- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
- Konu Sahibi no-justice-no-humanity
-
Ne demek sana ailen bile inanmamış :/ ne zamnda yaşıyorsun sen?ya haberlere hiç bakmıyorsun sanırım.Geçenlerde insansız hava aracıyla(drone ile) kız yurdunu gözetleyen ve çekim yapan bir sapık haberi vardı Türkiye'de eminim o kızların aileleri de onlara inanmamıştır.Ben burada olayın mantığından bahsetmiyorum çözüm yolu arıyorum sadece kimseyi inandırma gibi bir lüksüm de yok!Ayrıca arkadaşlarımın birkaçına bu durumdan bahsettim ve inan hiçbiri böyle bir şey olamaz demedi.Ha bir de annem de izlenmiş olabilirsin demişti olayı anlattığımda ama gelgelelim olay sizin ya da sevdiğinizin başına geldiğinde heleki böyle bir şey kimse kendine onu yakıştıramaz.
Bak elimde somut bir delil yok o yüzden babam o şahıs hakkında resmi şakayette bulunmak istemiyor çünkü diyelimki çok düşük ihtimalde olsa bunu yapmamış olabilir ve bize hakaret davası açabilir.Görüntü elimde yok,beni taciz ederken kullandığı cümleler böyle bir şeyin olabileceğini gösteriyor.İspat dediğimiz şey de onun benim odama kamera koyup izlemiş olduğunu savcılığa sunacağım o gizli çekim oluyor.Umarım anlatabilmişimdir.Hiçbir şey anlamadım
Adam senin banyona kamera koymuş , senin görüntülerini facede paylaşmış ... ama sen bunu ispatlıyamıyorsun ???
Eee izledin mi izlemedin mi o görüntüleri ?
İzlediysen zaten sensin işte , neyin ispatı ?
İzlemediysen böyle görüntüler olduğunu nereden çıkardın ???
Ayrıca baban polis ve öylece bekliyorsunuz bir şey yapmadan ???
Bak 3 soru işareti koyuyorum sürekli , yani epey bir soruyorum , sen anla .
Hayır işte tek sorun beni ünivde gösteren kişilere gidip de bunu söyleyip görüntüyü bana göndermelerini istemedeki cesaretsizliğim.yakıştırmaya ne ilgisi var .. görüntü varsa izlenmişsindir inanılmayacak bir durum değil ki.. face e görüntü kondu diyorsun ee annene babana izletmedin mi de sana inanmıyorlar?
Ya git işine cidden.Hayat bu ya bizler de insanız.O kadar saçma sapan şeyler başa geliyor ki bırak inanmayı bu duruma alışıyorsun.Zorlamam yok,inanmayan inanmasın.Kendimce sebeplerim varki burada sizlerle bunu paylaşıyorum.6 aydır yaşadıklarımı bir ben bir de Allah bilir.Ben konuya inanmıyorum.çok fazla saçma şey var.inanan cevaplasın
Nasi nerden bilecek kizini emanet ediyo kizini hanimefendi arastirmasi gerekir. Lisede bir arkadasimin babasi polisti ve arkadasimin dedigine gore babasi tum sinifin gbt sine bakmis. Dalga gectigim yok.Babam nerden bilecek!!!Orada çalışan tüm personelin GBTsine bakacak hali yok.Ayrıca saygısızlığa lüzüm yok,gidin başkalarıyla dalganızı geçin.
Bak elimde somut bir delil yok o yüzden babam o şahıs hakkında resmi şakayette bulunmak istemiyor çünkü diyelimki çok düşük ihtimalde olsa bunu yapmamış olabilir ve bize hakaret davası açabilir.Görüntü elimde yok,beni taciz ederken kullandığı cümleler böyle bir şeyin olabileceğini gösteriyor.İspat dediğimiz şey de onun benim odama kamera koyup izlemiş olduğunu savcılığa sunacağım o gizli çekim oluyor.Umarım anlatabilmişimdir.
Ağzınıza sağlık,işte bu duymak istediğim.Orada mağdur sadece ben değilim benim gibi onlarca bayanın mağdur olduğunu düşünüyorum.İnanın bunu ben de çok istiyorum,suçlu her kim olursa olsun cezasını çekmeli.Belindeki silaha güvenip her türlü haltı yer bunlar.Zaten babamın rütbeli olup olmadığını sorup duruyordu yani ezebileceği birilerini arıyor şerefsiz.Adam Madem ariza ordaki calisan biri de uyarmis seni savciliga gidip suc duyurusunda bulunsana. Olay yargiya tasininca sosyal medya ya hangi hesaptan konuldu hangi Ip kullanildi her bi haltini bulurlar. O pislik yaptiginin karsiligini bulmali toplumda yer edinmemeli. Hic bir sey yapmayarak Onun gizlenmesine Sebep olmayin
Hayır işte tek sorun beni ünivde gösteren kişilere gidip de bunu söyleyip görüntüyü bana göndermelerini istemedeki cesaretsizliğim.
Bakın havuz görevlisinin odaların bulunduğu bir binaya girmesi normalde yasaktır fakat ülkemizde kurallar çiğnenmek için var olduğu için herifler o binadan çıkmıyordu.Ayrıca arkadaşınızın babası emniyet müd falan mıydı?Yani benim babam o ilin kadrosunda olmadığı için meslektaşlarının kimlik bilgileri,vs öğrenmesi imkansız bu durum diğerleri için de geçerli.Ha bu arada ben emniyet müd yardımcısından oradaki güvenlik kamera kayıtlarına bakmalarını istemiştim adam da bana direkt hukuki yolu gösterdi yani git resmi şikayette bulun ancak o şekilde bakabiliriz dedi.O işler sandığınız kadar kolay değil anlayacağınız.Nasi nerden bilecek kizini emanet ediyo kizini hanimefendi arastirmasi gerekir. Lisede bir arkadasimin babasi polisti ve arkadasimin dedigine gore babasi tum sinifin gbt sine bakmis. Dalga gectigim yok.
bu boşluktan faydalanıp odamdaki banyoya kamera koymuş ve beni günlerce izlemiş.Daha kötüsü bu görüntüleri benim üniversitemin facebook sayfalarında bulduğu kişilerin hepsine göndermiş.(Onu istemediğm için benden intikam almak amacıyla yapmış.)Bu arada o şerefsizle yakından uzaktan bir alakam yok yani ne sevgilim ne de arkadaşım.Bununla da yetinmeyip..
bu sizin yazınız ve kesinlik var.. kamera koymuş izlemiş vs.. bundan nasıl emin oldunuz?
Kesinlikle ceza almali hukukla ilgili uyeler gorur cevap yazarlarsa nasil bir Yol izlemelisin daha rahat planlarsin. Asla korkma sen yanlis bir sey yapmamissin Sapik olan o goruntu leri internete koyan sahisAğzınıza sağlık,işte bu duymak istediğim.Orada mağdur sadece ben değilim benim gibi onlarca bayanın mağdur olduğunu düşünüyorum.İnanın bunu ben de çok istiyorum,suçlu her kim olursa olsun cezasını çekmeli.Belindeki silaha güvenip her türlü haltı yer bunlar.Zaten babamın rütbeli olup olmadığını sorup duruyordu yani ezebileceği birilerini arıyor şerefsiz.
Can'ım sen Türk filmi çok izledin sanırım.bu konuya bir tek yazdığın cümleden inanmadım.onu yazmasan hadi diğerleri neyse.hiç bir anne baba böyle birşeyi duyunca asla ve asla peşini bırakmaz.peşini bırakanda anne baba değildir bana göre.ya ben anne babama şakasını bile yapsam bulunduğum semt ayağa kalkar.ki birde baba polis.he Can'ım he.bence sen kafayı yemişsin.neyse iyigeceler uykum geldi :)Ya git işine cidden.Hayat bu ya bizler de insanız.O kadar saçma sapan şeyler başa geliyor ki bırak inanmayı bu duruma alışıyorsun.Zorlamam yok,inanmayan inanmasın.Kendimce sebeplerim varki burada sizlerle bunu paylaşıyorum.6 aydır yaşadıklarımı bir ben bir de Allah bilir.
Hangi zamanda yaşıyorsun?hiç haberlere bakmıyorsun sanırım drone ile(insansız hava aracı) kız yurdundaki kızları çeken bir sapığın haberi vardı geçtiğimiz günlerde eminim o kızlar bu olayı ailelerine anlattıklarında onlar da kızlarına inanmamışlardır ama böyle bir olay yaşanmış ülkemizde.Sana ailen bile inanmamış o videoyu face koydu diyosun nasıl inanmıyorlar bide emniyetten baban nedense hiç inanmadım kusura bakma çok olmıyacak şeyler yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?