• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin bi öneride bulunun

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
123
benim önceki sıkıntımı bilenler biliyor.. bugun annem beni 4 yıllık sevgilimle konuşurken yakaladı.. bişeyde diyemedim. fenalık geçirdi bagırdı çagırdı.. çok korktum. nese sonra annem sinirlendi daha öncede konuştugumuzu ögrenmişti bitir falan diyip duruyordu.. nese bugun yakalayınca çagır ailesini istesinler ama bundan sonra kızım yok benim senin gibi bitti sen beni sildin dedi.. sonra ben annemin o lafını kaldıramadım. kötü hissettim ve o an tmm anne başka biriyle evlencem falan dedim. annem bana '' senin hayatın git sürün oralarda yokluk içinde bakalım aşk karın doyuruyomu çagır ben vercem dedi '' nese konuştuktan sonra annem en son bana dediki 1 hafta weriyorum sana 1 hafta... ya onla devam etceksin mutlu olurum ben diyosan gidip orda sürünürsün yada başka biriyle güzel güzel devam edersiz zamanla unutursun dedi.. nese ben annemi o halde görünce bitircegimi söyledim ama 1 haftam var bak düşün taşın dedi.. sizce annemimi seçmeliyim yoksa emek verdigim kişiyimi ? annem benim herşeyim onun bana kötü gözle bakmasını kalbinde bana karşı olan kırgınlıgın herzaman sürmesini kaldıramam ben :( sevdigimden de vazgeçemiyorum ...öünmde 2 yol var siz olsanız benim gibi olanlar bunları yaşamış sonra pişman olanlar varsa herkesden bi yorum bekliyorum lütfen kırıcı yorum yapmayın rica ediyorum ben sadece öneri istiyorum ..

bugun bi takım gelişmeler oldu hemen anlatayım..
daha demin telefonda konuştuk sevdigimle.. annemin dediklerini söyledim. Bana dedi sen kafanda bitirmişsin zaten dedi bende sen ne istiyosun onu söyle dedim. Oda ben istemiyorum ayrılmayı senle evlenmek istiyorum dedi . Bende sinirlendim dedim annemi ara ikna et çok istiyorsan beni seviyorsan konuş herzmaan ben bişeyler yapıyorum birazda sen emek göster dedim. Tamam ben düşüneyim döncem sana dedi.. İYİ Mİ YAPTIM KÖTÜMÜ BİLMİYORUM. EGER
BENİM İÇİN BİŞEYLER YAPARSA ANNEMLE KONUŞURSA ANNEM BİRAZ YUMUŞAR GİBİ DÜŞÜNDÜM AMA HİÇ KONUŞAMAM BEN YAPAMAM DERSE KESİNLİKLE BİTECEK.. MANTIKLIMI YAPIYORUM

Son düzenleme:
önceki konuyu bilmiyorum ama sevgilinizin kötü bi davranışını faldn mı duydu yada gördü anneniz niye böyle önyargılı eger çok iyi bi insan diyorsanızda bi ömür geçirecek olan sizsiniz kabul ettirmeye çalışın bi ortam hazırlayın bi araya getirin yada bende senden bişey isticem diyin son kez sonra bırakıcam de ve yanyana getir onları anlaşmasını sagla gerisi sana düşüyor

çok zor durumdasınız gerçekten.:50:
önceki sıkıntılarınızı malesef bilmiyorum ama düşünüyorum ben bu 2 seçenek arasında kalsam hangisini seçerdim diye.:44:
annemi seçerdim.belkide o haklı.
gerçi anneniz sevgilinizi niye istemiyor bilmiyorum ama herhalde istemediğine göre demek ki biraz sıkıntılar var.:26:büyükleri dinlemek gerek.kim ister kızı mutsuz olsun veya evlenipte zor günler geçirsin? anneler,babalar hep ileriyi daha iyi görürler.bu kadar büyük tepki verdiğine göre demek ki sizi erkek arkadaşınızın yanına yakıştıramıyor,sizi ilerde üzeceğinden korkuyor.:18: allah yardımcın olsun.

benim önceki sıkıntımı bilenler biliyor.. bugun annem beni 4 yıllık sevgilimle konuşurken yakaladı.. bişeyde diyemedim. fenalık geçirdi bagırdı çagırdı.. çok korktum. nese sonra annem sinirlendi daha öncede konuştugumuzu ögrenmişti bitir falan diyip duruyordu.. nese bugun yakalayınca çagır ailesini istesinler ama bundan sonra kızım yok benim senin gibi bitti sen beni sildin dedi.. sonra ben annemin o lafını kaldıramadım. kötü hissettim ve o an tmm anne başka biriyle evlencem falan dedim. annem bana '' senin hayatın git sürün oralarda yokluk içinde bakalım aşk karın doyuruyomu çagır ben vercem dedi '' nese konuştuktan sonra annem en son bana dediki 1 hafta weriyorum sana 1 hafta... ya onla devam etceksin mutlu olurum ben diyosan gidip orda sürünürsün yada başka biriyle güzel güzel devam edersiz zamanla unutursun dedi.. nese ben annemi o halde görünce bitircegimi söyledim ama 1 haftam var bak düşün taşın dedi.. sizce annemimi seçmeliyim yoksa emek verdigim kişiyimi ? annem benim herşeyim onun bana kötü gözle bakmasını kalbinde bana karşı olan kırgınlıgın herzaman sürmesini kaldıramam ben :( sevdigimden de vazgeçemiyorum ...öünmde 2 yol var siz olsanız benim gibi olanlar bunları yaşamış sonra pişman olanlar varsa herkesden bi yorum bekliyorum lütfen kırıcı yorum yapmayın rica ediyorum ben sadece öneri istiyorum ..

Önceki konunuzu bilmiyorum da anneniz neden bu derece önyargılı? Bu arada yaşlarınız kaç?

ben varım annm istemedi agladı günlerce ben cahillikmi dim dik baslılıkmı dim inat ettm evlndm noldu ewlndm günden baslafuk sıkıntıdn yüksek tansiondan erkn dogum dogdu çocumu bama vetmedilr güvenemedilr anneli yasayamadm büyük oglımda haa kimse isteyip onay vermedi demkki bnm görmedimi görmş yakıştıramamşlr çocumuda aldılar haftada birgn görsemde eksik bi yanm olan o yavruma oldu allaha emanet annenin sözünü tut bence el oglu için kötü olma bu ikinci evlilim bundada istenmeyen gelinm ne için çocum oldu için çpcumun kesti t:13:ırnk olamzlr

Önceki konunuzu bilmiyorum da anneniz neden bu derece önyargılı? Bu arada yaşlarınız kaç?

ben 22 oda 25 yaşında.. uzaktan akrabam .. daha öncede konuştugumuzu biliyordu.. kaçkere dedim seviyorum die.. nese işte bugun yakalayınca tekrar benim için sen bittin söle gelsin istetsin.. sürün orda falan bisürü şey saydı

yengenin abisiyle berabersin.. halanın oğluymuş... yani uzak olsa neyse dicem de annen istemiyorsa vardır bildiği
sen sen ol ailene sakın yüz çevirme

Annen haklı... eski konularını da biliyorum... annenin dediğini yap, halanın oğlunu bırak başka sulara yelken aç...

Anneniz böyle yapıyorsa mutlaka haklı sebebleri vardır, annenizi seçin bence inşallah en doğru kararı verirsiniz .

bir anne kolay kolay bu restı cekemez, vardır bır bıldıgı.....
herseyı kabul edıp gıttın cok sevdım ama unutmakı aılen arkanda olmadıg ıcın hep bı tarafın buruk olacak ve bunuda esının aılesı cok guzel kullanacak.....

istisnalar elbette vardır ama adı usunde o kadar az ki istisna........

ben 22 oda 25 yaşında.. uzaktan akrabam .. daha öncede konuştugumuzu biliyordu.. kaçkere dedim seviyorum die.. nese işte bugun yakalayınca tekrar benim için sen bittin söle gelsin istetsin.. sürün orda falan bisürü şey saydı

halanın oğlu uzaktan akraban mı oluyo allasen bırakın şu akraba işlerini. kardeşi abine, sen onun abisine... karıştırıyorsunuz böyle sonra biri kötü olsa tüm sülale kötü oluyor

önceki konunu bilmiyorum,işin gerçekten zormuş
ben annemi dünyadaki hiç bir şeye değişmem bir erkeğe hiç
anneler bazen bizlerin göremediği şeyleri görüyorlar
sonuçta senin kötülüğünü,üzülmeni istemez
ayrıca bi gün sevgilin seni bırakabilir,ama annen senin daima yanında olur
karar senin ama iyi düşün verdiğin karar tüm hayatını etkileyecek

Bir ilişki yaşamak açısından küçük değilmışşiniz ama annen baya kararlı ve şartları çok ağır...

Başıma benzer bir olay geldi benimki 5 senelik bir ilişkiydi annem yanıma yakıştıramadı onunla olmaz kafanız uymaz dedi bende çok seviyordum ama nitekim annem haklı çıktı......şu anda şükrediyorum.....ve çok daha mutluyum...

Annelerin bazı sözleri yabana atılacak gibi değil iyi düşün derim....

Ben olsam hiç düşünmeden annemi dinlerdim. elin oğlu sonuçta her ne kadar çok zaman geçirmiş olsan da onunla. annen senin hep iyiliğini ister emin ol. eğer istemeseydi niye karşı çıksın ki? emin ol 4 yıldır çıktığın o adamla evleneceğinde mutlu olacağını bilse annen gözünü kırpmadan seni onaylardı. demek ki var bir bildiği. anneni dinlemelisin cnm :34:

Anneniz böyle yapıyorsa mutlaka haklı sebebleri vardır, annenizi seçin bence inşallah en doğru kararı verirsiniz .

ben anne dedim bikere yaptım 2. yide yaptım hata tamam konuştum yakaladın senin dediginle evlencem ama sevdim ne yapayım cahillik işte sevdim dedim annem dediki bana tmm istesinler allah mutlu etsin ben ne diyim ... belki hayırlısı budur falan dedi .. gine diyorum sana 1 hafta mühlet iyi düşün bana kararını ver dedi.. ben vercem seni başkasına ozmanda sen verdin dicen tmm sen sevdiginle evlen hiç deilse bana bu şekilde gelmezsin diyor :(

birebir aynı şeyi yaşadım ben 5 yıl çıktım emek de emek nedir bizdeki bu emek tutkusu bilmem :9: bi de çok üzdü beni eski sevgilim burnumdan getirdi hep de gönlümü yaptı ama canımı sıkmaktan da geçmedi annem de böyle bi tercih sundu tıpkı seninki gibi:) ben de kestim attım bi anda 5 yıldır yaşayamadığım şeyleri yaşadım gezdim tozdum hesap vermeden eğlendim kendime geldim resmen :10: annelerin muhakkak bir bildiği var ne kadar kabul edemesek de:31:

$BcNCu9TCQAAW7XL.webp :1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
önceki konunu bilmiyorum,işin gerçekten zormuş
ben annemi dünyadaki hiç bir şeye değişmem bir erkeğe hiç
anneler bazen bizlerin göremediği şeyleri görüyorlar
sonuçta senin kötülüğünü,üzülmeni istemez
ayrıca bi gün sevgilin seni bırakabilir,ama annen senin daima yanında olur
karar senin ama iyi düşün verdiğin karar tüm hayatını etkileyecek

birde en korkutugum ben diyelim ısrar ettim evlendim.. ee annem bana hep kırgın olcak geçmez mi bu kırgınlık .. ne biliym napcam bilemedim..

Akrabalık ilişkilerin sevgili boyutuna taşınmasına ben pek iyi gözle bakmıyorum açıkçası..
Halanın oğlu uzaktan akraban mı oluyor? nasıl uzaklık bu anlayamadım ama..
Annene hiç sormadın mı peki, "neden istemiyorsun anne" diye. belki de bir bildiği vardır.
Ben senin yerinde olsam,annemi seçerdim. bi yanda 4 yıllık bi geçmiş,çok zor ama annen haklı diye düşünüyorum.

Akraba evliliği denen şeyler hiç sağlıklı bir şey değil. Sonuçta ileride çocukların sakat doğma ihtimali var hala oğlu birinci dereceden akraba sayılır bence iyice düşün bu durumu.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Akrabalık ilişkilerin sevgili boyutuna taşınmasına ben pek iyi gözle bakmıyorum açıkçası..
Halanın oğlu uzaktan akraban mı oluyor? nasıl uzaklık bu anlayamadım ama..
Annene hiç sormadın mı peki, "neden istemiyorsun anne" diye. belki de bir bildiği vardır.
Ben senin yerinde olsam,annemi seçerdim. bi yanda 4 yıllık bi geçmiş,çok zor ama annen haklı diye düşünüyorum.

uzaklık derken annemin halasının oglu yani... annem mantıken annemi seçiyorum tabiki.. ama kalbimde acıo .. zamanla geçer mi :( çok kötüyüm çok

Back
X