Lütfen yardım edin, acilen tavsiyelerinize ihtiyacım var!!!!

Eğer öyle bir video varsa yollanan bilgisayarın ıp adresi tespit edilip olay kanıtlanabilir. Zor şey değil bunlar. Sen önce video var mı yok mu onu bul. Gönderildiğini şüphelendiğini kişileri çek kenara açıkça sor.emin olduktan sonra savcılığa git. Sitede yöneticiler bile hemen buluyorlar ıp adreslerini. Savcılık tabiki bulur.

yeni üye eksantrik konu fake kokusu alıyorum bennnnn
Valla ceycey
Ergen misin sen ya?Adam gibi yorum yap ya da defol git
30yaşında 4senelik evli dış ticaret sorumlusu uykusu kaçmış bir ergenim.peki ya sen?başına çok korkunç bir olay gelmiş ve çözümü burda arayan bir ergen.canım ülkemizde adelet tam işlemesede en kötü ihtimalle bir karakola gidip derdini anlatsan süreç başlar.burda bukadar çemkirdiğine göre ezik bir kız değilsin belli.ama acemisin çünkü konu olmamış.tekrar kurgula tekrar yaz ok

konu sahibi yalnız zannetmekle olmaz bu işler, elinizde kanıt olması lazım.
benim cesaretsizliğim demişsiniz, ama cesaretinizi toplayın bu olayın peşine düşün. gidin insanlara sorun soruşturun, neye gülüyorlar?parmakla neden gösteriyorlar mesela böyle bişey varsa? facebooka video koyduysa bunu kim görmüş?
eliniz çok güçsüz, zannediyorum ifadesini kullanırsanız gerekli suçlamaları yapmanız çok zor olur.

Psikatra gittim 2 ay önce size anlattıklarımı ona da anlattım hem de fazlası var eksiği yok inanın en hafif vakamsın dedi ve ilaç bile vermedi.Hafif depresyon belirtisi var dedi.(Bu arada bulunduğum ildeki en iyi doktorla görüştüm ve sonuç olarak paranoyak ya da şizofren değilim)

görüntüyü nerden gördün onu anlamadım bu birrrr.Ben o polis görevliyse zaten odaya girebilir demek istedim zaten doğru okusaydı.Parmak izi bırakma ihtimali yok mu sence kamerayı yerleştirirken .Ayrıca adama dava açsaydın ya da şikayet etseydin polis kızı olduğun için arkanda çok polis olurdu ve terden vücut sıvısından yere düşen kıldan bile dna bulunup o polisin odaya son zamanlarda girip girmediği hemen anlaşılırdı bilmem anlatabildim mi

Herhangi birsey olabilir. Belki o 30 yaşında sizden polislere bahseden kadının bir oyunu var işin içinde. Size çirkin ne söyledi ler. Yani neden aklınıza ilk görüntü geldi. Benim asla aklıma görüntü var bunlara yollandi diye gelmezdi. Yani evet polis te allahın aciz bir kulu. İyisi de var kötüsü de ama tutup gizli çekim yapıp oraya buraya internetten yollayacak kadar aptal olamaz. Kaldıki cekimlerin gizli olup olmadığı belli. Koskoca okulda 1 kişi de gelip böyle bir durum var derdi.

Peki sizin burada ne işiniz var?yani amaç bir şeyler sorup,fikir alışverişi yapıp dünya görüşünüzü genişletmek ve bunu yaparken de sosyalleşmek değil mi ve bilmediğimiz,kendimize güvenmediğimiz ya da eksik olduğumuz şeyleri sorup hem kendinize hem de başkalarına yardımcı olmak istemez misiniz?Ben bu konuda kendimi yalnız hissettim ve sizlerle böylesini bir olayımı paylaştım diye suçlu muyum?

Ne gibi bir konu olabilir ki başka :\ kimse beni tanımıyor hakkımda başka ne konuşulabilir?

Herhangi birsey olabilir. Belki o 30 yaşında sizden polislere bahseden kadının bir oyunu var işin içinde. Size çirkin ne söyledi ler. Yani neden aklınıza ilk görüntü geldi. Benim asla aklıma görüntü var bunlara yollandi diye gelmezdi. Yani evet polis te allahın aciz bir kulu. İyisi de var kötüsü de ama tutup gizli çekim yapıp oraya buraya internetten yollayacak kadar aptal olamaz. Kaldıki cekimlerin gizli olup olmadığı belli. Koskoca okulda 1 kişi de gelip böyle bir durum var derdi.

senaryonun reytıngleri A-B grubunda düşük çıktı bilesin konu sahibi

Konu sahibi,

Goruntulerimi gunlerce kaydetmis diyorsun. Olabilir erkek milletinden beklerim. Facebook ta paylasmis diyorsun bunuda erkeklerden beklerim. Peki bu adam sana gelip elimde goruntulerin var dedi mi? Yada herhangi bir arkadasin dusta çekilmiş videolarin yayiliyor dedi mi? Yoksa insanlar surekli sana baktigi icin mi videoya çekildiğini dusunuyorsun? Bu adam babana kadar eklemis ken sana neden goruntuleri atmasin? Zatem kendi elleriyle kanitlari dagitmis ki polis adam boyle tedbirsiz davranir mi? Bence kafanda kurduklarina inaniyosun

Evet haklısınız ben de çıkar yol bulmak için bunu paylaştım yani bu olayın çözümlenmesi yolunda her şeyi yapmaya razıyım bu saatten sonra.Ve yorumlardan da anladığım kadarıyla tek yapmam gereken şu cesaretimi toplayıp gidip sormam.Başka türlü kanıtlayamam bunu anlaşılan

Suçlu değilsin.tabikide derdini paylaşacksın.ama gerçek olanları.

O şahıs beni facebooktan taciz ederken kullandığı cümleler ben de bu düşünceyi uyandırdı ve sonrasında ünivde başıma gelen ilginç olaylar iyiden iyiye beni rahatsız etti.

O polis geçen sene iki bayanı taciz ettiyse oradan uzaklaştırılır dı diye düşünüyorum. Hikâye tam oturmuyor açıkçası. İnşallah fake bir konudur ve bir genç kız bunları yaşamıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…