Lütfen yardım edin. Sevgilim bana bir kız yüzünden vurdu. Fikrinizi ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlen bence. Bir daha nerden bulcan mühendisi, hem de holdingte olanından. Ben kacırmazdım. Erkek degil mi canım??? Kayar gönlü ona buna hepimizin kocasının kayıyo geri döndürüyoruz Aslolan holding pardon sevgi

Herşey bir yana size tokat atan zavallı birinden bahsediyoruz lütfen kendinize değer verin size şiddet uygulamış biri için hala ben mi büyüttüm diyorsunuz... Tinderden tanıştığı bi kadınla dost alan vr sizinle onun muhabbetini meze yapmış 5 para etmez birinden konuşuyoruz. Bu kadar çirkef birinden kurtulun biran önce ve kendinizi çok sevin...Evren boşlukları sevmez bu karaktersize yol verince...Sizi seven karakterli biri gelecektir...

yaz dizisi gibi bu anlattıklarınız. zaten 6 sayfa boyunca da yapmanız gereken şey söylenmiş. siz hala argüman üretmeye çalışıyorsanız evlenin yani ne yapalım? ama konu gerçek değil.....

Güzelim benim belli ki çok küçüksün. Bu adam da her şey var kendine değer ver ve bırak gitsin kiminle öpüşüyorsa öpüşsün.

Vurma konusunda ise asla affetmemen ve öncelikle bu konuda iyi düşünmen gerekiyor.

kendinize biraz değer verin yaa . dünyada erkek mi yok. başka kızda aklının olmasını filan geçtim (ayrıca sevgilin seni değil o kızı seviyor ve pisliğin teki) bu adam sana şiddet uygulamış, bunun üzerinden ne yapayım diye soruyorsun? yapacağın şey basit o pislikten uzak duracaksın

Ruh hastası bu herif,ondan ayrıldıysan heryerden engelle.Bir daha da hayatına böyle pislikleri dahil etme,kızlar önce kendi değerinizi bilin!.
1 yıl sonraki konusu.
Evlendim, 2 de çocuk yaptım..Şiddet görüyorum,yardım edin.
Zaten biz ne zaman ayrıl desek ; dayakçı koca yada sevgili badem gözlü oluyor :/
Bu terste bir işlik var..

Bırak artık onun neler dediğini onsuz yeni bir yaşantı kurmaya bak kendi iyiliğin için

arkadaş dost değildir F*** budyy dir o
adam tokat atmış itmiş daha evlenmeden hemde sevgiliyken, şöyle adamlara birde sülük gibi yapışıyorsunuz.
kendine hiç mi değer vermiyorsun?

Bak sadece başlığı okudum, bir kiz yüzünden değil sadece vurduğu için ayrık,içeriği okumaya gerek yok fasa fiso kendini haklı çıkarma çabası. Ayrıl net.

1 yıl sonraki konusu.
Evlendim, 2 de çocuk yaptım..Şiddet görüyorum,yardım edin.
Zaten biz ne zaman ayrıl desek ; dayakçı koca yada sevgili badem gözlü oluyor :/
Bu terste bir işlik var..
İnsanda önce biraz gurur ve akıl olacak,biz desek boş gelir şu anda ona.Bazılaŕı gerçekten böylelerine kul köle oluyor,anlamakta güçlük çekiyorum.

Bir adet zavallı incelle sevgili olmuşsun, tebrik ediyorum. Kız çocuğu beğenmemiş, friend zone'a atmış, muhtemelen egosunu tatmin ediyor. Çocuk da kızdan hoşlandığı için yüzünü bile görsem kardır diye düşünüyor muhtemelen. Bula bula da seni bulabilmiş, seninle yetinmeye çalışıyor. İkiniz de zavallısınız valla kusura bakma. Vurmaya filan hiç değinmiyorum bile.

Kız dönüp sevgiline yüz verse koşa koşa ona gider bunun farkındasınız değil mi?

Evet kızı gereksiz takıntı yapmışsınız çünkü kızda problem yok problem Sevgilinizde. Sizi sevmiyor.

ya ne olmasını bekliyorsun daha. Ayrıl her yerden engelle sil, ulaşırsan savcılığa başvuracağım bana tokat attığını belirterek de.

Involuntary celibate.

Aileler tanışınca ne oluyor peki anlamıyorum aileler tanıştı diye evlenmek zorunda mısınız.

Aileniz size bu adamın şiddet uyguladığını biliyor mu pek zannetmiyorum bilmiyorlardir eminim bilseler evlenmenize izin vermezler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…