Başarılı..Hatta biriyle bir aksilik yüzünden beraber uyumak zorunda kaldık, yattigimiz yerden bir milim kaymadan kalktık:)
Pardon kendi karaktersizliğine kılıf arıyorum demiyorsa ayrıca o holdingte mühendis sen öğrenci olsan ne adam olamadıktan insan gibi iletişim kurmayı bilmedikten amacı sadece kendi ve egosu olduktan sonra.. önce insan olsun sonra gerisi gelsin !!!!Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Bu kişiden ayrilamama nedenim o bir holdingte mühendis ben öğrenciyim. Bana hep benden başkasını daha sebebini bulamazsin diyordu. Babam yazın vefat etti o dönemde yanımda oldu. Şu anda bile ben senin babanın tabutunu taşıdım ne kadar nankör vefasizsin diyor. Ayrıca diğer bir tartışma nedenimiz de onun annesi izin vermedi sözlenmemize. Beraber yaşayın bir süre sonra karar verirsiniz dedi. Bı de kadın "kızla birlikte olmasan sevgili olmazsın diyor bana çok dokunuyor bu
Evet kızın ilgi açlığı var ve xanax diye bir ilaç kullanıyor. Ahmet yakışıklı zengin biri ama karakteri yok. Birkaç defa sevgilisi olmuş ama hep kızlar ayrılmış. Bununla da pandemi başında tanışmış. Gerçekten en güzel olması gereken aylarım bu kızın kavgası ile geçti. Bana biraz önce yediğin tokatlar senin suçun bile dedi. Bu arada gerçekten olan bir şey bu yoksa fake bir şey için zamanınızı almazdım.Kendi ligi dışındaki kızı takıntı yapma check
Hiç arkadaşı olmaması check
Muhtemelen 25 yaşına kadar hiç sevgilisi olmaması check
Kadın düşmanlığı & kadına şiddet check
Daha bilgi verse konu sahibi daha checkler atabilirim. %100 incel. Büyük ihtimalle ya çirkin, ya hijyeniyle alakalı ciddi problemleri var, ya da psikolojik rahatsızlıkları var, ya da hepsi birden. Gaza gelip tinder yüklemiş o yaşa kadar hiç sevgilisi olmamasına rağmen. Muhtemelen o kızın da boşluğuna geldi, sarhoştu vs, ya da bu herif kızı zorla öpmeye kalktı. Kız kendinden iğrenmiştir, ben naptım demiştir, ama adam kızı sürekli ilgiye boğduğu için dursun bari kenarda diye düşünmüştür. Ama kız çocuğu aramıyormuş fark ettiyseniz. O kızın da çok fazla problemi ve ilgi açlığı var muhtemelen. Seni görünce de daha da tatmin ediyordur egosunu, benim yan cebime bile koymadığımı bulmuş, bir de beni kıskanıyor filan diye. Erkek arkadaşıyla birlikte de sizinle dalga geçip egolarını şişire şişire sevişiyorlardır.
Aileden zengin. Ama ailesi de beni sevmiyor. Babası ailemize yakışan birini bul demiş, annesi buluştuğumuz yere garsoniyer diyor benim babam öldü bir kere bile aramadı. Sadece abisi ve teyzesi iyi. Milyonluk ev aldı ama buluşunca yemegin parasinın yarasını bana odetiyor. Annesinin mesajını gördüm bir kere kim ödedi diye.Adam mühendis dedin. Holdingin sahibi değil ki? Ne kadar zengin olabilir?
Hem yemeğin yarısını bana ödetiyor diyorsun hem de zengin olduğu için beraberim diyorsun. Ne demek bu?Aileden zengin. Ama ailesi de beni sevmiyor. Babası ailemize yakışan birini bul demiş, annesi buluştuğumuz yere garsoniyer diyor benim babam öldü bir kere bile aramadı. Sadece abisi ve teyzesi iyi. Milyonluk ev aldı ama buluşunca yemegin parasinın yarasını bana odetiyor. Annesinin mesajını gördüm bir kere kim ödedi diye.
Bu hikâyede tek suçlu sizsiniz.Kendinize böyle davranılmasını lâyık görmüşsünüz.Saçma sapan bir adamın elinde ne hâle gelmişsiniz.Bu olayı ilk duydugunuzda bitirmeliydiniz.Ayni durumda siz olsaydınız karşı taraf hemen sizden ayrılır bu saçma ilişkiyi sürdürmezdi.Merhaba, sevgilimin en yakın arkadaşı tinderdan tanışıp aylarca flortlestigi öpüştugu beraber içki içtiği biri. Sonra arkadaş kalmışlar. Bana ilk buluşmada sadece en yakın arkadaşının kız olduğunu söyledi. Sonrasında sadece arkadaşız ama bir kere öpüştük dedi. İlerleyen aylarda ise iki günde bir buluşuyorduk, ben cinsel bir şeyler hissediyordum ama o yüz vermedi ve içimde kaldı dedi. Ben ne zaman heyecanlanıp bir şey yapmak istesem örneğin adalara gitmek gibi yolda bana kızla oynadığı oyunları anlatıyordu. Biz daha az eğleniyorduk çünkü hep hevesim kursağımda kalıyordu ve kendimi huzurlu hissetmiyordum. Ayrılmak istedim. Kaç defa sen daha önemlisin onu hayatımdan çıkaracağım dedi sözler verdi. Ama bunun yanında hep olay çıkardı. İki yıllık arkadaşligin başında flört oldu sonra dost kaldık bunu kabul et ve olgunca bak dedi. Olgunca bakmiyorsun, veletsin bu yüzden seni terk ediyorum buluşmazsan dedi kaç defa. İlk önceleri buluşun ama kapalı mekanda olmaz ve alkol alma diyordum ama sonra bir gün kızla görüşmek istemiyorum ve kızın sevgilisine bu durumu diyeceğim diye korkup beni itip tokat attı ne kadar kötüsün diye. Günden güne ilişkimiz sadece kızın üzerinden kavgaya döndü. Beni bu yüzden kırma ben daha önemli değil miyim bak ciddi düşünüyorsun madem bunu istemeye hakkım var dedim. Zorla kızı engelledi ama ağzıma sıçtı. Ben mi fazla takıntılı davrandım bilmiyorum çünkü görüşmemek için ısrar ettim. Kızı iki ay engelledi ve kız hiç merak edip aramadı. Yani kız onu bu kadar düşünmüyor. Yılbaşında bir defa aradı diye o kadar mutlu oldu ki sevgilim anlatamam... Ama bu durum kabul edilebilir mi bilmiyorum. Sizin düşünceniz nedir?
Bu arada bu kişinin hiç arkadaşı yok kız erkek ve onun tek arkadaşı bu kız sözde. O yüzden tek arkadaşımdan ediyorsun beni diye çirkeflik yapıyor
Yooo, dünya ahret bacı gardaş mode: on bizde.Başarılı..
Ben sabaha kadar uyuyamazdim.
Olmayacağını bilsem bile aklımda dönüp dururdu.
Yani caktirmazdim ama gelirdi akilma eskiler.. :/
O da senin kafanda birini istiyordu galiba ama kusura bakma ama ben bu kadarını rahatlık olarak görüyorum. Yine de en azından dürüst olup söyledi hiç söylemeyebilirdi ama anlardım bir şekilde. Herkesin algısı ve karakteri farklı ama ben biraz kıskancım. Hiç kız arkadaşı olmasın demiyorum ama devamlı bahsettiği birini (hatta bazen o senden daha anlayışlı daha kibar sen mahalle karısı gibi falan davranıyorsun diyor) de kabul edemiyorum. Kendimi ikinci kadın gibi hissediyorumYooo, dünya ahret bacı gardaş mode: on bizde.
Ama gerçekten benden kaynaklı bir aksilik olmuştu ve mecbur kalmıştık. Bir ara geri dönmeyi düşündüm falan ama çok daha zor ve saçma olacaktı,o saatte dönmek.
ben de kalayım dedim:) mışıl mışıl da uyudum.
Gecen aylarda da ağrısı vardı,bardak çektim sırtındanyani sevgilim kiskansa kendi bileceği iş ama, bence hiç kıskanilacak biri değil.
Oteki bahsettiğim kişi de evli, tatil askimdi. Ama Zamanla yakin arkadaş olduk, evlendi esiyle güney kıyılarına geldi çok konuda yardımcı oldum,sonra şehrime tatile geldiler eşiyle tanıştım,arkadaş olduk hatta mektuplasmaya başladık esiyle:)) derken benim ülkeye taşındılar. Şimdi komşu gibi bir seyiz:))) kızla daha çok buluşuyorum. Kız öğrense bizim 5 sene önceki flörtü ve benle konuşmayı kesse üzülürüm açıkçası...
Ne bileyim yaa, herkes herkesten hoslanabilir. Ben normal karşılıyorum açıkçası. Bazen de biriyle öyle yoğun bir elektriğin oluyor ki aşk zannediyorsun ama aslında aranızda arkadaşlık bağı oluyor. Kısa zaman sonra farkediyorsun:) kendi sevgilimin/kocamın böyle bir arkadaşı olsa da eğer eminsem hiç sıkıntı çıkarmam.
Senin olay zaten bambaşka ..adamin hala kizda gönlü var. Arkadaştan farkli görüyor, bugün kız ona meyletse kızla yatağa girecek. Yetmiyor sana saygı duymuyor, seni kiyasliyor, bir başkası için senin kalbini kırıyor, ve sebep ne olursa olsun sana şiddet uyguluyor.O da senin kafanda birini istiyordu galiba ama kusura bakma ama ben bu kadarını rahatlık olarak görüyorum. Yine de en azından dürüst olup söyledi hiç söylemeyebilirdi ama anlardım bir şekilde. Herkesin algısı ve karakteri farklı ama ben biraz kıskancım. Hiç kız arkadaşı olmasın demiyorum ama devamlı bahsettiği birini (hatta bazen o senden daha anlayışlı daha kibar sen mahalle karısı gibi falan davranıyorsun diyor) de kabul edemiyorum. Kendimi ikinci kadın gibi hissediyorum
Allah aşkıma hangi devirdeyiz ya. Bırak koşarak uzaklaşMerhaba, sevgilimin en yakın arkadaşı tinderdan tanışıp aylarca flortlestigi öpüştugu beraber içki içtiği biri. Sonra arkadaş kalmışlar. Bana ilk buluşmada sadece en yakın arkadaşının kız olduğunu söyledi. Sonrasında sadece arkadaşız ama bir kere öpüştük dedi. İlerleyen aylarda ise iki günde bir buluşuyorduk, ben cinsel bir şeyler hissediyordum ama o yüz vermedi ve içimde kaldı dedi. Ben ne zaman heyecanlanıp bir şey yapmak istesem örneğin adalara gitmek gibi yolda bana kızla oynadığı oyunları anlatıyordu. Biz daha az eğleniyorduk çünkü hep hevesim kursağımda kalıyordu ve kendimi huzurlu hissetmiyordum. Ayrılmak istedim. Kaç defa sen daha önemlisin onu hayatımdan çıkaracağım dedi sözler verdi. Ama bunun yanında hep olay çıkardı. İki yıllık arkadaşligin başında flört oldu sonra dost kaldık bunu kabul et ve olgunca bak dedi. Olgunca bakmiyorsun, veletsin bu yüzden seni terk ediyorum buluşmazsan dedi kaç defa. İlk önceleri buluşun ama kapalı mekanda olmaz ve alkol alma diyordum ama sonra bir gün kızla görüşmek istemiyorum ve kızın sevgilisine bu durumu diyeceğim diye korkup beni itip tokat attı ne kadar kötüsün diye. Günden güne ilişkimiz sadece kızın üzerinden kavgaya döndü. Beni bu yüzden kırma ben daha önemli değil miyim bak ciddi düşünüyorsun madem bunu istemeye hakkım var dedim. Zorla kızı engelledi ama ağzıma sıçtı. Ben mi fazla takıntılı davrandım bilmiyorum çünkü görüşmemek için ısrar ettim. Kızı iki ay engelledi ve kız hiç merak edip aramadı. Yani kız onu bu kadar düşünmüyor. Yılbaşında bir defa aradı diye o kadar mutlu oldu ki sevgilim anlatamam... Ama bu durum kabul edilebilir mi bilmiyorum. Sizin düşünceniz nedir?
Bu arada bu kişinin hiç arkadaşı yok kız erkek ve onun tek arkadaşı bu kız sözde. O yüzden tek arkadaşımdan ediyorsun beni diye çirkeflik yapıyor
Evet haklısın. En baştan bunu sorun etmesem çok iyi bir ilişkimiz olacağını söyleyip beni suçluyor, o kadar çok diretiyor ki arkadaşız diye. Ama içimde bir his var gerçekten inanmıyorum. Ayrıldık bugün zaten barışmayi düşünmüyorumSenin olay zaten bambaşka ..adamin hala kizda gönlü var. Arkadaştan farkli görüyor, bugün kız ona meyletse kızla yatağa girecek. Yetmiyor sana saygı duymuyor, seni kiyasliyor, bir başkası için senin kalbini kırıyor, ve sebep ne olursa olsun sana şiddet uyguluyor.
Benim bahsettiğim şeyle taban tabana zitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?