Lütfen yardım edin. Sevgilim bana bir kız yüzünden vurdu. Fikrinizi ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim benim belli ki yasin cok genç.kendine bunu yapma.bu yasadiklarin seni sen yapacak ileride anlayacaksin.sana deger vermeyen insanlarla kendini onemsiz hissedersin.bu hayatin boyunca secimlerine sirayet eder.lutfen sana deger veren sana katan insanlarla ol.senden alanlarla degil.dayak konusuna girmiyorum bile

Kızım sen manyak mısın?

Yılbaşında bir defa aradı diye o kadar mutlu oldu ki sevgilim anlatamam... Ama bu durum kabul edilebilir mi bilmiyorum. Sizin düşünceniz nedir?
Sevgilinizin (!) aklının başkasında olması, onun için tokat yemeniz sizin için kabul edilebilirse devam edin. Zaten etmişsiniz de.

Çünkü bana evlenme teklifi etti ve aileler tanıştı. Beni çok sevdiğini ve ilk kadın ben olduğumu söylüyor ama bunu derken de o kızın nikah şahidi olmasını istiyor
İlk kadın derken? Ohoooo

konu insallah fake'dir
Yok değil. Dediğim gibi fake şeylerle insanların zamanını alacak biri değilim. Yakın arkadaşım hariç kimseyle konuşamıyorum bu konuyu bu yüzden buraya yazdım.

Bu yorumun alnı olsa da öpsem diyorum.

o cocuktan ayril, seni degil o kizi seviyor. sevilmedigin yerde mi duracaksin gercekten
Ayrıldım bugün barışmayi düşünmüyorum. Bana hep sensiz yaşayamam seni çok seviyorum ömrümüz beraber artık falan diyordu ama artık inanmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…