Lütfen yardım edin. Sevgilim bana bir kız yüzünden vurdu. Fikrinizi ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okumadım. Çünkü konunun ne olduğunun hiç önemi yok. Hiç bir insan bana hiçbir sebeple vuramaz. Gönder gitsin.

Simdi aileler tanisti deme bize. Böyle bir adami, sana sadik olmayip siddet uygulayan (ve sadece tokat siddet olmuyor burda), ailenle tanistirmayi sen secmissin..bir adam size "vaadler" de bulundu diye her b* katlanmayin ya
Ben anlamıyorum ya, "ciddi düşünmek" diğer bütün kötülükleri silebiliyor mu?
Adam hayatının içine edecek diyoruz "ama ciddi düşünüyor"...
E bu insan bozuntusu ciddi düşünse ne olur, evlense ne olur...

Bugün ayrıldim Ahmet'ten yani bahsettiğim kişiden. Benim adım Gülizar öncelikle çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ben de bunların farkındaydım ama o zaman niye benimle,niye ailesiyle tanıştım falan diye kendimi avutuyordum. Ayrılırken de "Senin affedeceğin bir şey yok, olgun olup kendini affettirmen lazım. Kaybettin beni, sevdiğin, senin için her şeyi yapmış adamı. Geri kazan" falan filan dedi. Yapmayınca sinirlendi ve beni kolumdan tutup kapının önüne koydu. Arkamdan da "aslı beni daha çok sevdi daha çok değer verdi. Sen hiç beni sevmedin diye bağırdı.

Adamın hem başkasını sevdiğini biliyorsun, üstüne sana vuruyor ve sen yine diyorsun ki evlensek bile sen beni aldatabilirsin ve dövebilirsin. Ben yine de seni seviyorum. Diyorsun.

1. Öncelikle sevdiğine karşı bir duruşun olsun. Kendi karekterinden ve kişiliğinden ödün verme.
2. Kırmızı çizgin varsa (ki bence yok, en kısa sürede belirle) onu hiçkimsenin ezip geçmesine müsaade etme.
3. Hiç bir arkadaşı olmayan adamlardan uzak dur. Kalitesi düşük demektir. Sen kendini geliştirmen ve kaliteni artırman İçin kaliteli düzgün insanlarla bir arada ol.
4. Seni küçük gören, ezen, kıymet vermeyen hiç bir adamla sevgili olma. Bunlarıda sözlerle değil davranışları ile sana gösterecek.

Bla, bla, bla.

Gençken çok anlaşılmıyor, beğendiğimiz ve ilgi gördüğümüz adamların falsoları varsa da düzeltiriz diye düşünüp kendimizi harap ediyoruz. Sizin de ilişkinizin en güzel zamanları sevgilinizi bu kızdan uzaklaştırmakla geçmiş. Kıymet verdiğiniz bir ilişkiniz varsa eski ilişkileriniz dostluğa da dönüşse mesafe de koyulur gerekirse görüşülmez de. İnsanlar yeri geliyor onu saymayan makul kararlarına saygı duymayan anne babasına mesafe koyuyor. Aileler tanıştı diye kendinizi de üzmeyin.

Yazdıklarınıza göre belli ki hemen kestirip atamayacaksınız. Kendinizi çekin. Sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Sen böyle dedin diye vurdum gibi. Haklı olduğunuz konuda şiddet ve kız mevzusunda tavrınızı göstermeye devam edin. Sevgilinizden gelen adımları izleyin. Onu değiştirmeye uğraşmayın. O zaten kendini göstermeye devam edecektir. Zorla yapılan şeyler kıymetli olmaz. Biraz daha mantıklı düşününce olmayacağını anlayacaksınız.

Yok artık. Sanırım gerçek değilsiniz.

Ruh hastası bu herif,ondan ayrıldıysan heryerden engelle.Bir daha da hayatına böyle pislikleri dahil etme,kızlar önce kendi değerinizi bilin!.

'Ben mi fazla takıntılı davrandım bilmiyorum çünkü görüşmemek için ısrar ettim' bazı kadınlar nasıl bu kadar güçsüz ve aciz anlamıyorum yaa gerçekten değere görmediğiniz yerde inatla kalmaya nasıl devam ediyosunuz sinirim bozuluyo ya. Biraz kadınlık gururu lütfen. öyle bi tekmeyi bas ki bu kez senin peşinden koşacak emin ol. takıntılı özgüvensiz bi tip işte ne umuyosun hala

Sadece şu kızla arkadaşlığı bile ilişkiyi bitirmeye bir sebep sen hala bana vurdu yardım edin diyorsun ayrıl git bir daha suratına bile bakma

Yani sürekli insanların dertlerini küçümser cevap verir gibi oluyor ama nereden tutsan elinde kalır bir durumdasınız.
Sevgilinizin sorunlu olduğu ortada kaçarak uzaklaşın kimi öpüyorsa öpsün yeterki sizden uzak dursun.
ben anlamadım bu şidden gören kadınların hepsi nedense çok aşık psikolojide mutlaka bir açıklaması vardır.
Deve diken insan ilişkisi sanırım

Size vurması zaten hayatınızdan çıkarmanız için yeterli bir sebep. Yapmayın kızlar yaa kendinize saygınız olsun. Size siddet uygulayan, hakaret eden, değersiz hissettiren adamları yanınıza bile yaklaştırmayın.

Kizlar kendini onunla kandiriyorlar iste. Eski türk filmlerde bazen böyle sapiklar vardi kizlara hep "Nazlanma kiz, evlenecegiz" diyen. Onlardan ne fark var? Saygi desen yok, sevgi desen yok, sadakat desen yok, siddet de var. Oh ne ala memleket. Kizlarin iliskilerinden beklentileri neden bu kadar düsük

Sorunun çok büyük. Acil kan değerlerine baktır.

O kız sevgilinin arkadaşı değil. Bu şeref yoksunu seni cepte tutuyor boşta kalmamak için. Diğer kız şöyle bir göz kırpsa sen anında yok olursun.
Kadınlarımız kendine kıymet veremedi bir türlü. Seni bunun yanında tutan nedir? Bulunmaz hint kumaşı mı?

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Bu kişiden ayrilamama nedenim o bir holdingte mühendis ben öğrenciyim. Bana hep benden başkasını daha sebebini bulamazsin diyordu. Babam yazın vefat etti o dönemde yanımda oldu. Şu anda bile ben senin babanın tabutunu taşıdım ne kadar nankör vefasizsin diyor. Ayrıca diğer bir tartışma nedenimiz de onun annesi izin vermedi sözlenmemize. Beraber yaşayın bir süre sonra karar verirsiniz dedi. Bı de kadın "kızla birlikte olmasan sevgili olmazsın diyor bana çok dokunuyor bu

Adam sana vurmuş sen hala holding diyosun tabut diyorsun. Allah akıl fikir versin. Umarım sahtesindir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…