lutfen yardim asosyalim

karamm56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
50
0
36
İzmir
arkadaslar sanirim mesajim icin en uygun sayfa burasi tavsiyelerinize ihtiyacim var. Ben evhanimiyim yillardir dogru durust disari bile cikmiyorum cocuk ev isi vs. sadece ailemle ve esimin ailesiyle gorusuyorum...insanlarla (en azindan komsularimla)diyalog kurmak arkadas olmak istiyorum ama olmuyor...bu apartmana tasinali 3 yil oldu komsular bir iki tanesi birkac gelip gittiler sonra onlarda gelmediler. disardan aslinda cok entellektuel karizmatik havali gorundugumu soylerler ama iki gorusmede ne bos oldugumu sanirim gorup bi daha gelmiyorlar:(ne konusacagimi bile bulamiyorum ...sanirim ciok salagim...ama artik bu asosyallikten cok bunaldim

ne yapmaliyin aslinda cok sicak duzgun bir insanim ama saflik salaklik kismi beni batiriyor...ne yapmaliyimki arkadaslok kurup surdurebilim ...nasil davranmaliyim insanlara....

kendini yetersiz buluyorsun bence..

kendini ezme bi kere ne demek çok salağım kocaman kadınsın kendın için böyle düşünürsen diğerleri bunu hisseder ve onlarda sana ona göre davranır.

ne yapmaliyin aslinda cok sicak duzgun bir insanim ama saflik sanlaklik kismi beni batiriyor...ne yapmaliyimki arkadaslok kurup surdurebilim ...nasil davranmaliyim insanlara....insan nasil dikici olmaktan kurtulur karsinizdaki komsubuzdan arkadasimizdsn ne beklersiniz neyi yalnid Yapiyorum????

bunun saflıkla falan alakası yok bence kendine haksızlık etme.Özellikle yapabileceğin hiç bişey yok bence rahat ve doğal ol bu kadar sorun yapma kendiliğinden olur sanırım evde oturmaktan bunalmışsın.Mesela kek börek gibi bişiler yapıp komşuna götürüp bırak sonra o tabağı boş vermez gelir sende çaya davet edersin :))havadan sudan çoluk çocuktan kocadan bahsedersin konu uzaaar gider kalkarken o da seni davet eder bikaç gün sonra sende gidersin bitti gitti :))Komşular zaten ne konusuyo borçlar kocalar kaynanalar falan kafan dağılır:))

insanlara hemen sicak davraniyordum samimi icten ....sonra baktim ben bu sefer ii bir arkadaslik kurdum derken bi bakiyorum o insan bana eskisi gibi degilde daha onemsemeden davraniyor acikcasi insanlar beni tanidiktan sonra siki cl ve saf goruyorlar yani kalibinin adami derler ya degilim iste disarsan hayranlik uyandiran arkadas olmak istenen ama tanisinca farkli slklcl ve saf gorulen

arkadaslar sanirim mesajim icin en uygun sayfa burasi tavsiyelerinize ihtiyacim var. Ben evhanimiyim yillardir dogru durust disari bile cikmiyorum cocuk ev isi vs. sadece ailemle ve esimin ailesiyle gorusuyorum...insanlarla (en azindan komsularimla)diyalog kurmak arkadas olmak istiyorum ama olmuyor...bu apartmana tasinali 3 yil oldu komsular bir iki tanesi birkac gelip gittiler sonra onlarda gelmediler. disardan aslinda cok entellektuel karizmatik havali gorundugumu soylerler ama iki gorusmede ne bos oldugumu sanirim gorup bi daha gelmiyorlar:(ne konusacagimi bile bulamiyorum ...sanirim ciok salagim...ama artik bu asosyallikten cok bunaldim

Olur mu öyle şey :)
Boş olduğunu görüp gelmemek filan...Ne boş komşu ablalar teyzeler var birbirlerine gidip gereksiz sohbetler ederler.
Gereksiz sohbetler de gereklidir bazen :)
En bilgili kültürlü insanlar bile sürekli politikadan sanattan sözetmezler:)))
Hem inan bana,salak olsan seni seven çok olur.

Eskiden bende öyleydim sonra yeni yeni insanlarla tanıştıkça özgüvenim arttı. Sizde biraz kendinize güvenin ezik hissetmeyin eğer öyle düşünürseniz daha çok asosyal olursunuz. Özgüven çok önemli

eşinin ailesiyle filan görüşürken demi böylesin yoksa sadece yabancılarlamı sohbet edemiyosun
kendine güven ne var karşındaki de insan günlük hayattan çocuklardan sohbet et
sen kendini salak filan diye görürsen olmaz ki

bu arada kulturle ilgisi yok universite mezunuyum sanat siyaset konusurum biraz ama gunluk muhabbetlerde sanirim zayifim ...

dert bir değil elvan elvan :)) bende komşularımı tanımıyorum hatta hiç görmedim:)) bazen anneme gidiyorum onun komşularıyla muhabbetlerini dinliyorum bigün çok hoşuma gidiyo eğleniyorum başka gün nerde hangi kumaşın metresi nekadar nerde örgü ipi ucuz içim kıyılıyo burda olmamalıyım diyorum evime yalnızlığıma dönmek istiyorum :27::27::27::27:

Salak mısın?? Bunu nasıl kendin hakkında söyleyebiliyorsun. Neye göre karar verdin onların salak olmadığı ne malum ¿ :27:

Kurslara katılabilirsin canım.Ücretli olması gerekmiyor belediyelerin çoğu bayanlara ücretsiz kurs açıyorlar.yeni arkadaşlıklar kurabilirsin.Üstelik arkadaşlarında dediği gibi kendine güvenin hiç kalmamış sanki.Kendini geliştirmeye çalış.Tvde dizi yerine haber-tartışma programları izle,gündemi takip et,kitap oku.Önce bilgin sonra fikrin olsun birçok konuda.Sırf ev,çocuk ve eş üzerine kurulan bir hayatla, arkadaş edinsen bile ne paylaşacaksın,ne konuşacaksın onlarla öyle değil mi?:34::34::34:

Canim komsulukta arkadaslikta iadeyi ziyaret diye bisey vardir onlar sana bir iki gelir ama sen gitmezsen istenmediklerini ,araya mesafe koymaya calistigini sanarakta gelmeyi kesmis olabilirler.Bence salagim manyagim yerine kapida bacada karsilastigin bi komsunu bi kahve icmeye davet edebilirsin,yada cesaret toplayip musaitsen bi ara sana bi cay icmeye gelicem diye kendini davet ettirebilirsin:34:konularida komsuna göre ayarla havadan,sudan,cocuklardan kolu komsudan konusabilirsin yani cok ozel bi sey konusmana gerek yok.

Ne alakası var salaklıkla
Kendinizi kesinlikle suçlamayın.
Annemden örnek vereyim, daha önce başka bir şehirdeydik; annemin o kadar arkadaşı vardı ki; çağıran çağırana...
Bir gün evde oturmazdı desem abartmam.
Ama sonra oradan taşındık.
Şimdi bulunduğumuz şehirde, annem görüşmek istese bile komşularda hayır yok.
Annem çağırsa gelirler ama kendileri asla çağırmazlar.
Artık annem de kesti diyaloğu.
Çok hayırsız, umursamaz, kafalarını kapılarından dışarı çıkarmayan insanlar.
Bu durum annemi salak, bilgisiz, konuşamayan biri yapmıyor.
Ne güzel akrabalarınız yanınızdaymış.
Kimisi var ki, sadece eşi çocuğu yanında; daha ötesi yok.
Ki bence eş ve çocukların varlığı en büyük mutluluktur.
Tamam arkadaş da olsun, çıkın gezin, o başka; ama olmayınca da böyle depresyona girmeye gerek yok.

bu arada kulturle ilgisi yok universite mezunuyum sanat siyaset konusurum biraz ama gunluk muhabbetlerde sanirim zayifim ...

Entelektüel görünüyorum ama boş olduğumu görüyorlar demişsin,o yüzden o açıdan yaklaştım.
Belki de dediğin gibi günlük muhabbetlerde söz bulamıyorsundur.
Bir de bazı kalıplaşmış söz ve muhabbet biçimleri vardır.İnsan gide gele alışıyor aslında böyle sohbetlere.
Katılmak istiyorsan ayağını kesme bence.Rastladığında samimi davranabilirsin,beklerim filan diyebilirsin.

Back
X