lütfen yardım edin

cvcvcv

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2010
32
0
86
Denizli
lütfen beni yanlış anlamayın arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum size ilk baştan itibaren olanları yazıcam ama lütfen beni kınamayın.benim bundan 8yıl önce kadar bi birlikteliğim vardı okadar ii anlaşıyordukki hiç bi kavgamız bile olmuyordu ve istemeden birgün birliktelik yaşadık sonra bana pişmanlık duymamamı nasılsa evleneceğimizi söylemişti aradan 2-3 aysonra bişekilde ayrıldık ben çok üzüldüm çok ağladım yaşadıklarımı kimseye anlatamadım bu yükü hep içime attım 4yıl önce evlendim bi arkadaş vasıtasıyla tanışıp evlendik 1 oğlumuz var 18aylık iyi kötü bi şekilde devam ediyorken evliliğime çalıştığım işyerine birgün telefon geldi aman allahım ses ona ait meğer oda benim işim gibi aynı sektörde bi işe başlamış ve bizim firmayla çalışıyorlar ve hergün mal sormak için aramaya devam etti ve şirket msninene kayıt oldu oda evlenmiş hayat hikayesini anlattı ama böyle bi işte yıllar sonra aklıma bile gelmezdi onunda benimişimin aynısını yapması öylee böyle derken beni hala unutamadığını benim için eşini bırakıp benimle evlenmeyi düşündüğünü söyledi ve her gün yalvardı bense geçmişte yaşananlardanmı bilemiyorum ama hala onu sevdiğimin farkındayım lütfen bana yardım edin yanlış bişey yapmak istemiyorum duygularımada engel olamıyorum ama çok ii birisi onu söyleyebilirm bi yuva yıkıp kendi yuvamızı kurmanın günahı bana ağır gelir ama bu sevgimi kalbimden söküp atamıyorm artık açık açık beni sevdigini her gün dile getiriyor evlilik teklifini kabul etmesemde bu şekilde hergün söyleyeceğinide söylüyor kısa bişekilde anlatmaya çalıştım size lütfen yardım edin

Biliyorum belki dersin senin yasin kücük sen anlamasin ...
ama benim düsüncemi ögrenmek istersen,Senin bir cocugun var evlisin bence herseyden önce cocugunu düsün en önemlisi o cünkü düsün eger ayrilirsan o mutlu olurmu baska bir adamla baska birisine baba dicek..
bence ilk kalbini deyil onu düsün o herseyden degerli bir varlik
Allah yardimcin olsun

Demek ki her ikiniz de birbirinizi unutamadınız..
Tamam, buraya kadar normal..
Şu andan sonra yapılması gereken,kendi iç dünyanıza ve evinize bakmanız..Evliliğinizde mutlu musunuz değil misiniz,eşinizin sizle olan iletişimi vs..
Diğer kişiyle bence görüşmeyi kesin...
Eğer yok "evlencez, çok aşığız" diyorsanız bir an önce boşanın..
Her iki tarafın da eşlerinin ve bebelerinin hiç suçu yok daha fazla onların günahına girmeyin..

aklımda hep oğlum onsuz yapamam ama onuda 8 senedir zaten unutmamıştım derler ya kendi canımı verecek kadar onu sevdiğimden eminim ama başkalarınıda üzmek istemiyorum

Bence ani kararlar alma sakin cok iyi düsün her iki tarafida ilk önce kocanla cocugunla bi hayat düsün
sonra bosanirsan ve ona gidersen.. o hayati düsün hangisinde daha mutlu olursun?
Bisey daha sorucam siz neden ayrilmistiniz onunla`?

ya o isten ayrılıp farklı bi yerde calısacaksın yada orda devam edip hergun onun sesini duyup boyle dusunmeye devam edeceksin...zamanında bırakmasaymıs bir ilişski yasamıssınız bunu yapan bir erkek sahip cıkmalı normalde oda evlenmis sende hayatınızda olan insanlara bunu yapmayın mutlu olamazsınız baskasının hayatını mahfedip olmaz yani..eger esini sevmiyorsan ayrılırsın ama onunla birlikte olmak icin yapma bence

eşi tamam dört dörtlük biri değil ama yinede haketmiyor gerçi günah olan şimdilik bişey yok temas olmadı anlıyacağınız sadece beynimin içinde sürekli

aklımda hep oğlum onsuz yapamam ama onuda 8 senedir zaten unutmamıştım derler ya kendi canımı verecek kadar onu sevdiğimden eminim ama başkalarınıda üzmek istemiyorum

Başkalarını üzmeyecem diye çabalarsanız kendiniz mutlu olamazsınız..
Sadece anlık kararlar vermeyin..
Acaba bu kişi ile aşkınız yarım kaldı diye mi bu kadar heyecanlandınız yoksa sevginiz gerçek mi?
Unutmayın ki üzerinden koskoca 4 sene geçti. Onun da yaşamışlıkları var.. Hiç bir şey sizin bıraktığınız gibi kalmamıştır..

ayrılık sebebimiz nişanlalım falan diye çok üstüne gitmişim inat yapmış ondan sonra aradı tabi bu sefer ben inat yaptım

aslında benimde tek korkum o hiç bişeyin değişmediği konusunda bi ispatım yok birde onda çocuk yok bende var belki oyüzden bu kadar rahat karar verebiliyor

aslında benimde tek korkum o hiç bişeyin değişmediği konusunda bi ispatım yok birde onda çocuk yok bende var belki oyüzden bu kadar rahat karar verebiliyor

Çocuğu olsa da anlık kararlar verebilirdi bence..
Bazı erkekler pek ayrıntıya takılmaz..
Başını sonunu hesaplamaz..
Düşündükçe bir cevap buldum size.. İster beğenirsiniz istemez beğenmezsiniz..
Ben kendi adıma doğru bulmuyorum yaptıklarınızı..
Eğer her ikiniz de bekar olsaydınız mutluluklar dilerdim..
Ancak ne olursa olsun evli bir adamın başka evli bir kadının kafasını bulandırmaya hakkı yok..

eşi tamam dört dörtlük biri değil ama yinede haketmiyor gerçi günah olan şimdilik bişey yok temas olmadı anlıyacağınız sadece beynimin içinde sürekli

Mutlaka temasmi olmasi gerekiyor? Bu konulari konusmaniz bile cok cirkin bence hem ikinizde evliyken evlilik teklifide ne demek? Bi kere adam olsa evli oldugu halde ve sizinde evli oldugunuzu bildigi halde bu sekilde konusmalara girmezdi zamaninda sizi ustune gittiniz diye birakan adama simdi nasil guveniceksiniz?

siz ben onu cok seviyorum filan diyosunuzda
adam belki su ara bunalimda karisi ile belki sorunlari var ve size siginiyor
bu kadar sizi seviyordu da 8 yil boyunca nerdeydi
lutfen boyle yanlislara dusmeyin
seviyor olabilirsniz ama sevdiginizle kavusma pahasina kac hayati etkileyeceksiniz bunu da dusunun
eger esinizle mutlu degilseniz ayrilir ya da ayrilmazsiniz o sizin bileceginiz bir is
kusura bakmayin biraz agresif yazdim ama cevremde bu sekilde evliligini bitiren kisiler oldu
arkalarina bakmadan gittiler ve ben hic onaylamiyorum bu tur iliskileri

Kafanda hic soru isareti kalmasin bence bak bu kadar kisi ayni seyleri sölüyor nerdeyse sen bir yola ciktin
yaninda baska bir insanla ve cocugunla onlarla devam et bence evet belki ona asik deilsin onun kadar sevmiyorsundur ama aranizda saygi sevgi olsun O odaminda karisinin arkasindan böyle seyler yapmaya hakki yok hem nerden bilebilirsin iki sene sonra ayni seyleri sana yaparsa`?

canınızı verecek kadar seviyorsanız,eşinizle nasıl evlendiniz anlamadım.
siz bir anlık heves uğruna yuvanızı dağıtmayın ve oğlunuzu düşünün
bugünün yarınıda var.belki eski sevgili uğruna biricik oğlunuzdan vazgeçeceksiniz.eğer eşinizi sevmiyorsanız ve problemler varsa boşanın,ama bu şekilde eşinizi ve çocuğunuzu kandırmaya devam etmeyin..

aslında bende hepiniz gib düşünüyorum ve sürekli benim
aklıma girmeye çalışıyor içimdeki sevgidenmidir anlayamıyorum tersliyemiyorum

bana diyorki be bunca yıl çok ağladım ve vicdan azabıyla günler geçirdim ben artık senin mutlu olmanı istiyorum diyor

radikal bir karar alip bir baskasiyla evlenmissiniz!!! demekki onu zaten silmissiniz!!!
su an tekrar karsiniza çikip içinizde demekki bitmemis dediginiz duygular, bir zamanlar yasadiginiz iliskinin hatrina yada hatiralarina dayaniyor!!! bunlarin gerçek oldugunu düsünmüyorum!!! çünkü onun karsiniza çikip pisman olmasi sizin belkide bilinç altiniza yatan ego'dan ibarettir!!!

esiniz sizinle daha önceki geçmisinizi muhtemelen bilerek evlendi! sizi severek evlendi!! 4 dörtlük olmayabilir ama zaten kimse mükemmel degildir!!! aile içinde ki ufak tefek bazende uç noktalara kadar giden kavgalar/tartismalar evliligin tuzu biberidir!!! bunlar her çiftin yasadigi seyler!!!

sirf kalbini dinleyip hem esinden, hem cocugundan, hemde ailenden tepki göreceksin!!! bu seni zamaninda birakip giden bir adam için göze almaya deger bir kayipmidir??? bunu ii düsün!!
ve üstelik o seni zaten bir kere birakmis (artik ayrilmanizin sebebi her kimin suçuysa) o ve sen ayrilmissiniz!

ilerde birgün bunu tekrar gündeme getirmeyeceginin bir garantisi var mi???
ya sen esinden ayrildiktan sonra onunla birlikte olacagini düsünürken yine bir olumsuzluk çikarsa???
belkide sadece senin baska biriyle evlenip yuva kurmani çekemedigi için sana yine vaatlerde bulunuyorsa???
aklini basina toplayip, onunla görüsmekten kaçinmalisin... aklini kurcalamasina, kafani karistirmasina izin vermemelisin!!!! evli degilim ama bir yuvaya saygim var!!! ltf attigin her adima dikkat etmeye özen göster!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…