- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
Kızım sen manyak mısın?Aileden zengin. Ama ailesi de beni sevmiyor. Babası ailemize yakışan birini bul demiş, annesi buluştuğumuz yere garsoniyer diyor benim babam öldü bir kere bile aramadı. Sadece abisi ve teyzesi iyi. Milyonluk ev aldı ama buluşunca yemegin parasinın yarasını bana odetiyor. Annesinin mesajını gördüm bir kere kim ödedi d
Sevgilinizin (!) aklının başkasında olması, onun için tokat yemeniz sizin için kabul edilebilirse devam edin. Zaten etmişsiniz de.Yılbaşında bir defa aradı diye o kadar mutlu oldu ki sevgilim anlatamam... Ama bu durum kabul edilebilir mi bilmiyorum. Sizin düşünceniz nedir?
İlk kadın derken? OhooooÇünkü bana evlenme teklifi etti ve aileler tanıştı. Beni çok sevdiğini ve ilk kadın ben olduğumu söylüyor ama bunu derken de o kızın nikah şahidi olmasını istiyor
Yok değil. Dediğim gibi fake şeylerle insanların zamanını alacak biri değilim. Yakın arkadaşım hariç kimseyle konuşamıyorum bu konuyu bu yüzden buraya yazdım.konu insallah fake'dir
Bu yorumun alnı olsa da öpsem diyorum.Bugun ayni seyi ikinci kez yaziyorum. Karsinizdaki adamlar o kadar berbat ki, yaptiklari normal seyleri bir lutuf olarak, onlarin yaptiklari seylere katlanmayi da emek vermek olarak goruyorsunuz. Tabii ki iliskide size destek olacak, sevecek bu kisi bunlar iliskinin normali. Cevrenizde hic saglikli iliski ornegi yok mu? Saglikli, konforlu bir iliski nasil olmali bilmediginizi dusunuyorum.
Ben hep diyorum ki kendimi birinci kadın gibi hissetmiyorum. Elbette birinci kadın annesi buna bir şey diyemem ama aslı ile karşılaştırınca ben daha değersizim gibiİlk kadın derken? Ohoooo
o cocuktan ayril, seni degil o kizi seviyor. sevilmedigin yerde mi duracaksin gercektenYok değil. Dediğim gibi fake şeylerle insanların zamanını alacak biri değilim. Yakın arkadaşım hariç kimseyle konuşamıyorum bu konuyu bu yüzden buraya yazdım.
Ay bana biseyler oluyor , birinci kadın ne yaBen hep diyorum ki kendimi birinci kadın gibi hissetmiyorum. Elbette birinci kadın annesi buna bir şey diyemem ama aslı ile karşılaştırınca ben daha değersizim gibi
Yani hayatındaki kadınlar arasında benim değerim pek yok o anlamdaAy bana biseyler oluyor , birinci kadın ne ya
Ayrıldım bugün barışmayi düşünmüyorum. Bana hep sensiz yaşayamam seni çok seviyorum ömrümüz beraber artık falan diyordu ama artık inanmıyorumo cocuktan ayril, seni degil o kizi seviyor. sevilmedigin yerde mi duracaksin gercekten
Maşallah, abinin haremi varmış.Yani hayatındaki kadınlar arasında benim değerim pek yok o anlamda
sana siddet uyguluyor baskasina saplantili bu adamdan bi cacik olmazAyrıldım bugün barışmayi düşünmüyorum. Bana hep sensiz yaşayamam seni çok seviyorum ömrümüz beraber artık falan diyordu ama artık inanmıyorum
Ailesi arkadaşları ve aslıyı (o kız) kastettim.Maşallah, abinin haremi varmış.
Yediğin tokatlar bile senin suçun diyor bana. İyi davranmasını istiyorsam hak edecekmisim öncesana siddet uyguluyor baskasina saplantili bu adamdan bi cacik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?