Annem de diyor ki güven ona, o senin kardeşin. Iyi niyetli olmasaydı gelip gece yarısı itiraf etmezdi o gün diyor...asla hiçbir şey yeme, evine de sokma, sen de ona gitme, bebek doğunca da bir süre uzak durun. kocanıza atın kocam istemiyor kaynanam istemiyor vs diyin.
Annemle kardeşim altlı üstlü oturuyor. Anneme gittiğimde kardeşim hemen aşağı inip yanıma geliyor ve kahve yapayım falan diyor. Nereye kadar reddedicem bilmiyorum ya of berbat durumnormalde insan kardeşine güvenmeyecek de kime güvenecek ama sen çok farklı durumlar yaşamışsın kardeşinin hastalığı ile ilgili çok bilgi sahibi değilim ama bence elinden bişey yeme
Annem bu tereddütümü bildikce üstüme geliyor ve o kardeşin ona güvenmelisin diyor. Çok kötü bir durum yaasla hiçbir şey yeme, evine de sokma, sen de ona gitme, bebek doğunca da bir süre uzak durun. kocanıza atın kocam istemiyor kaynanam istemiyor vs diyin.
haklısın ama dikkat etmen gereken bir dönemdesin olmadı midem kötü filan de geçiştir dışardan biri olunce görüşme derdim ama aile olunca farklı oluyorAnnemle kardeşim altlı üstlü oturuyor. Anneme gittiğimde kardeşim hemen aşağı inip yanıma geliyor ve kahve yapayım falan diyor. Nereye kadar reddedicem bilmiyorum ya of berbat durum
Iyi düşünmeye çalışıyorum ama şüphelerim var maalesef. Dediğiniz gibi hislerimle hareket edicem.Ne kadar kötü bir durum
Nasıl hissediyorsanız o sekilde davranın
Siz daha biliyorsunuz ortamı, kardeşinizi sonucta .
Manyak yahu!
Annem de diyor ki güven ona, o senin kardeşin. Iyi niyetli olmasaydı gelip gece yarısı itiraf etmezdi o gün diyor...
Gerçi insan zarar vermek isterse Allah korkusundan bebek dogduktan sonra da zarar verebilir. Çocuğumu doğursam da korkucam sanırım...haklısın ama dikkat etmen gereken bir dönemdesin olmadı midem kötü filan de geçiştir dışardan biri olunce görüşme derdim ama aile olunca farklı oluyor
Teşekkür ederim sağ olunBurda duygusal davranacak bir durum söz konusu değil malesef kardeşinizin rahatsızlığı sebebiyle, mümkün olduğu kadar mesafeyi korumaya çalışın, sağlıkla gelsin bebeğiniz...
Öyle oyaladim birkaç kere hamileliğimden haberleri yokken. Ama Annemlere geldiğimde Allah korusun yemeğe falan katar diye korkuyorumKesinlikle uzak durmalısın okurken ben bile tedirgin oldum
Bişey verirse al ama aniden miden bulanmış gibi banyoya falan koş. Şimdi yiyemem midem kötü ama eve götüreyim evde yerim çok güzel görünüyor ellerine sağlık falan de. O şekilde oyala...
valla ben kardeşime bunu yapsam ya da kardeşim bana bunu yapsa temiz bir dayak yerdik annemden. ya da en kötü aşırı kızardı. anneler babalar genelde işin ciddiyetini anlamazlar görmezden gelirler, hem çocuğuma bir şey denmesin diye hem de güya kardeşlerin arası kötü olmasın diye.Annem bu tereddütümü bildikce üstüme geliyor ve o kardeşin ona güvenmelisin diyor. Çok kötü bir durum ya
Yapacağım teşekkürlervalla ben kardeşime bunu yapsam ya da kardeşim bana bunu yapsa temiz bir dayak yerdik annemden. ya da en kötü aşırı kızardı. anneler babalar genelde işin ciddiyetini anlamazlar görmezden gelirler, hem çocuğuma bir şey denmesin diye hem de güya kardeşlerin arası kötü olmasın diye.
inanın sizden ve bebeğinizden önemli hiçkimse yok. dediğimi yapın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?