- 24 Aralık 2014
- 21
- 6
- 3
- 40
- Konu Sahibi pelin deniz
-
Hala evlilik diyorsun sen kanun önunde evli filan degilsin dost hayatı yasiyorsun birde 2 cocuk var evlilik dışı hemde evlilik haklarinin hicbirinede sahip degilsin o adaminda ışine geliyor bu durum bir kagit parcasi diyede uyduruyorBen yurtdışında yaşıyorum eşim restorant işliyor ve bana söylediği bahane ise eğer restorant batarsa senin adına bitane açarız çünkü evli olursak herhangi bir sıkıntı olursa ikimizde yeniden bir iş yeri açamayız. Ki ben restoranın birgün batacağına ihtimal veremiyorum cünkü devamlı çalışıyor ve benim adıma bişey yapacağınıda sanmıyorum çünkü beni görmüyor. Artık bu evliliği dewam ettirmek istemiyorum çünkü benim için hiçbir çabada bulunmuyor annemlerden şimdiye kadar saklıyor dum bu durumu ve en son ayrılacağımı söylemiştim kendisine oda herkesin önünde söz verdi resmi nikahı çıkaracak diye ama 6 ay geçti çıt diye bi ses yok. Eşim resmi nikâh meselesini cok hafife alıyor sadece bir kağıt parası olarak. Bana bi kağıt parçasımı bizi birbirimize bağlıyacak diyor. Ama benim için bu nikah meselesi maddî anlamda kendimi garantiye almaktan daha çok onur kırıcı ve gururur meselesi haline dönüştü. Bunu ona nasıl anlatmalıyım anlamıyor
2 senedir evliyim ve eşim resmi nikâh çıkarmıyor ve herseferinde bi bahane buluyor artık çok gücüme gidiyor hatta iki Çocuğum da var sizce ne yapmalıyım bu ayrılmak için bir sebep mi? Zaten aramızdaki kötü annesi yüzünden çünkü hep onu dinliyor beni takmıyor. Onun karşisına geçip ne demem gerek?
Konuyu ikinci kez açıyorum çünkü demin yanlış bölümde açmışım inşallah yardımcı olabilirsiniz bana.
Ben yurtdışında yaşıyorum eşim restorant işliyor ve bana söylediği bahane ise eğer restorant batarsa senin adına bitane açarız çünkü evli olursak herhangi bir sıkıntı olursa ikimizde yeniden bir iş yeri açamayız. Ki ben restoranın birgün batacağına ihtimal veremiyorum cünkü devamlı çalışıyor ve benim adıma bişey yapacağınıda sanmıyorum çünkü beni görmüyor. Artık bu evliliği dewam ettirmek istemiyorum çünkü benim için hiçbir çabada bulunmuyor annemlerden şimdiye kadar saklıyor dum bu durumu ve en son ayrılacağımı söylemiştim kendisine oda herkesin önünde söz verdi resmi nikahı çıkaracak diye ama 6 ay geçti çıt diye bi ses yok. Eşim resmi nikâh meselesini cok hafife alıyor sadece bir kağıt parası olarak. Bana bi kağıt parçasımı bizi birbirimize bağlıyacak diyor. Ama benim için bu nikah meselesi maddî anlamda kendimi garantiye almaktan daha çok onur kırıcı ve gururur meselesi haline dönüştü. Bunu ona nasıl anlatmalıyım anlamıyor
Esinz sizi bi nevi ticaret araci olarak gormus yani bunu bahane etmis yada sizin onun sahip oldugu mal varliklarina dahil olmayin diye nikahina almiyo gercekten cok onur kirici peki en basindan ailenzin durumdan haberi yok muydu?Ben yurtdışında yaşıyorum eşim restorant işliyor ve bana söylediği bahane ise eğer restorant batarsa senin adına bitane açarız çünkü evli olursak herhangi bir sıkıntı olursa ikimizde yeniden bir iş yeri açamayız. Ki ben restoranın birgün batacağına ihtimal veremiyorum cünkü devamlı çalışıyor ve benim adıma bişey yapacağınıda sanmıyorum çünkü beni görmüyor. Artık bu evliliği dewam ettirmek istemiyorum çünkü benim için hiçbir çabada bulunmuyor annemlerden şimdiye kadar saklıyor dum bu durumu ve en son ayrılacağımı söylemiştim kendisine oda herkesin önünde söz verdi resmi nikahı çıkaracak diye ama 6 ay geçti çıt diye bi ses yok. Eşim resmi nikâh meselesini cok hafife alıyor sadece bir kağıt parası olarak. Bana bi kağıt parçasımı bizi birbirimize bağlıyacak diyor. Ama benim için bu nikah meselesi maddî anlamda kendimi garantiye almaktan daha çok onur kırıcı ve gururur meselesi haline dönüştü. Bunu ona nasıl anlatmalıyım anlamıyor
Ailem türkiyede ve 2 senedir evliyim derken aslında 2.5 senedir evliyim evlenir evlenmez hamile kaldım ikinci çocukta planlı değildi çocuğum doğduktan 3 ay sonra hamile kaldım.
Çocuklarım baba soyadını taşıyorlar ve ortak velayetimiz var yanı burda evli olmadan çocuklar babasının soyadını taşıyabilir eğer baba çocuklarını tanırsa yani ayrılırsamn nafaka talep edebilirim. Niye yapıtın diyorsunuz çünkü güvendim siz hayatınızda hic birine güvenmedinizmi? Biliyorum aptallıktı ama şuan geçmişi değiştiremem ben sadece akıl almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?