Lütfen yardım edin, acilen tavsiyelerinize ihtiyacım var!!!!

yakıştırmaya ne ilgisi var .. görüntü varsa izlenmişsindir inanılmayacak bir durum değil ki.. face e görüntü kondu diyorsun ee annene babana izletmedin mi de sana inanmıyorlar?

Bak elimde somut bir delil yok o yüzden babam o şahıs hakkında resmi şakayette bulunmak istemiyor çünkü diyelimki çok düşük ihtimalde olsa bunu yapmamış olabilir ve bize hakaret davası açabilir.Görüntü elimde yok,beni taciz ederken kullandığı cümleler böyle bir şeyin olabileceğini gösteriyor.İspat dediğimiz şey de onun benim odama kamera koyup izlemiş olduğunu savcılığa sunacağım o gizli çekim oluyor.Umarım anlatabilmişimdir.

yakıştırmaya ne ilgisi var .. görüntü varsa izlenmişsindir inanılmayacak bir durum değil ki.. face e görüntü kondu diyorsun ee annene babana izletmedin mi de sana inanmıyorlar?
Hayır işte tek sorun beni ünivde gösteren kişilere gidip de bunu söyleyip görüntüyü bana göndermelerini istemedeki cesaretsizliğim.

Adam Madem ariza ordaki calisan biri de uyarmis seni savciliga gidip suc duyurusunda bulunsana. Olay yargiya tasininca sosyal medya ya hangi hesaptan konuldu hangi Ip kullanildi her bi haltini bulurlar. O pislik yaptiginin karsiligini bulmali toplumda yer edinmemeli. Hic bir sey yapmayarak Onun gizlenmesine Sebep olmayin

Ben konuya inanmıyorum.çok fazla saçma şey var.inanan cevaplasın
Ya git işine cidden.Hayat bu ya bizler de insanız.O kadar saçma sapan şeyler başa geliyor ki bırak inanmayı bu duruma alışıyorsun.Zorlamam yok,inanmayan inanmasın.Kendimce sebeplerim varki burada sizlerle bunu paylaşıyorum.6 aydır yaşadıklarımı bir ben bir de Allah bilir.

Babam nerden bilecek!!!Orada çalışan tüm personelin GBTsine bakacak hali yok.Ayrıca saygısızlığa lüzüm yok,gidin başkalarıyla dalganızı geçin.
Nasi nerden bilecek kizini emanet ediyo kizini hanimefendi arastirmasi gerekir. Lisede bir arkadasimin babasi polisti ve arkadasimin dedigine gore babasi tum sinifin gbt sine bakmis. Dalga gectigim yok.

O zaman başkalarına bu görüntüleri yolladığını ...

Facede paylaşıldığını ...

Öyle tahmin ediyorsun sadece , hmmm bu tahmin sebebinde sana oda numaranı sorması ; havuza girdiğini sorması ...falan .

Hmmm , bunlardan banyona kamera yerleştirdiği tahmin ettin .

Üstelik okulda insanlarda seni parmakla gösterip , fısır fısır konuşuyor .

Hmm , peki o zaman , iyi geceler size ...

Ağzınıza sağlık,işte bu duymak istediğim.Orada mağdur sadece ben değilim benim gibi onlarca bayanın mağdur olduğunu düşünüyorum.İnanın bunu ben de çok istiyorum,suçlu her kim olursa olsun cezasını çekmeli.Belindeki silaha güvenip her türlü haltı yer bunlar.Zaten babamın rütbeli olup olmadığını sorup duruyordu yani ezebileceği birilerini arıyor şerefsiz.

Vallahi benm kuzenm bundan 3sene once eski sewgilisi boyna ariyo die savcilga sikatyet etmis bide beni sahit tutmus. Neyse savci bunu yanina almis oda dems beni surekli aryo falan filan. Hem benm hem kuzenimin hemde sevgilisinin telefonlar dinlenmeye baslio Cocuk pat ariyo o aksam ewinr jandarmar cocugu aliyo bide sikayet eden kuzenimi aliyolar bnde baska bir ildeydim beni ariyolar sonra ifadelr vs. Yani bole basit bsey icin oluyosa bu beni taciz ediyo die sikayyette bulunsan takibe alinmazmi polis die illa o mu hakli canim Ha bide sen bu videolari gordunmu eger gorduysen annene gostet ha gormediysen nerden bilion aman ne thaf bi konu ya vallahi gercekse ailen ayaklanmali . Sahsen benmkiler kiyameti kopartirdi ne demek lan video

bu boşluktan faydalanıp odamdaki banyoya kamera koymuş ve beni günlerce izlemiş.Daha kötüsü bu görüntüleri benim üniversitemin facebook sayfalarında bulduğu kişilerin hepsine göndermiş.(Onu istemediğm için benden intikam almak amacıyla yapmış.)Bu arada o şerefsizle yakından uzaktan bir alakam yok yani ne sevgilim ne de arkadaşım.Bununla da yetinmeyip..

bu sizin yazınız ve kesinlik var.. kamera koymuş izlemiş vs.. bundan nasıl emin oldunuz?

Faceye görüntülerini koymuşsa bunu bulman imkansız değil ki. Okuldakiler izlemiş diyorsun nasıl bulamıyorsun anlamadım.
Farklı face hesablarıyla da taci ediyor diyorsun ip adresinden ulaşılabilir bunu da kanıtlayabilirsin. Üstelik baban polisken bunları bulman oldukça kolay olmalı.
Bu anlattıkların çok ciddi bir konu suç duyurusunda bulunup kendini kanıtlamak yerini sen cesaretten, baban da adına açılacağı hakaret davasını düşünüyor ne diyelim bekleyin o zaman belki mucize olur herşey kendiliğinden açıklanır...

Nasi nerden bilecek kizini emanet ediyo kizini hanimefendi arastirmasi gerekir. Lisede bir arkadasimin babasi polisti ve arkadasimin dedigine gore babasi tum sinifin gbt sine bakmis. Dalga gectigim yok.
Bakın havuz görevlisinin odaların bulunduğu bir binaya girmesi normalde yasaktır fakat ülkemizde kurallar çiğnenmek için var olduğu için herifler o binadan çıkmıyordu.Ayrıca arkadaşınızın babası emniyet müd falan mıydı?Yani benim babam o ilin kadrosunda olmadığı için meslektaşlarının kimlik bilgileri,vs öğrenmesi imkansız bu durum diğerleri için de geçerli.Ha bu arada ben emniyet müd yardımcısından oradaki güvenlik kamera kayıtlarına bakmalarını istemiştim adam da bana direkt hukuki yolu gösterdi yani git resmi şikayette bulun ancak o şekilde bakabiliriz dedi.O işler sandığınız kadar kolay değil anlayacağınız.

İnternet ortamında dağıtılan bir görüntü söz konusu. Sizin polisin adını vermenize bile gerek yok. Siz şu şu kişilerin hesaplarına gizli çekim videolarim gönderilmiş diye şikayette bulunun. Bilişim suçları video yu da bulur kimin yolladığını da. Siz bu videoların o kisilere yolladığını kimden duydunuz birde bunu söylemek gerekir

Kesinlikle ceza almali hukukla ilgili uyeler gorur cevap yazarlarsa nasil bir Yol izlemelisin daha rahat planlarsin. Asla korkma sen yanlis bir sey yapmamissin Sapik olan o goruntu leri internete koyan sahis

cesaretin varsa bu olayla ilgili sosyal medyada kamuoyu oluştur.
evet belki deşifre olacaksın ama zaten olmuşsun olacağın kadar...
buraya açman yeterli olmayabilir bu olayın sözlük, twitter gibi mecralarda duyurulması lazım.çok daha fazla destek alacağına eminim.özellikle sözlüklerde böyle konular açıldığında inanılmaz bir infial yaratıp mutlaka çözüme ulaşıyor.
mesela yakın zamanda çankayada adres sorduğu kadınlara karşı penisi açıp masturbasyon yapan sapığı bu şekilde hemen ertesi gün yakalatmışlardı.
seninki de en azından ciddi bir kamuoyu baskısı oluşursa daha ağır ceza alır,bazı kişi ve kurumlara da ciddi yaptırımlar uygulanır.

Can'ım sen Türk filmi çok izledin sanırım.bu konuya bir tek yazdığın cümleden inanmadım.onu yazmasan hadi diğerleri neyse.hiç bir anne baba böyle birşeyi duyunca asla ve asla peşini bırakmaz.peşini bırakanda anne baba değildir bana göre.ya ben anne babama şakasını bile yapsam bulunduğum semt ayağa kalkar.ki birde baba polis.he Can'ım he.bence sen kafayı yemişsin.neyse iyigeceler uykum geldi :)

Sana ailen bile inanmamış o videoyu face koydu diyosun nasıl inanmıyorlar bide emniyetten baban nedense hiç inanmadım kusura bakma çok olmıyacak şeyler yazmışsın
Hangi zamanda yaşıyorsun?hiç haberlere bakmıyorsun sanırım drone ile(insansız hava aracı) kız yurdundaki kızları çeken bir sapığın haberi vardı geçtiğimiz günlerde eminim o kızlar bu olayı ailelerine anlattıklarında onlar da kızlarına inanmamışlardır ama böyle bir olay yaşanmış ülkemizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…