Çok zor cidden. Allah yardımcın olsun.Kızlar merhaba, ben ve kız kardeşim evliyiz. Ben 3 aylık hamileyim fakat kız kardeşim evlendiğinden beri hamile kalamadığını söylüyor ve çok üzülüyor bu duruma. Ayrıca kardeşimde bipolar bozukluk var. Biliyorsunuzdur bipolar hastaları genelde lithium adında ağır ilaçlar kullanır. Kardeşim de 2018de benim çayıma gizlice ilacından atmıştı ve ben uyuyakalınca anneme itiraf etmiş ve annem de çok tedirgin olmuştu. Kardeşim zaten hep derdi ki "İnşallah sen de hasta olursun da benim içtiğim ilaçları içip neymiş anlarsın..." O günden sonra korktum kız kardeşimin elinden bir şey yemeye. Şimdi de hamileyim ve şüphelerim var onun ikram ettiği şeyleri yeme konusunda. Sizce napmam gerek?
Bu nasıl kardeş böyle? Çok üzüldüm sizin adınıza, yemeyin tabi ben olsam bende yemekte tereddüt ederim.Kızlar merhaba, ben ve kız kardeşim evliyiz. Ben 3 aylık hamileyim fakat kız kardeşim evlendiğinden beri hamile kalamadığını söylüyor ve çok üzülüyor bu duruma. Ayrıca kardeşimde bipolar bozukluk var. Biliyorsunuzdur bipolar hastaları genelde lithium adında ağır ilaçlar kullanır. Kardeşim de 2018de benim çayıma gizlice ilacından atmıştı ve ben uyuyakalınca anneme itiraf etmiş ve annem de çok tedirgin olmuştu. Kardeşim zaten hep derdi ki "İnşallah sen de hasta olursun da benim içtiğim ilaçları içip neymiş anlarsın..." O günden sonra korktum kız kardeşimin elinden bir şey yemeye. Şimdi de hamileyim ve şüphelerim var onun ikram ettiği şeyleri yeme konusunda. Sizce napmam gerek?
Kardeşim o ilacı içince 16 saat uyurdu ve kalktığında sersemlemis olurdu sanki sarhoş gibi. Ben de iyi misin diye sorduğumda bıktım bu ilaçlardan keşke sen de icsen de anlaşan derdi. Bazen de beni kendiyle kıyaslayıp tartışma esnasında İnşallah sen de hasta ol da anla derdi. Ben o zamanlar yüzüne vurmustum ve asla yapmayacağım güven artık bana demişti. Ama durumlar belli ve güvenemiyorum maalesefKardeşinizle aranız nasıldır? Hastalığı hakkında hiç yorum yaptınız mı? Neden özellikle sen de hastalan da gör deme ihtiyacı hissettsin onu anlamadım. Ben hastalığını mazur göremem. Kötü niyetli biri. Annenize bunu neden itiraf etmiş onu bilmiyorum anneniz onu ilacı atarken gördü de onu suçlamayın diye itiraf gibi mi anlattı onu da bilemem. Siz bulunduğu ortama girmeyin gerekirse yüzüne çarpın. Ne münasebet çaya ilaç atmak. Her bipolar birilerinin icecegine ilaç mı atıyor yani.
Ne desem boşannenizin de sorunları var herhalde
Ahahah var mıymış öyle, ilacı içirdikten sonra '' Ama itiraf etti ona güven artık. '' diye savuşturmak. İyiymiş.Annem de diyor ki güven ona, o senin kardeşin. Iyi niyetli olmasaydı gelip gece yarısı itiraf etmezdi o gün diyor...
Sakın sakın yeme. Geçen arkadaşım anlattı, bipolar hastası erkek, öğretmen olan kız kardesini gece uykusunda bıçaklamıs sonra yerine yatmış. Sabah aile fark etmiş kızın öldüğünü. Çok dikkatli ol kardesine karşı. Allah yardımcın olsunKızlar merhaba, ben ve kız kardeşim evliyiz. Ben 3 aylık hamileyim fakat kız kardeşim evlendiğinden beri hamile kalamadığını söylüyor ve çok üzülüyor bu duruma. Ayrıca kardeşimde bipolar bozukluk var. Biliyorsunuzdur bipolar hastaları genelde lithium adında ağır ilaçlar kullanır. Kardeşim de 2018de benim çayıma gizlice ilacından atmıştı ve ben uyuyakalınca anneme itiraf etmiş ve annem de çok tedirgin olmuştu. Kardeşim zaten hep derdi ki "İnşallah sen de hasta olursun da benim içtiğim ilaçları içip neymiş anlarsın..." O günden sonra korktum kız kardeşimin elinden bir şey yemeye. Şimdi de hamileyim ve şüphelerim var onun ikram ettiği şeyleri yeme konusunda. Sizce napmam gerek?
Hayır kesinlikle güvenme yukarı yazdım zatenAnnem de diyor ki güven ona, o senin kardeşin. Iyi niyetli olmasaydı gelip gece yarısı itiraf etmezdi o gün diyor...
Öğgggggğkkkk ayy, midem tutmuyor valla, öööğğ de, koş git banyoya. Asla bir şey yemeAnnemle kardeşim altlı üstlü oturuyor. Anneme gittiğimde kardeşim hemen aşağı inip yanıma geliyor ve kahve yapayım falan diyor. Nereye kadar reddedicem bilmiyorum ya of berbat durum
Kardeş tabi güven derdim ama güvenmeKızlar merhaba, ben ve kız kardeşim evliyiz. Ben 3 aylık hamileyim fakat kız kardeşim evlendiğinden beri hamile kalamadığını söylüyor ve çok üzülüyor bu duruma. Ayrıca kardeşimde bipolar bozukluk var. Biliyorsunuzdur bipolar hastaları genelde lithium adında ağır ilaçlar kullanır. Kardeşim de 2018de benim çayıma gizlice ilacından atmıştı ve ben uyuyakalınca anneme itiraf etmiş ve annem de çok tedirgin olmuştu. Kardeşim zaten hep derdi ki "İnşallah sen de hasta olursun da benim içtiğim ilaçları içip neymiş anlarsın..." O günden sonra korktum kız kardeşimin elinden bir şey yemeye. Şimdi de hamileyim ve şüphelerim var onun ikram ettiği şeyleri yeme konusunda. Sizce napmam gerek?
Valla yeme açıkçasıKızlar merhaba, ben ve kız kardeşim evliyiz. Ben 3 aylık hamileyim fakat kız kardeşim evlendiğinden beri hamile kalamadığını söylüyor ve çok üzülüyor bu duruma. Ayrıca kardeşimde bipolar bozukluk var. Biliyorsunuzdur bipolar hastaları genelde lithium adında ağır ilaçlar kullanır. Kardeşim de 2018de benim çayıma gizlice ilacından atmıştı ve ben uyuyakalınca anneme itiraf etmiş ve annem de çok tedirgin olmuştu. Kardeşim zaten hep derdi ki "İnşallah sen de hasta olursun da benim içtiğim ilaçları içip neymiş anlarsın..." O günden sonra korktum kız kardeşimin elinden bir şey yemeye. Şimdi de hamileyim ve şüphelerim var onun ikram ettiği şeyleri yeme konusunda. Sizce napmam gerek?
Valla kardeşinizle karşılaştığınız zamanlarda hamileliğim çok ağır geçiyor, hiçbir şey ağzıma süremiyorum hep kusuyorum diye rol yapacaksınız, gerekirse gebeliğinizin sonuna kadar. Kendinizi ve bebeğinizi düşünmek zorundasınız üzgünüm.Annemle kardeşim altlı üstlü oturuyor. Anneme gittiğimde kardeşim hemen aşağı inip yanıma geliyor ve kahve yapayım falan diyor. Nereye kadar reddedicem bilmiyorum ya of berbat durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?