Demek ki her ikiniz de birbirinizi unutamadınız..
Tamam, buraya kadar normal..
Şu andan sonra yapılması gereken,kendi iç dünyanıza ve evinize bakmanız..Evliliğinizde mutlu musunuz değil misiniz,eşinizin sizle olan iletişimi vs..
Diğer kişiyle bence görüşmeyi kesin...
Eğer yok "evlencez, çok aşığız" diyorsanız bir an önce boşanın..
Her iki tarafın da eşlerinin ve bebelerinin hiç suçu yok daha fazla onların günahına girmeyin..
aklımda hep oğlum onsuz yapamam ama onuda 8 senedir zaten unutmamıştım derler ya kendi canımı verecek kadar onu sevdiğimden eminim ama başkalarınıda üzmek istemiyorum
Bence ani kararlar alma sakin cok iyi düsün her iki tarafida ilk önce kocanla cocugunla bi hayat düsün
sonra bosanirsan ve ona gidersen.. o hayati düsün hangisinde daha mutlu olursun?
Bisey daha sorucam siz neden ayrilmistiniz onunla`?
Başkalarını üzmeyecem diye çabalarsanız kendiniz mutlu olamazsınız..
Sadece anlık kararlar vermeyin..
Acaba bu kişi ile aşkınız yarım kaldı diye mi bu kadar heyecanlandınız yoksa sevginiz gerçek mi?
Unutmayın ki üzerinden koskoca 4 sene geçti. Onun da yaşamışlıkları var.. Hiç bir şey sizin bıraktığınız gibi kalmamıştır..
aslında benimde tek korkum o hiç bişeyin değişmediği konusunda bi ispatım yok birde onda çocuk yok bende var belki oyüzden bu kadar rahat karar verebiliyor
eşi tamam dört dörtlük biri değil ama yinede haketmiyor gerçi günah olan şimdilik bişey yok temas olmadı anlıyacağınız sadece beynimin içinde sürekli
Seni bi kere yari yolda birakmis dememki hala güveniyormusun ona ;/
aklımda hep oğlum onsuz yapamam ama onuda 8 senedir zaten unutmamıştım derler ya kendi canımı verecek kadar onu sevdiğimden eminim ama başkalarınıda üzmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?