lütfen yardım edin

siz ve o eşlerinizden boşansanız ve evlenseniz,ben sizin mutlu olacağınıza inanmıyorum.
çünkü ortada bir çocuk ve epey bir yaşanmışlık var.
bu yük çok ağır.bunu taşımak çok kolay değil.ilerde vicdanınız sizi bırakmaz.tartışmalarınızda bile eski eşiniz aklınıza gelecek.
belki boşandığınıza pişman olacaksınız.
şimdi bir düzeniniz var.
ben olsan o kişiyle iletişimi keserdim.çocuğumunda öz babasıyla yaşamasını tercih ederdim.

ebruomt zaten yapılması gerekende bu bende binevi bu durumdan nasıl kurtulurm
aslında demek için yardım bekliyorum psikoljik durumumdan onun hergün sesini duymak ona hernakadarhayır desemde bu ağır baskıdan nasıl kurtulunur bilemiyorum

birakmana gerek yok!! telefonlarda ona denk geldigin zaman baskasina havale et!! sen gorusme!!! zoraki degil yaa... bosver konusma ve acik bir dille senle konusmak gorusmek istemiyorum de... esinle mutlu oldugunu, onunda bu mutluluguna gölge etmesine izin vermeyecegini söyle.... sen isinden ayrilamayacak kadar o ise muhtaçsan!! o biraksin isini... sen kesinlikle konusma telefonda onunla.... bu bedenen bir aldatma olmasada esini ruhunla aldatiyorsun güzelim... yapma lütfen... yuvana sahip çik... sütü bozuk birinin yikmasina izin verme!

eğer siz eşinizden oda eşinden ayrılırsa sanıyormusunuzki mutlu olacaksınız.. eşinizin ve o insanın eşinin ahı olmayacakmı..o çocukların hakkı kalmayacakmı..bunların ağırlığıyla ne siz nede o insan mutlu olamaz..eşiniz size saygısızlık yapıp en büyük hataları yaptığını farzedelim.böyle bir durumda ayrılırsınız ama buna rağmen o insanın yuvasını bozmasına sebep olamazsınız.. bence uzak durun hatta bu uğurda gerekirse iş bile değiştirin.eşinin yerine kendinizi koyun...ne kadar hoş bi durum..yazık etmeyin

Zor bir durum. Çok güçlü olmak durumundasınız. Sizi yarı yolda bırakmış birine tekrar birşeyler hissetmeniz çok da sağlıklı düşünemediğinizin göstergesi. Ayrıca eşinizi de sevmediğiniz çıkıyor bu sonuçtan. Psikolojik yardım almanız bu noktada sizin için en mantıklısı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…