lütfen yardım edin aşktan kör oldum, sorun nişanlım

Ben alkol yuzunden esimden ayriliyordum
Icip icip kavga cikariyordu ustume saldiriyordu
Birde alkol oyle garip birsey ki
Baslarda ayni miktari icince hos sohbet sen sakrak olan insan
Zamanla agzi bozuluyor sinirleniyor tahammulsuz oluyor asosyallesiyor yada cok sosyallesiyor
Esim alkolu birakti evliligimiz kurtuldu
Bugun yeniden evlensem asla icen adamla evlenmem
Bu arada annebabam alkol yuzunden bosandi

Çok teşekkür ederim gerçekten bunu iyice düşüneceğim. En güzeli içmemek. İnşaAllah bırakıp yenş bir hayata başlar. Çünkü insan sevince önce gözlemliyor. Anormal gelmiyor. Ama baya baya düşüneceğim evlilik öyle alkol içen insanla olmaz.

Ne ictigine ve ne kadar ictigine bagli, Her aksam bir kadeh sarap icen insan var, sarhos da etmez, alkolik de olmazsiniz. Ama koca siseyi her aksam devirmek baska sey.

Çok teşekkür ederim gerçekten bunu görünce çok mutlu oldum. Gözleyeceğim ne kadar içiyor. Çok sağolun

Benim eşimde içerdi :)) Her canı istediğinde haftanın 3,4 günü içerdi. Hatta Oturup beraberde içerdik.Amma velakin evlendik sonra alkolü özel günlere bıraktık. Evlenmeden önce öyle kararlaştırdık ve öylede oldu. Şimdi abartmıyor ayda yılda bir.. Dilerim seninde öyle olur. Bence bağımlı değildir evlilik sorumluluğu alabilecek bir insansa eğer alkolü bağımlılık haline getirmez diye düşünüyorum aksi halde sürekli içen adamla uğraşılmaz tabiki

İnanın çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederim. Zaten kendi bırakmak istiyorum dedi. O yüzden direk ayrılmak istemiyorum. Mücadele ediyor. O yüzden şuanda mesajınız bana ilaç gibi geldi

Bu kriter herkese gire degidir. Mesela benim hayatimda alkolun a si olamaz. Esimle tanistigimdada ilk sordugum sey buydu. Coksukur ki de iccmiyor.. eger nisanlindan ayrilmayi dusunmuyosan alkol kullanmasina alismalisin. Cunku bu sartlarda birakmasi imkansiz gibi. Insanlar sigara tiryakiligine cozum bulamazken alkolunku bi hayli zor.
Çok teşekkür ederim gerçekten çok sağolun

Kv gorumce sorunu icin henuz erken kizi alana kadar yag bal olurlar icine gir zamanla dökülürler :)) içki asla kabul etmezdm haftada 4 gun cok fazla iyi dusunun derim anladigim kadariyla egitim kariyer alaninda kendinizi gelistirmis insansinz kendinize yazik etmeyin benim halamin kocasi icerdi cocuktum o baygin bakisi hic gozumden gitmez nezaman halama gitsek baska odaya kacardim

Bu kaygılarınızı eksiksiz oturup konuşun nişanlınızla. belki de bilmiyor sizin bu kadar endişe ettiginizi. Belki birlikte ortak bir noktaya varacaksiniz. hemen ayrılmak olmaz tabi biraz çaba gerek. Belki sizi anlayacak ve o da çabalayacak. Bilemeyiz. En azından haftada bir gün 1 kadeh yapsa falan. Yani şimdi sorun olmaz belki ama aynı evde yaşamak başka inanin. Hele ki çocuk olunca. Yani ilerde dozu artırabilir veya korktugunuz başınıza gelebilir. Önünü şimdiden alın derim.

herkese merhaba. Ben geçen ay nişanlandım. Çok seviyorum onu. Daha önce 7 yıllık ilişkimi bitirdim sırf alkol yüzünden. Asla bir daha alkol içenle evlenmem dedim. İmtihanım bu oldu. Herkes içebilir. Sorun içmesi değil. Haftada 4 gün bazen daha fazla içmesi normal mi? Eşiniz ne kadar alkol alsa sorun çıkartırsınız. Benim karşıma çok insan çıktı. Hiçbirinden bu kadar etkilenmedim. Hepsi mesleğim için, çıkar için evlenmek istedi. O kadar çok denk ve uyumluyuz ki anlatamam size. Aileler çok anlaştı. Çok seviyorum. Sadece alkol konusunda üzülüyorum. 3 sene önce bile terk ederken bu kadar çok seveceğim aklıma gelmezdi. Ablası abisi ve kız kardeşi hiç içmiyor. Tertemiz insanlar. Hepsiyle çok iyiyim. Bu arada yüksek lisans yapıyorum. Araştırma görevlisi olarak işe başlayacağım. Mantıklı düşünme konusunda çok iyiyim ama kalbime yenik düşüyorum. Arkadaşlarım hep evlendi eşleri içmiyor görümce kayınvalide sorunları var. Benim çok şükür ailesi ile sorunum yok. Onlar beni düğünde gördü oğullarına gösterdi. Onlar beni çok istiyor. Lütfen bana yardımcı olun. Şuanda çok kötüyüm. 25 yaşındayım bu arada. Ben hiç içmiyorum. Bu arada öyle sarhoş olupta kötü davranan biri değil. Sadece alkol için bırakmak istemiyorum bu sefer doğru insan doğru zamanda çıktı ama içki konusunda üzülüyorum. Sizler eşiniz ne kadar alkol alsaydı ona sorun çıkarırdınız. Şuanda dertleşmek istiyorum. Moralim bozuldu.
Sorun alkol almak değil zaten. Ölçülü olmak. Sizi üzmek istemem ama alkol dediğin özel günlerde, bazen arkadaş ortamında, hadi bazen sevdiğini karşına alıp falan içilir. Ama düzenli içicilik tehlikelidir ve giderek artar. Şimdi haftanın dört günü birer kadeh içen iki kadehe, üçe, bir şişeye çıkarır zamanla. Hergun içmeye başlar. Çünkü yetmez. Yine de siz bilirsiniz tabi. Nisanl8niz da size karşı bu kadar aşk doluysa sizin icin bırakır.

herkese merhaba. Ben geçen ay nişanlandım. Çok seviyorum onu. Daha önce 7 yıllık ilişkimi bitirdim sırf alkol yüzünden. Asla bir daha alkol içenle evlenmem dedim. İmtihanım bu oldu. Herkes içebilir. Sorun içmesi değil. Haftada 4 gün bazen daha fazla içmesi normal mi? Eşiniz ne kadar alkol alsa sorun çıkartırsınız. Benim karşıma çok insan çıktı. Hiçbirinden bu kadar etkilenmedim. Hepsi mesleğim için, çıkar için evlenmek istedi. O kadar çok denk ve uyumluyuz ki anlatamam size. Aileler çok anlaştı. Çok seviyorum. Sadece alkol konusunda üzülüyorum. 3 sene önce bile terk ederken bu kadar çok seveceğim aklıma gelmezdi. Ablası abisi ve kız kardeşi hiç içmiyor. Tertemiz insanlar. Hepsiyle çok iyiyim. Bu arada yüksek lisans yapıyorum. Araştırma görevlisi olarak işe başlayacağım. Mantıklı düşünme konusunda çok iyiyim ama kalbime yenik düşüyorum. Arkadaşlarım hep evlendi eşleri içmiyor görümce kayınvalide sorunları var. Benim çok şükür ailesi ile sorunum yok. Onlar beni düğünde gördü oğullarına gösterdi. Onlar beni çok istiyor. Lütfen bana yardımcı olun. Şuanda çok kötüyüm. 25 yaşındayım bu arada. Ben hiç içmiyorum. Bu arada öyle sarhoş olupta kötü davranan biri değil. Sadece alkol için bırakmak istemiyorum bu sefer doğru insan doğru zamanda çıktı ama içki konusunda üzülüyorum. Sizler eşiniz ne kadar alkol alsaydı ona sorun çıkarırdınız. Şuanda dertleşmek istiyorum. Moralim bozuldu.
alkol benim asla kabul edemeyecegim bir sey .ben ayrilirdim

Bak ne diyorsun bir daha seveceğimi düşünmezdim ama sevdin yine seversin haftanın neredeyse her gününde alkol alanın ilerisini düşünemiyorum alkol çok büyük problem bence sana ve doğacak çocuklarina haksızlık etmiş olursun.. Ailesi iyiymiş falan geç bunları daha içlerinde değilsin hele bi evlen iyi olsalardı o kocayla sen yaşayacaksın onlarla değil... Önüne bak okuluna işine illa şuan evlenmek zorunda değilsin ben kimseye şuana kadar ayrıl VS yazmadım ama kızım olsan ayrılman için yalvarirdim

Alkol bütün kötülüklerin anası diye boşa denmiyor, şimdi zararı yok dersin ilerde olmayacağının garantisi var mı bilemezsin. Iyice düşün taşın içki ağzıma bile sürmedim ona keza eşim de öyledir, içki içiyor olsaydı kabul etmezdim ki zaten eşimde ilk baktigim yön buydu kötü alışkanlığı var mı yok mu. Bir daha karşıma kimse çıkmaz dersin bir bakmışsın hiç beklemediğin anda çıkmış. Diğeri için bunu söylerken şimdiki nişanlinin karşına çıkması gibi.. Ciddi bir konu o yüzden etraflıca düşün derim ben

Alkol kriteri herkese göre değişir.ben ve eşim haftasonlari alkol alıyoruz ve bugüne kadar sapıtıp etrafa zarar verdiğimiz hiç olmadı kimi insan ağzı ile kimi insan poposu ile içer bu mereti içmeyi bilmiyorsan içmeyeceksin.eger birimizden biri sapitsaydi içirtmezdik.ama haftasonlari düzenli olarak alkol aliyoruz

Tercih meselesi ama ben evde içki içen adam ile evlenmezdim, sen rahatsız olmasan bile evde hiçbir çocuk içki içen ebeveyn istemez

Görümcem evlendi aynı seninki gibiydi,sorun etmedik .13 yıllık evlilik bitmek üzere ,10 defa direkten döndürdük iki çocuk var .Adamın herseyi iyi kitap okur,anlayıslı ama hicbir birikim ,tutunabildiği iş yok .Aldığını icmeye gidiyor .100 bin 200 bini gecti kayınvalidelerin kapattığı borç .Durum bu .Sen icmiyorsan bırak gitsin .

İnanın çok mutlu oldum. Çok teşekkür ederim. Zaten kendi bırakmak istiyorum dedi. O yüzden direk ayrılmak istemiyorum. Mücadele ediyor. O yüzden şuanda mesajınız bana ilaç gibi geldi
Bırakacagım diyene inanmayın .Her canı sıkılıp size kızdıgında yine başlayacak. Bizdeki böyleydi .

Eşim üniversite yillarindayken alkolsüz gezmezmis, sabah başlardım aksama kadar içerdim der. Ama şu an yalnızca özel günlerde, ben içersem o da bi kadeh belki içer. Bazen ikimiz basbasa ayda yılda bir evde eğlenmek için iceriz. Tabi hamilelikten önceydi. Şimdi 1 senedir hiç icmedik.

Bunu onunla konuş, eğer azaltabilirim sorun olmaz derse başka. Ama böyle devam ederse evlilik içinde çok büyük sorunlar olabilir.

canımcım 25 yaşındasın 7 yıllık ilişkini bitirmişsin alkol yüzünden. gözlerim kocaman büyüdü yani. bu kadar çabuk büyümeyin ya zaten seneler koşarak gidiyor. biraz daha yavaş yavaş yaşa. giden zaman çok değerli..
nişanlılık süreni de uzat. iyice tanı nişanlını bence.. yukarda okudun herkesin durumu farklı gelişmiş.. biraz daha gözlemle

kimse vazgeçilmez değildir. Arkadaşların evlenmiş iyi hoş onların sorunu olan kaynana görümce ilerde seninde sorunun olacak bu bir , zaten büyük bir sorunun var erkek arkadaşının 4-5 gün alkol alması bu iki, filmin devamını sen düşün kendini kandırma , üzülen sen olursun .

Back
X