lütfen yardım edin bi öneride bulunun

evet bende çalışıyorum.. ama babası vefat etti sevdigim kişinin.. annem ''karı koca kazanıp kaynananlara yedirisiniz artık '' diyor.

Vefat etmiş olabilir. Annen geleceği çok net görüyor galiba. YArın bununla evlenmezsin babası hayatta olan biriyle evlenirsin sağ haliyle tüm aileye bakmaya mecbur kalırsın. Bunu bilemezsin.
Ya annen başka nedenden dolayı istemiyor ya da çok ön yargılı.
Babasının maaşı falan yok mu?

ipekcim ,sevgilisi öz halasının oğlu ve aynı zamanda abisi de halasının kızıyla beraber...
annenin istemememsi için yeterli bir sebep değil mi :)

var kesinlikle bagkurdan maaş alıyor. 700 lira gibi bişey.. ki sevdigim kişi bana senin paranı kimseye yedirmem merak etme vermicem zaten saklıcaz onu biriktircez falan demişti.. öle yani .

sadece birşey sormak istiyorum,4 yıldrı hiç düşünmediniz mi:
bu adam benim kuzenim,halamın oğlu kanbağımız var,nasıl erkek gözüyle bakarım diye?
annem istemiyor nasıl olur diye?
anneme karşı gelip evlensem de çocuklarım sakat veya özürlü olabilir yüksek ihtimale diye??

yani aşk (bence olamaz ama) bu kadar riske değer mi yahu? üstelik aşk değil hep "emek" demişsiniz,ne emeği bu,sanki çocuk doğurup büyütüyosunuz??

Kesinlikle annenin sözünü dinlemelisin. Anneler hissediyor çünkü.

Şu soruyu sormanız ne kadar yanlış.
Anneniz de sizi ne emeklerle büyütmüştür.

Şu soruyu sormanız ne kadar yanlış.
Anneniz de sizi ne emeklerle büyütmüştür.

dogru haklısınız ama dün yaşanan olay sıcakken yazmıstım birazda agresiftim... haklısınız .. annemin hakkını hiç bir zaman ödeyemem

söyle izah edeyim sizlere düşündüm düşünmesine ama bizim ailede akraba evliligi hep ne ibleyim cahillik edip benimde aileden biriyle evlendireceklerini düşündüm.. :S

söyle izah edeyim sizlere düşündüm düşünmesine ama bizim ailede akraba evliligi hep ne ibleyim cahillik edip benimde aileden biriyle evlendireceklerini düşündüm.. :S

madem cahillik ettiğinizi düşüüyorsunuz,yol yakınken vazgeçin,hiçbir erkek bu riskleri almaya değmez....
yaşınız çok küçük hem 22 yaş nedir ki??

Sizlere tekrar konu açmak yerine burda konuya gelişmeleri yazmayı tercih ettim.. Yorum yapanlara çok teşekkür ediyorum ama son gelişmeler içinde bi yorumda bulunursanız çok sevinicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…