- 28 Ocak 2016
- 87
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi no-justice-no-humanity
-
Ağzımı bozdurma gece gece.Kafayı yiyen ben miyim yoksa böyle saçma sapan şeyler yapanlar mı yoksa hayatın gerçekliğine inanamayanlar mı?Var gerisini sen düşün...Can'ım sen Türk filmi çok izledin sanırım.bu konuya bir tek yazdığın cümleden inanmadım.onu yazmasan hadi diğerleri neyse.hiç bir anne baba böyle birşeyi duyunca asla ve asla peşini bırakmaz.peşini bırakanda anne baba değildir bana göre.ya ben anne babama şakasını bile yapsam bulunduğum semt ayağa kalkar.ki birde baba polis.he Can'ım he.bence sen kafayı yemişsin.neyse iyigeceler uykum geldi :)
Tavsiyelereiniz için teşekkür ederim.Kesinlikle söylediklerinizi dikkate alıp düşüneceğim.cesaretin varsa bu olayla ilgili sosyal medyada kamuoyu oluştur.
evet belki deşifre olacaksın ama zaten olmuşsun olacağın kadar...
buraya açman yeterli olmayabilir bu olayın sözlük, twitter gibi mecralarda duyurulması lazım.çok daha fazla destek alacağına eminim.özellikle sözlüklerde böyle konular açıldığında inanılmaz bir infial yaratıp mutlaka çözüme ulaşıyor.
mesela yakın zamanda çankayada adres sorduğu kadınlara karşı penisi açıp masturbasyon yapan sapığı bu şekilde hemen ertesi gün yakalatmışlardı.
seninki de en azından ciddi bir kamuoyu baskısı oluşursa daha ağır ceza alır,bazı kişi ve kurumlara da ciddi yaptırımlar uygulanır.
Kızlar ailelerine anlattıkları ve aileleride işin peşini bırakmadığı için,olay aydınlanmış sende bunu haber olarak okuyorsun.saklı kalsaydı haber olamazdı değil mi?biraz mantıkHangi zamanda yaşıyorsun?hiç haberlere bakmıyorsun sanırım drone ile(insansız hava aracı) kız yurdundaki kızları çeken bir sapığın haberi vardı geçtiğimiz günlerde eminim o kızlar bu olayı ailelerine anlattıklarında onlar da kızlarına inanmamışlardır ama böyle bir olay yaşanmış ülkemizde.
Kimseden duymadım tabiki etrafımdaki insanların beni gördüklerinde verdikleri tepkiler ve erkeklerin iğrenç konuşmaları böyle bir şeyi yaptığını düşündürdü bana.Böyle bir şey yapan bir insandan normal bir davranış beklemeyiniz lütfen!!!Takıntılı tiplerin elde etmek istedikleri şey için yapamayacakları şey yoktur bunu da unutmayın.İnternet ortamında dağıtılan bir görüntü söz konusu. Sizin polisin adını vermenize bile gerek yok. Siz şu şu kişilerin hesaplarına gizli çekim videolarim gönderilmiş diye şikayette bulunun. Bilişim suçları video yu da bulur kimin yolladığını da. Siz bu videoların o kisilere yolladığını kimden duydunuz birde bunu söylemek gerekir
Valla bi korku bastı şimdi beni :)Ağzımı bozdurma gece gece.Kafayı yiyen ben miyim yoksa böyle saçma sapan şeyler yapanlar mı yoksa hayatın gerçekliğine inanamayanlar mı?Var gerisini sen düşün...
Aynen ya valla doğru dedin nyse Gece gece bizede eğlence çıktı uyucam uyuyamıyorum :)Dikkat küfür geliyor kızlar bize çemkirecene polise git
Ozaman rica etsem ne duydunuz böyle bir videonun varlığından emin olabileceğiniz. Sadece bakışlar vs ile böyle bişey dusunmezdim. Belki adınıza çok farklı bir konu dönüyor. Ayrıca böyle bir video olsa o görüştüğünüz 20 kişiden en az birine konusu giderdi.Kimseden duymadım tabiki etrafımdaki insanların beni gördüklerinde verdikleri tepkiler ve erkeklerin iğrenç konuşmaları böyle bir şeyi yaptığını düşündürdü bana.Böyle bir şey yapan bir insandan normal bir davranış beklemeyiniz lütfen!!!Takıntılı tiplerin elde etmek istedikleri şey için yapamayacakları şey yoktur bunu da unutmayın.
Yok küfür etmem merak etme.Ben de onun için uğraşıyorum burada senin gibilerle...Bu olay açığa kavuşsun görecek o gününü.Dikkat küfür geliyor kızlar bize çemkirecene polise git
Ne gibi bir konu olabilir ki başka :\ kimse beni tanımıyor hakkımda başka ne konuşulabilir?Ozaman rica etsem ne duydunuz böyle bir videonun varlığından emin olabileceğiniz. Sadece bakışlar vs ile böyle bişey dusunmezdim. Belki adınıza çok farklı bir konu dönüyor. Ayrıca böyle bir video olsa o görüştüğünüz 20 kişiden en az birine konusu giderdi.
Ergen misin sen ya?Adam gibi yorum yap ya da defol gitValla bi korku bastı şimdi beni :)
Valla helal olsun ilk bakışta fake damgasını yapıştırmışsınyeni üye eksantrik konu fake kokusu alıyorum bennnnn
He ben seni uyardım hakaret yasak diyeErgen misin sen ya?Adam gibi yorum yap ya da defol git
Nasıl giremiyormuş odaya sen nerden biliyorsun.Her odanın 10 tane yedek kapı kartı var ve herif koyduğu kamerayı kendi alıyor başkası bulmuyor ne parmak izinden bahsediyordun!!!Ha bi akıllı sendin zaten tövbe tövbe.O görüntüyü bulsam zaten direkt dava açacaz sorun benim cearetimi toplayıp gidip o görüntüyü istememde bilmem anladın mı...videoyu ya da resimleri gördünüz mü hiç resim kaldığınız odanın banyosumuydu öyleyse eğer odaya kimler girebilir banyoda ya da oda da parmak izine bakılırdı internete yollanan resimlerin nerden yollandığına bakılırdı .Gerçek bir polis kızı bunları nasıl bilmezz aaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?