• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin bi öneride bulunun

annen kesin konuşmuş
peki sorun sadece akraba oluşunuz mu

söyle söyleyim .. akraba oluşumuz da etken tabi bana seni ona yakıştıramadım ben senin elini sıcak sudan soguk suya sokmadım dio.. 5 tane ablası var :( bunlar yer bitirir seni nasıl baş ediceksin dio... maddi durumları açısından da kızına geçen gün alışwerişte etek bile alamadı sana ne werebilecek falan dedi bi sürü şey.. işte . sen okul okudun haala okuyosun o ne lise mezunu .. birsürü sey söyledi :(

benim önceki sıkıntımı bilenler biliyor.. bugun annem beni 4 yıllık sevgilimle konuşurken yakaladı.. bişeyde diyemedim. fenalık geçirdi bagırdı çagırdı.. çok korktum. nese sonra annem sinirlendi daha öncede konuştugumuzu ögrenmişti bitir falan diyip duruyordu.. nese bugun yakalayınca çagır ailesini istesinler ama bundan sonra kızım yok benim senin gibi bitti sen beni sildin dedi.. sonra ben annemin o lafını kaldıramadım. kötü hissettim ve o an tmm anne başka biriyle evlencem falan dedim. annem bana '' senin hayatın git sürün oralarda yokluk içinde bakalım aşk karın doyuruyomu çagır ben vercem dedi '' nese konuştuktan sonra annem en son bana dediki 1 hafta weriyorum sana 1 hafta... ya onla devam etceksin mutlu olurum ben diyosan gidip orda sürünürsün yada başka biriyle güzel güzel devam edersiz zamanla unutursun dedi.. nese ben annemi o halde görünce bitircegimi söyledim ama 1 haftam var bak düşün taşın dedi.. sizce annemimi seçmeliyim yoksa emek verdigim kişiyimi ? annem benim herşeyim onun bana kötü gözle bakmasını kalbinde bana karşı olan kırgınlıgın herzaman sürmesini kaldıramam ben :( sevdigimden de vazgeçemiyorum ...öünmde 2 yol var siz olsanız benim gibi olanlar bunları yaşamış sonra pişman olanlar varsa herkesden bi yorum bekliyorum lütfen kırıcı yorum yapmayın rica ediyorum ben sadece öneri istiyorum ..

eski konularını bilmiyorum ama anneler ne söylerse doğru söylüyo.burda kimse ayrıl başkasıyla evlen ya da sevdiğin adamı bırakma demez.çünkü ne yaşadığını bir tek sen biliyon.sevdiğin adamı düşün bugüne kadar neler yaşadınız ona güveniyon mu her konuda.yarın öbürgün evlendiğinde değişebilecek bir insan mı.ailesini tanıyon mu nasıl ailesi iyi insanlar mı.sonra anneni düşün bu güne kadar sana bbir şeyler öğretirken kaç defa doğru olduğunu gördün?önce bunları bi sorgula.

uzaklık derken annemin halasının oglu yani... annem mantıken annemi seçiyorum tabiki.. ama kalbimde acıo .. zamanla geçer mi :( çok kötüyüm çok

Çok zor bir durum tabii ki.. koskoca 4 yıl,bir çırpıda atılamaz bir kenara..
neden 4 yıl uzadı peki,annen başından beri karşı değil miydi?
bu kadar uzamasaydı belki daha kolay olurdu senin için.
Ama tek merak ettiğim annenin neden istemediği. illa ki bir sebebi vardır,ama ne?
Rabbim yardımcın olsun. doğru kararlar verirsin inşallah. zamanla her şey geçer.
ama bu dönemde güçlü olman gerekiyor. bol bol dualara sığınman,gerisini Allah'a bırakman kalıyor.
insanın iki çok sevdiği kişi arasında seçim yapması ciddi anlamda çok çok zor. tahmin edebiliyorum.

söyle söyleyim .. akraba oluşumuz da etken tabi bana seni ona yakıştıramadım ben senin elini sıcak sudan soguk suya sokmadım dio.. 5 tane ablası var :( bunlar yer bitirir seni nasıl baş ediceksin dio... maddi durumları açısından da kızına geçen gün alışwerişte etek bile alamadı sana ne werebilecek falan dedi bi sürü şey.. işte . sen okul okudun haala okuyosun o ne lise mezunu .. birsürü sey söyledi :(

bilemiyorum ama anneni üzmene değer mi peki
sence annen hayat tecrübesiyle ileri de yaşayabileceğin
zorlukları görüyor olamaz mı
annen yoksa neden karşı çıksın bi de böyle düşün

önceki konularınızı biliyorum hiçbir zaman doğruda bulmuyorum akraba evliliklerini :19: anneniz haklı onu dinleyin :ssz: ha bizim sülaledede var ama eskilerden şimdi etrafında adam mı yok ki halanın oğluyla sevgilisin anlamıyorum hiç gerçekten :19:

anneniz oyle iş uzayıp da adınız cıkmasın istiyor sanırım.
zaten onaylamadıgı bir ilişki imis, hem egitim durumu hem maddi durum hem de iyi niyet açısından.

yine de aşık oldum seviyorum diyor duygularınızın arkasında durabildiginizi gorse tamam diyecek o yuzden de 1hafta dusun demis.
ama siz hemen tereddut ettiginize gore bu işin sonundan emin degilsiniz ve bu gayet dogal.

fakat iyi de olsa kotu de olsam sevdigimi secerim diyemiyor isem ailemi secer o defteri de kapatırdım.

anneniz oyle iş uzayıp da adınız cıkmasın istiyor sanırım.
zaten onaylamadıgı bir ilişki imis, hem egitim durumu hem maddi durum hem de iyi niyet açısından.

yine de aşık oldum seviyorum diyor duygularınızın arkasında durabildiginizi gorse tamam diyecek o yuzden de 1hafta dusun demis.
ama siz hemen tereddut ettiginize gore bu işin sonundan emin degilsiniz ve bu gayet dogal.

fakat iyi de olsa kotu de olsam sevdigimi secerim diyemiyor isem ailemi secer o defteri de kapatırdım.

zor olacak sanırım ama bende sizin gibi düşünüyorum.. kalbim acıyo ama annem bana emek wermiş bu yaşıma kadar büyütüp besledi bizim için çabaladı hep.. ona bu kötülügü yaparsam yarın ahirette annem benden razı olmaz .. vicdan azabı çekerim.. sevdigim kişide zamanla unutur beni evlenir yuvasını kurar belki onun içinde hayırlısı buymuş .. ne yapayım. zatn biliyorduk annemin istemedigini oda bende. daha geçen hafta görüştügümüzde ayrılırsak sen başkasıyla ben başkasıyla evlenirsek neler olur diye oturup konuştuk varmış demek ki bi hikmeti.. olmadı kabul ettiremedim 2 yıl geçti önceki olaydan annem hala affetmediyse yıllar geçse benide affetmez.. ne hayallerim ne ümitlerim vardı senin için ama sen yıktın herşeyi dagıttın dedi bana .. ben kendime güvenemiyorum. sevdim kabul görmedi ne yapabilirim ki.. şimdi bunu karşı tarafa nasıl anlatıcam. dün söyledim bitsin diye ben istetcem seni diyor başka bişey demiyor.. nese hakkımda hayırlısı olsun ama nasıl dayanıcam. ilk günler çok agır geçicek .. zamanla alışırım diyorum ama bilemiyorum nasıl katlancam ..

Ben ailelerin geleceği bir şekilde gördüğüne inanıyorum. Hele ki anneler.
Bende annemi karşıma alarak evlendim, ama keşke güzellikle halledilebilseymiş bir çok şey.
Ne dedilerse hepsini yaşadım.

Bir tercih yapmam gerekirse şuanda ailemi tercih ederdim

Ben ailelerin geleceği bir şekilde gördüğüne inanıyorum. Hele ki anneler.
Bende annemi karşıma alarak evlendim, ama keşke güzellikle halledilebilseymiş bir çok şey.
Ne dedilerse hepsini yaşadım.

Bir tercih yapmam gerekirse şuanda ailemi tercih ederdim

pişman oldun mu ? peki sevdigin kişiyi seçtigin için

benim önceki sıkıntımı bilenler biliyor.. bugun annem beni 4 yıllık sevgilimle konuşurken yakaladı.. bişeyde diyemedim. fenalık geçirdi bagırdı çagırdı.. çok korktum. nese sonra annem sinirlendi daha öncede konuştugumuzu ögrenmişti bitir falan diyip duruyordu.. nese bugun yakalayınca çagır ailesini istesinler ama bundan sonra kızım yok benim senin gibi bitti sen beni sildin dedi.. sonra ben annemin o lafını kaldıramadım. kötü hissettim ve o an tmm anne başka biriyle evlencem falan dedim. annem bana '' senin hayatın git sürün oralarda yokluk içinde bakalım aşk karın doyuruyomu çagır ben vercem dedi '' nese konuştuktan sonra annem en son bana dediki 1 hafta weriyorum sana 1 hafta... ya onla devam etceksin mutlu olurum ben diyosan gidip orda sürünürsün yada başka biriyle güzel güzel devam edersiz zamanla unutursun dedi.. nese ben annemi o halde görünce bitircegimi söyledim ama 1 haftam var bak düşün taşın dedi.. sizce annemimi seçmeliyim yoksa emek verdigim kişiyimi ? annem benim herşeyim onun bana kötü gözle bakmasını kalbinde bana karşı olan kırgınlıgın herzaman sürmesini kaldıramam ben :( sevdigimden de vazgeçemiyorum ...öünmde 2 yol var siz olsanız benim gibi olanlar bunları yaşamış sonra pişman olanlar varsa herkesden bi yorum bekliyorum lütfen kırıcı yorum yapmayın rica ediyorum ben sadece öneri istiyorum ..

Bilmeyenler için en azından önceki konundan biraz bahsetteseydin arkası yarın gibi olmazdı. Seninki dizinin devamı gibi olmuş?
Annen neden istemiyor çocuğu? Durumları kötü diye sanırım.
Erkek arkadaşın çalışmıyor mu?

Bilmeyenler için en azından önceki konundan biraz bahsetteseydin arkası yarın gibi olmazdı. Seninki dizinin devamı gibi olmuş?
Annen neden istemiyor çocuğu? Durumları kötü diye sanırım.
Erkek arkadaşın çalışmıyor mu?

çalışıyor.. ama annem ben sni ateşe atamam diyor.. ben bu gunlere gelmek için neler çektim sendemi çekeceksin yoklukla nasıl mücadele ediceksin diyor.

pişman oldun mu ? peki sevdigin kişiyi seçtigin için

evet çok pişmanlıklarım oldu, ama sevdiğim kişi benim için hayatını değiştirdi ve şuan herşey yolunda. Bu karşındaki kişinin kişiliği ile de doğru orantılı. Değer mi diye sorman lazım, ama aileler sonuna kadar haklı. Kimse evladının kötülüğünü istemez

evet çok pişmanlıklarım oldu, ama sevdiğim kişi benim için hayatını değiştirdi ve şuan herşey yolunda. Bu karşındaki kişinin kişiliği ile de doğru orantılı. Değer mi diye sorman lazım, ama aileler sonuna kadar haklı. Kimse evladının kötülüğünü istemez

biliyorum annemin benim iyligimi düşündügünü .. ama işte cahillikmi desem ne desem vazgeçmek hep bana zor geldi ..

çalışıyor.. ama annem ben sni ateşe atamam diyor.. ben bu gunlere gelmek için neler çektim sendemi çekeceksin yoklukla nasıl mücadele ediceksin diyor.
ee aldığı para senin kazandığından az mı?
Sen çalışıyor musun peki?

bu arada şunu da söylemek isterim ki, gönüller bir olunca samanlık seyran olmuyor. Gördüğün yada canının istediği birşeyi alamadın mı o büyük aşk bazen kızgınlığa bazen üzüntüye dönüşüyor. Para çok önemli değil ama mesela önceki mesajında dediği gibi kendi kızına etek alamıyorsa seninde bir çok hayalin içinde kalabilir. Ayrıca 5 abla konusunda da annene katılıyorum. 4 görümcem var hepsiyle kardeş gibiyiz ama hala laf sokuşturma eleştirme vs yaşıyorum. Zamanla insanın içine işliyor yaşananlar, gözün hiç birşey görmüyor sonrasında

Su konulara "beni bilen biliyor zaten" diye baslamayin gozunuzu seveyim ya. Surda yuzlerce kisiyiz. Eminim cogumuz da bilmiyoruz. Bu konu bir oncekinin devamiysa ordan devam etseydin keske, daha anlasilir olurdu.

Neyse, hicbirsey anlatmamissin. Yani bu adam kimdir, sen nasilsin, karsindaki adam nasil, annen niye sevmez birsey belli degil. Madem annenin ayilip bayilacagi kadar kotu bir aday, o zaman anneni dinle. Onlar genellikle sonunda hakli cikiyor.
Ben seni bu forumda ilk defa goruyorum, konularini bilmiyorum. Yazdigin kadarina ancak bu kadar cevap verebildim.

Diğer konularınızı bilmiyorum ama bu hayatta anneden başkası karşılıksız sevmez düşünmez annenizi dinleyin:ssz:4 seneyi silmek kolay değildir ama düşünüldüğünde daha nice 4 seneler var değil mi :112:

Back
X