birde en korkutugum ben diyelim ısrar ettim evlendim.. ee annem bana hep kırgın olcak geçmez mi bu kırgınlık .. ne biliym napcam bilemedim..
annen kesin konuşmuş
peki sorun sadece akraba oluşunuz mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde en korkutugum ben diyelim ısrar ettim evlendim.. ee annem bana hep kırgın olcak geçmez mi bu kırgınlık .. ne biliym napcam bilemedim..
annen kesin konuşmuş
peki sorun sadece akraba oluşunuz mu
benim önceki sıkıntımı bilenler biliyor.. bugun annem beni 4 yıllık sevgilimle konuşurken yakaladı.. bişeyde diyemedim. fenalık geçirdi bagırdı çagırdı.. çok korktum. nese sonra annem sinirlendi daha öncede konuştugumuzu ögrenmişti bitir falan diyip duruyordu.. nese bugun yakalayınca çagır ailesini istesinler ama bundan sonra kızım yok benim senin gibi bitti sen beni sildin dedi.. sonra ben annemin o lafını kaldıramadım. kötü hissettim ve o an tmm anne başka biriyle evlencem falan dedim. annem bana '' senin hayatın git sürün oralarda yokluk içinde bakalım aşk karın doyuruyomu çagır ben vercem dedi '' nese konuştuktan sonra annem en son bana dediki 1 hafta weriyorum sana 1 hafta... ya onla devam etceksin mutlu olurum ben diyosan gidip orda sürünürsün yada başka biriyle güzel güzel devam edersiz zamanla unutursun dedi.. nese ben annemi o halde görünce bitircegimi söyledim ama 1 haftam var bak düşün taşın dedi.. sizce annemimi seçmeliyim yoksa emek verdigim kişiyimi ? annem benim herşeyim onun bana kötü gözle bakmasını kalbinde bana karşı olan kırgınlıgın herzaman sürmesini kaldıramam bensevdigimden de vazgeçemiyorum ...öünmde 2 yol var siz olsanız benim gibi olanlar bunları yaşamış sonra pişman olanlar varsa herkesden bi yorum bekliyorum lütfen kırıcı yorum yapmayın rica ediyorum ben sadece öneri istiyorum ..
uzaklık derken annemin halasının oglu yani... annem mantıken annemi seçiyorum tabiki.. ama kalbimde acıo .. zamanla geçer miçok kötüyüm çok
söyle söyleyim .. akraba oluşumuz da etken tabi bana seni ona yakıştıramadım ben senin elini sıcak sudan soguk suya sokmadım dio.. 5 tane ablası varbunlar yer bitirir seni nasıl baş ediceksin dio... maddi durumları açısından da kızına geçen gün alışwerişte etek bile alamadı sana ne werebilecek falan dedi bi sürü şey.. işte . sen okul okudun haala okuyosun o ne lise mezunu .. birsürü sey söyledi
![]()
anneniz oyle iş uzayıp da adınız cıkmasın istiyor sanırım.
zaten onaylamadıgı bir ilişki imis, hem egitim durumu hem maddi durum hem de iyi niyet açısından.
yine de aşık oldum seviyorum diyor duygularınızın arkasında durabildiginizi gorse tamam diyecek o yuzden de 1hafta dusun demis.
ama siz hemen tereddut ettiginize gore bu işin sonundan emin degilsiniz ve bu gayet dogal.
fakat iyi de olsa kotu de olsam sevdigimi secerim diyemiyor isem ailemi secer o defteri de kapatırdım.
Ben ailelerin geleceği bir şekilde gördüğüne inanıyorum. Hele ki anneler.
Bende annemi karşıma alarak evlendim, ama keşke güzellikle halledilebilseymiş bir çok şey.
Ne dedilerse hepsini yaşadım.
Bir tercih yapmam gerekirse şuanda ailemi tercih ederdim
benim önceki sıkıntımı bilenler biliyor.. bugun annem beni 4 yıllık sevgilimle konuşurken yakaladı.. bişeyde diyemedim. fenalık geçirdi bagırdı çagırdı.. çok korktum. nese sonra annem sinirlendi daha öncede konuştugumuzu ögrenmişti bitir falan diyip duruyordu.. nese bugun yakalayınca çagır ailesini istesinler ama bundan sonra kızım yok benim senin gibi bitti sen beni sildin dedi.. sonra ben annemin o lafını kaldıramadım. kötü hissettim ve o an tmm anne başka biriyle evlencem falan dedim. annem bana '' senin hayatın git sürün oralarda yokluk içinde bakalım aşk karın doyuruyomu çagır ben vercem dedi '' nese konuştuktan sonra annem en son bana dediki 1 hafta weriyorum sana 1 hafta... ya onla devam etceksin mutlu olurum ben diyosan gidip orda sürünürsün yada başka biriyle güzel güzel devam edersiz zamanla unutursun dedi.. nese ben annemi o halde görünce bitircegimi söyledim ama 1 haftam var bak düşün taşın dedi.. sizce annemimi seçmeliyim yoksa emek verdigim kişiyimi ? annem benim herşeyim onun bana kötü gözle bakmasını kalbinde bana karşı olan kırgınlıgın herzaman sürmesini kaldıramam bensevdigimden de vazgeçemiyorum ...öünmde 2 yol var siz olsanız benim gibi olanlar bunları yaşamış sonra pişman olanlar varsa herkesden bi yorum bekliyorum lütfen kırıcı yorum yapmayın rica ediyorum ben sadece öneri istiyorum ..
Bilmeyenler için en azından önceki konundan biraz bahsetteseydin arkası yarın gibi olmazdı. Seninki dizinin devamı gibi olmuş?
Annen neden istemiyor çocuğu? Durumları kötü diye sanırım.
Erkek arkadaşın çalışmıyor mu?
pişman oldun mu ? peki sevdigin kişiyi seçtigin için
evet çok pişmanlıklarım oldu, ama sevdiğim kişi benim için hayatını değiştirdi ve şuan herşey yolunda. Bu karşındaki kişinin kişiliği ile de doğru orantılı. Değer mi diye sorman lazım, ama aileler sonuna kadar haklı. Kimse evladının kötülüğünü istemez
ee aldığı para senin kazandığından az mı?çalışıyor.. ama annem ben sni ateşe atamam diyor.. ben bu gunlere gelmek için neler çektim sendemi çekeceksin yoklukla nasıl mücadele ediceksin diyor.
çalışıyor.. ama annem ben sni ateşe atamam diyor.. ben bu gunlere gelmek için neler çektim sendemi çekeceksin yoklukla nasıl mücadele ediceksin diyor.
ee aldığı para senin kazandığından az mı?
Sen çalışıyor musun peki?