Lütfen yardım edin. Sevgilim bana bir kız yüzünden vurdu. Fikrinizi ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailesi arkadaşları ve aslıyı (o kız) kastettim.
Ailesi neyse ne de, arkadaşlar sıkıntı. Aslı da güya arkadaşı. Adamın haremi var sonuçta, sizin derdiniz adamın haremi olması değil, haseki olamamış olmanız. Çok acayip.

Abartmıyorsun ve haksız sen değilsin ama hala onunla olsam mı devam etsem mi diye düşünüyorsan bak o konuda haksızsın işte. Sal gitsin kızım napıcaksın o adamı başkasına ilgisi var bariz belli üzülerek söylüyorum ama yarın öbür gün imkan olsa kızla yakınlaşıcak gibi bir hali var lütfen yol yakınken gözünü aç. Ne demek başka bir kız için hırpalanmak WTF yani!!!!

Daha fazla okuyamadim sinirden. Bildigin karektersiz düşuk deger yargisi olan biri. Birde aklinca veletsin diyerek sizi cocuk hatali olgun degil diye manipule etmeye calismis. Bulusmazsan biter degil af edersiniz yatmazsan oynasmazsan biter demek istiyor. Kendinizi kurtarin bi an once. Yasiniz belliki cok genc. Birakin o kendi pisliginde bogulsun.

Ana oğul arasında geçen konuşma şu, "Hevesini al ve at başından şu sümüklüyü, evlenmek nerden çıktı?''. Aslı da aynı kaderi paylaştı bence, ama Aslı sizin kadar meraklı değilmiş çekilmiş gitmiş hayatına bakmış. O yüzden kıymetli Aslı. Akıllı kadın.

Ne kadar onur kırıcı ya. Dünya malı için şu muameleyi görmeye değer mi ? Size zerre üzülemedim, o kadar hassas zamanım olmasına rağmen. Ava giderken avlanmışsınız. O annesi olacak , sizin gibi neleri görmüştür. Başedemezsiniz o kadınla.

Benim durumum ondan daha iyi hiçbir şey istemedim ondan. Para için kendimi satacak biri değilim

Benim durumum ondan daha iyi hiçbir şey istemedim ondan. Para için kendimi satacak biri değilim
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Bu kişiden ayrilamama nedenim o bir holdingte mühendis ben öğrenciyim.
Ayrılmama nedeninizi burda açık ve net bir şekilde söylediniz. Siz kendinizi çok iyi ifade edebilen birisiniz , durumunuzun ondan iyi olduğu hiç inandırıcı değil.

Ayrılmama nedeninizi burda açık ve net bir şekilde söylediniz. Siz kendinizi çok iyi ifade edebilen birisiniz , durumunuzun ondan iyi olduğu hiç inandırıcı değil.
Avukat mısınız

Böyle bir şey kesinlikle yok. Ben gerçekten çok sevdiğim için ayrılmak istemedim. Bence haddinizi aşıyorsunuz

Eski sevgilim diyecektin sanırım

Böyle bir şey kesinlikle yok. Ben gerçekten çok sevdiğim için ayrılmak istemedim. Bence haddinizi aşıyorsunuz
Ne için olduğunun bir önemi yok, düştüğünüz konum çok onur kırıcı. İster para için ister aşk uğruna. Kabul edilemez.

Ben hep diyorum ki kendimi birinci kadın gibi hissetmiyorum. Elbette birinci kadın annesi buna bir şey diyemem ama aslı ile karşılaştırınca ben daha değersizim gibi
Ne kadar tuhaf bi zihniyet. Ne demek birinci kadın annesi? Sapık mısınız eidnkendkd

O anlamda değil. Annesine benden daha önem vermesi doğal anlamında. Zaten tek çocuk o yüzden annesine daha bağlı. Bir üvey abisi var
Ne kadar tuhaf bi zihniyet. Ne demek birinci kadın annesi? Sapık mısınız eidnkendkd

troll müsün?
yaşın kaç?

Yol yakınken vermiş sinyali ailen tanışmışşa tanışmıs sana değer vermeyeni bırak gitsin.malesef gerçekten sevmiyor.ilerde pişman olacağın şeyler yapma

Sonrasında sadece arkadaşız ama bir kere öpüştük dedi. İlerleyen aylarda ise iki günde bir buluşuyorduk, ben cinsel bir şeyler hissediyordum ama o yüz vermedi ve içimde kaldı dedi.
Şuradan sonrasını okumaya gerek yok ki zaten. Ayrılmaya niyeti olan bu noktada ayrılırdı.

Adam ciddi düşünüyormuş bir de. Harem kurmaya niyetlendiyse demek ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…