Benimde sülalemde akraba evliliği yapan var ama ben yinede kuzeni kardeş bilirim. Bununla alakası yok yani.Konu sahibine hiç kizmiyorum bu ailesinin suçu.baksana bir suru akraba evliliği varmış ailede. Ogretilmemiski kuzenin kardeş olduğu.bana da çok uzak o yüzden yorum yapamicam ama keşke bu tarz bir ailen olmasaydı üzüldüm adina
İnsan evlendiği kişiyi bile yıllar geçtikçe tanıyor yeni şeyler öğreniyor. Tanımak derken bunu söyledim. Benim doğru dürüst konuşmadığım kuzenlerim var. İlla kan bağımız var diye insanları iyi tanımak zorunda mıyım?Kuzeninizi tanımıyorsunuz galiba. İlginç..
akraba evliliğinden zarar gören yok mu ailede?Ailem kesinlikle onay verir ona şüphem Yok ama sadece evlilik ile onay verirler. Ama ben önce onu tanımak istiyorum
Hayır ben bu ihtimallerin hepsini biliyorum zaten korkularım da o yüzden. Aileme de çok kızıyorum çünkü çok normal bizde kuzen evliliği. Ama duygularım daha baskın geliyor. Şu an içim evlilik de düşünmüyorum zaten ama böyle de olmuyor.
Nasıl kan bağınız var diye tanımak zorunda değilseniz, aşık olmak zorunda da değilsiniz. Hiç görüşmeseniz bile kan bağı vardır ve o senin kanındandır. Neyse devam edin bakalım sonunuz hayrola.İnsan evlendiği kişiyi bile yıllar geçtikçe tanıyor yeni şeyler öğreniyor. Tanımak derken bunu söyledim. Benim doğru dürüst konuşmadığım kuzenlerim var. İlla kan bağımız var diye insanları iyi tanımak zorunda mıyım?
Amacım yargilamak değil bu durum sakat cocuklr demek valla neyse bişey demiyorum bana tersYa haklısınız ama insan kime aşık olacağını seçemiyor lütfen yargılamayın.
20 yil lik kuzenin. Daha tanimiyor musun??Ailem kesinlikle onay verir ona şüphem Yok ama sadece evlilik ile onay verirler. Ama ben önce onu tanımak istiyorum
20 yil lik kuzenin. Daha tanimiyor musun??
Uzak durKızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bazılarınız tasvip etmeyebilir biliyorum. Konu kuzenimle ilgili. Kuzenime aşığım. Ama öyle böyle değil. Yani çok seviyorum ama diğer taraftan bunun yanlış olduğunu biliyorum. Ailemde çok fazla akraba evliliği ve kuzen evliliği de var ama evlenmek için daha çok gencim yani 20 yaşındayım. Onun da benden hoşlandığını düşünüyorum ama daha birbirimize açılamadık. Eğer ilişkimiz olursa ailelerimizin öğrenmesinden korkuyorum ya da ayrılırsak daha kötü olacağını düşünüyorum. Başına benzer şeyler gelmiş tecrübeli kişilerden yardım bekliyorum. Ne yapmalıyım?
Öyle olmalı tabi ama yine de size öğretilmiş bazi aileler var kuzenlerle değişik bir ilişki içinde oluyorlar ve kardeş gibi bakmiyorlar iste .çok garip bir durum gercektenBenimde sülalemde akraba evliliği yapan var ama ben yinede kuzeni kardeş bilirim. Bununla alakası yok yani.
Bazılarınızın hoş karşılamadığını biliyorum,anlıyorum. Aşık olduğunuz kişiyi seçemiyorsunuz maalesef. Şuna aşık olayım,evleneyim olmuyor yani. Ya da çok iyi diye tanıdığınız kişi o kadar da iyi çıkmıyor. Onu tanımak istiyorum dedim evet. Bunu derken onunla sevgili olmayı kastettim. Çünkü her ne kadar kuzen olsakta onu derinlemesine tanımıyorum. Beni rezil edeceğini ya da insanlara yayacağını düşünmüyorum çünkü kendisi de var işin içinde yapamaz. Benim durumuma yakın şeyler yaşayan, yargılamayan ablalarımdan mesaj bekliyorum mümkünse. Şimdiden yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ediyorum.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bazılarınız tasvip etmeyebilir biliyorum. Konu kuzenimle ilgili. Kuzenime aşığım. Ama öyle böyle değil. Yani çok seviyorum ama diğer taraftan bunun yanlış olduğunu biliyorum. Ailemde çok fazla akraba evliliği ve kuzen evliliği de var ama evlenmek için daha çok gencim yani 20 yaşındayım. Onun da benden hoşlandığını düşünüyorum ama daha birbirimize açılamadık. Eğer ilişkimiz olursa ailelerimizin öğrenmesinden korkuyorum ya da ayrılırsak daha kötü olacağını düşünüyorum. Başına benzer şeyler gelmiş tecrübeli kişilerden yardım bekliyorum. Ne yapmalıyım?
Konu sahibi ailesini suçluyor ya ona şaşırdım kendisine bahane bulmuş biz ne desek boş.Öyle olmalı tabi ama yine de size öğretilmiş bazi aileler var kuzenlerle değişik bir ilişki içinde oluyorlar ve kardeş gibi bakmiyorlar iste .çok garip bir durum gercekten
Ya haklısınız ama insan kime aşık olacağını seçemiyor lütfen yargılamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?