Lütfen yardım edin. Sevgilim bana bir kız yüzünden vurdu. Fikrinizi ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendine bunu layık görüyorsan az bile yapıyor.
Eski flortle arkadaş meselesi de ben normala karşılardim. Benim de eskiden bir munasebetimin olduğu ama en az 4-5 yıldır normal arkadaş olduğum birileri var. Ama dediğim gibi, artık o kadar yıl geçti ki en ufak bir şüphe yok aramızda. Hatta biriyle bir aksilik yüzünden beraber uyumak zorunda kaldık, yattigimiz yerden bir milim kaymadan kalktık:) nasıl bir ortam olursa olsun aramızda asla bir şey olamaz ,buna eminiz.
Ama senin hikaye kesinlikle böyle bir hikaye değil. Üstelik sana vuran, söven bir adam söz konusu.... ayrıl gitsin,daha iyilerine layıksın

Kendi ligi dışındaki kızı takıntı yapma check
Hiç arkadaşı olmaması check
Muhtemelen 25 yaşına kadar hiç sevgilisi olmaması check
Kadın düşmanlığı & kadına şiddet check

Daha bilgi verse konu sahibi daha checkler atabilirim. %100 incel. Büyük ihtimalle ya çirkin, ya hijyeniyle alakalı ciddi problemleri var, ya da psikolojik rahatsızlıkları var, ya da hepsi birden. Gaza gelip tinder yüklemiş o yaşa kadar hiç sevgilisi olmamasına rağmen. Muhtemelen o kızın da boşluğuna geldi, sarhoştu vs, ya da bu herif kızı zorla öpmeye kalktı. Kız kendinden iğrenmiştir, ben naptım demiştir, ama adam kızı sürekli ilgiye boğduğu için dursun bari kenarda diye düşünmüştür. Ama kız çocuğu aramıyormuş fark ettiyseniz. O kızın da çok fazla problemi ve ilgi açlığı var muhtemelen. Seni görünce de daha da tatmin ediyordur egosunu, benim yan cebime bile koymadığımı bulmuş, bir de beni kıskanıyor filan diye. Erkek arkadaşıyla birlikte de sizinle dalga geçip egolarını şişire şişire sevişiyorlardır.

Hatta biriyle bir aksilik yüzünden beraber uyumak zorunda kaldık, yattigimiz yerden bir milim kaymadan kalktık:)
Başarılı..
Ben sabaha kadar uyuyamazdim.
Olmayacağını bilsem bile aklımda dönüp dururdu.
Yani caktirmazdim ama gelirdi akilma eskiler.. :/

ayrılmanız için ne gerekiyor acaba , aldatılma ve şiddet var . neyi bekliyorsunuz . kendinize hiç saygınız yokmu, aileleniz bunun içinmi büyüttüü siziz. elin oğlu ağzına mıçsın , bizim kızda otursun .

Güzel kardeşim konuyu okumadım bile başlığı görmem yettide arttı o karaktersizin kim olursa ne için olursa olsun vurmaya asla kata hakkı yok senin anan başkası sana vursun el seni anlatsın diye doğurmadı aklını başına al bugun bunu yapan ilerde neler yapar bir an önce o karaktersizle bütün bağlantınız kes yoksa ilerde olan sadece sana olur ilerde konu alan uyelerden biri olarak senide görme istemem.

Pardon kendi karaktersizliğine kılıf arıyorum demiyorsa ayrıca o holdingte mühendis sen öğrenci olsan ne adam olamadıktan insan gibi iletişim kurmayı bilmedikten amacı sadece kendi ve egosu olduktan sonra.. önce insan olsun sonra gerisi gelsin !!!!

Evet kızın ilgi açlığı var ve xanax diye bir ilaç kullanıyor. Ahmet yakışıklı zengin biri ama karakteri yok. Birkaç defa sevgilisi olmuş ama hep kızlar ayrılmış. Bununla da pandemi başında tanışmış. Gerçekten en güzel olması gereken aylarım bu kızın kavgası ile geçti. Bana biraz önce yediğin tokatlar senin suçun bile dedi. Bu arada gerçekten olan bir şey bu yoksa fake bir şey için zamanınızı almazdım.

Adam mühendis dedin. Holdingin sahibi değil ki? Ne kadar zengin olabilir?
Aileden zengin. Ama ailesi de beni sevmiyor. Babası ailemize yakışan birini bul demiş, annesi buluştuğumuz yere garsoniyer diyor benim babam öldü bir kere bile aramadı. Sadece abisi ve teyzesi iyi. Milyonluk ev aldı ama buluşunca yemegin parasinın yarasını bana odetiyor. Annesinin mesajını gördüm bir kere kim ödedi diye.

Sevgilinleyken eglenceli gecmiyormus zaten niye devam ediyosunuz ki ayrica adam sozlu ve fiziksel seni aldatmis sayilir illa afedersin tam anlamiyla birlesme sart degil ilk firsatta aldatcak seni icinde kalmis baksana bunu bile bile devam etmen kotu. Harin o kiz gider obur kiz gelir sende kullanildiginla duygularinin oynandigiyla kalirsin

Kızın sevgilisi var anladığım kadarıyla, seninki kendi kendine gelin güvey oluyor, kızın engelini kafasına göre açıp kaldırıyor ama kızın bir yerinde bile değil. Hiç arkadaşı da yokmuş, kıza takıntılı sapık gibi geldi. Tam ensesine vurup eziklemelik bir adam okurken şiddete meyillendim.

Ben artık kendini ezdirmeyen, güçlü bir nesil var sanıyordum, burda okuduğum ne kadar utanç verici konu varsa 20-21 yaşındaki kızlara ait. Umudumu yitirdim sizin yüzünüzden.

Hem yemeğin yarısını bana ödetiyor diyorsun hem de zengin olduğu için beraberim diyorsun. Ne demek bu?

Bu arada şu an basit daireler bile milyonluk zaten. Bence orta direk bi ailesi var, sen zengin sanıyorsun.

Bu hikâyede tek suçlu sizsiniz.Kendinize böyle davranılmasını lâyık görmüşsünüz.Saçma sapan bir adamın elinde ne hâle gelmişsiniz.Bu olayı ilk duydugunuzda bitirmeliydiniz.Ayni durumda siz olsaydınız karşı taraf hemen sizden ayrılır bu saçma ilişkiyi sürdürmezdi.

Başarılı..
Ben sabaha kadar uyuyamazdim.
Olmayacağını bilsem bile aklımda dönüp dururdu.
Yani caktirmazdim ama gelirdi akilma eskiler.. :/
Yooo, dünya ahret bacı gardaş mode: on bizde.
Ama gerçekten benden kaynaklı bir aksilik olmuştu ve mecbur kalmıştık. Bir ara geri dönmeyi düşündüm falan ama çok daha zor ve saçma olacaktı,o saatte dönmek.
ben de kalayım dedim:) mışıl mışıl da uyudum.
Gecen aylarda da ağrısı vardı,bardak çektim sırtından yani sevgilim kiskansa kendi bileceği iş ama, bence hiç kıskanilacak biri değil.
Oteki bahsettiğim kişi de evli, tatil askimdi. Ama Zamanla yakin arkadaş olduk, evlendi esiyle güney kıyılarına geldi çok konuda yardımcı oldum,sonra şehrime tatile geldiler eşiyle tanıştım,arkadaş olduk hatta mektuplasmaya başladık esiyle:)) derken benim ülkeye taşındılar. Şimdi komşu gibi bir seyiz:))) kızla daha çok buluşuyorum. Kız öğrense bizim 5 sene önceki flörtü ve benle konuşmayı kesse üzülürüm açıkçası...
Ne bileyim yaa, herkes herkesten hoslanabilir. Ben normal karşılıyorum açıkçası. Bazen de biriyle öyle yoğun bir elektriğin oluyor ki aşk zannediyorsun ama aslında aranızda arkadaşlık bağı oluyor. Kısa zaman sonra farkediyorsun:) kendi sevgilimin/kocamın böyle bir arkadaşı olsa da eğer eminsem hiç sıkıntı çıkarmam.

O da senin kafanda birini istiyordu galiba ama kusura bakma ama ben bu kadarını rahatlık olarak görüyorum. Yine de en azından dürüst olup söyledi hiç söylemeyebilirdi ama anlardım bir şekilde. Herkesin algısı ve karakteri farklı ama ben biraz kıskancım. Hiç kız arkadaşı olmasın demiyorum ama devamlı bahsettiği birini (hatta bazen o senden daha anlayışlı daha kibar sen mahalle karısı gibi falan davranıyorsun diyor) de kabul edemiyorum. Kendimi ikinci kadın gibi hissediyorum

Senin olay zaten bambaşka ..adamin hala kizda gönlü var. Arkadaştan farkli görüyor, bugün kız ona meyletse kızla yatağa girecek. Yetmiyor sana saygı duymuyor, seni kiyasliyor, bir başkası için senin kalbini kırıyor, ve sebep ne olursa olsun sana şiddet uyguluyor.
Benim bahsettiğim şeyle taban tabana zitsin.

Allah aşkıma hangi devirdeyiz ya. Bırak koşarak uzaklaş

Evet haklısın. En baştan bunu sorun etmesem çok iyi bir ilişkimiz olacağını söyleyip beni suçluyor, o kadar çok diretiyor ki arkadaşız diye. Ama içimde bir his var gerçekten inanmıyorum. Ayrıldık bugün zaten barışmayi düşünmüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…