- Konu Sahibi denizliligenc1995
Bu alkol niye bu kadar abartılır hiç anlayamadım ama hiç.arkadaşlar nişanı atacağım. babasıyla bu hafta tam 4 kere içmeye gitti. kız kardeşi söyledi bana şimdi. hep beni buluyor nedense diye çok kötüyüm. şuanda atacak cesaretim yok. ama yüzüğü annemlere vereceğim onlar götürsünler. şimdi de ya o başkasıyla evlenirse diye ağlıyorum onu başkasıyla görme fikrinden çok kötüyüm. ilk kez bu kadar uyumlu dengim biri çıkmıştı. alkol yüzünden canım acıyor. sizlerden destek istiyorum. onu başkasıyla görme fikri şuanda beni üzüyor. ne yapacağım lütfen yardım edinnn![]()
Evde bira mayalarım en temizinden. Bahçedeki asmadan da bu yaz şarabımı yapıcam. Rakı ekipmanı ayarlamaya çalışıyorum planlama aşamasındayım. Evde viski de vardır.
Haftada her gün içtiğimizde olur, 2 ay içmediğimizde olur. Her hafta 1 şişe şarap içerim. Bazen bi gecede içerim. Kimseye bi zararım yok ki. İçiyosam eğleniyorum seviyorum diye içiyorum. Alkolik muamelesi falan abartmayın lütfen. Alkol alamayınca elim ayağım titremiyo yani sinire kesmiyorum. Nişanlınımda böyle bi durumu olduğunu sanmıyorum.
Benim babamda haftada 2 kere arkadaşlarıyla rakı içer. Her gece bir iki birası da vardır. Bu yaşımda sarhoş görmedim adamı. Alkole tolerans diye bir şey var çünkü. Çok içen sık içen insan kolay kolay sarhoş olmaz, kimseye de bulaşmaz.
Benim için alkolün problem olacağı iki nokta var. Biri herşeyi alkol almak olursa bir insanın o zamandır. İkincisi ise alkol alıp sapıtanlar. Onun harici abartı, önyargı.
Hiç alkol almamış insanın alkole bakış açısının normal olmasını da beklemiyorum zaten.
Özet:
Nişanlının beynini yiyeceksen içme içme diye ayrıl.