- 13 Mayıs 2013
- 461
- 94
- 123
benim önceki sıkıntımı bilenler biliyor.. bugun annem beni 4 yıllık sevgilimle konuşurken yakaladı.. bişeyde diyemedim. fenalık geçirdi bagırdı çagırdı.. çok korktum. nese sonra annem sinirlendi daha öncede konuştugumuzu ögrenmişti bitir falan diyip duruyordu.. nese bugun yakalayınca çagır ailesini istesinler ama bundan sonra kızım yok benim senin gibi bitti sen beni sildin dedi.. sonra ben annemin o lafını kaldıramadım. kötü hissettim ve o an tmm anne başka biriyle evlencem falan dedim. annem bana '' senin hayatın git sürün oralarda yokluk içinde bakalım aşk karın doyuruyomu çagır ben vercem dedi '' nese konuştuktan sonra annem en son bana dediki 1 hafta weriyorum sana 1 hafta... ya onla devam etceksin mutlu olurum ben diyosan gidip orda sürünürsün yada başka biriyle güzel güzel devam edersiz zamanla unutursun dedi.. nese ben annemi o halde görünce bitircegimi söyledim ama 1 haftam var bak düşün taşın dedi.. sizce annemimi seçmeliyim yoksa emek verdigim kişiyimi ? annem benim herşeyim onun bana kötü gözle bakmasını kalbinde bana karşı olan kırgınlıgın herzaman sürmesini kaldıramam ben
sevdigimden de vazgeçemiyorum ...öünmde 2 yol var siz olsanız benim gibi olanlar bunları yaşamış sonra pişman olanlar varsa herkesden bi yorum bekliyorum lütfen kırıcı yorum yapmayın rica ediyorum ben sadece öneri istiyorum ..
bugun bi takım gelişmeler oldu hemen anlatayım..
daha demin telefonda konuştuk sevdigimle.. annemin dediklerini söyledim. Bana dedi sen kafanda bitirmişsin zaten dedi bende sen ne istiyosun onu söyle dedim. Oda ben istemiyorum ayrılmayı senle evlenmek istiyorum dedi . Bende sinirlendim dedim annemi ara ikna et çok istiyorsan beni seviyorsan konuş herzmaan ben bişeyler yapıyorum birazda sen emek göster dedim. Tamam ben düşüneyim döncem sana dedi.. İYİ Mİ YAPTIM KÖTÜMÜ BİLMİYORUM. EGER
BENİM İÇİN BİŞEYLER YAPARSA ANNEMLE KONUŞURSA ANNEM BİRAZ YUMUŞAR GİBİ DÜŞÜNDÜM AMA HİÇ KONUŞAMAM BEN YAPAMAM DERSE KESİNLİKLE BİTECEK.. MANTIKLIMI YAPIYORUM

bugun bi takım gelişmeler oldu hemen anlatayım..
daha demin telefonda konuştuk sevdigimle.. annemin dediklerini söyledim. Bana dedi sen kafanda bitirmişsin zaten dedi bende sen ne istiyosun onu söyle dedim. Oda ben istemiyorum ayrılmayı senle evlenmek istiyorum dedi . Bende sinirlendim dedim annemi ara ikna et çok istiyorsan beni seviyorsan konuş herzmaan ben bişeyler yapıyorum birazda sen emek göster dedim. Tamam ben düşüneyim döncem sana dedi.. İYİ Mİ YAPTIM KÖTÜMÜ BİLMİYORUM. EGER
BENİM İÇİN BİŞEYLER YAPARSA ANNEMLE KONUŞURSA ANNEM BİRAZ YUMUŞAR GİBİ DÜŞÜNDÜM AMA HİÇ KONUŞAMAM BEN YAPAMAM DERSE KESİNLİKLE BİTECEK.. MANTIKLIMI YAPIYORUM
Son düzenleme: