Lütfen yardım. Kız kardeşime güvenmeli miyim?

Kardeşinizle aranız nasıldır? Hastalığı hakkında hiç yorum yaptınız mı? Neden özellikle sen de hastalan da gör deme ihtiyacı hissettsin onu anlamadım. Ben hastalığını mazur göremem. Kötü niyetli biri. Annenize bunu neden itiraf etmiş onu bilmiyorum anneniz onu ilacı atarken gördü de onu suçlamayın diye itiraf gibi mi anlattı onu da bilemem. Siz bulunduğu ortama girmeyin gerekirse yüzüne çarpın. Ne münasebet çaya ilaç atmak. Her bipolar birilerinin icecegine ilaç mı atıyor yani.

Çok zor.Allah
Çok zor cidden. Allah yardımcın olsun.

Bu nasıl kardeş böyle? Çok üzüldüm sizin adınıza, yemeyin tabi ben olsam bende yemekte tereddüt ederim.

Kardeşim o ilacı içince 16 saat uyurdu ve kalktığında sersemlemis olurdu sanki sarhoş gibi. Ben de iyi misin diye sorduğumda bıktım bu ilaçlardan keşke sen de icsen de anlaşan derdi. Bazen de beni kendiyle kıyaslayıp tartışma esnasında İnşallah sen de hasta ol da anla derdi. Ben o zamanlar yüzüne vurmustum ve asla yapmayacağım güven artık bana demişti. Ama durumlar belli ve güvenemiyorum maalesef

bu hastalık ınsana neler yaptırabılır bılmıyorum belkı psıkopat belkıde hasta oldugu ıcın yapıyor bılmıyorum ama kendımı rıske atmazdım elınden bırsey yemezdım ıcmezdım

Ana kız hastalığın arkasında saklanmasınlar. Düpedüz hassetlik hatta bildiğin ölüme teşebbüs. Bir dahakine dozu arttırmayacağı veya başka bir madde koymayacağı ne malum? Sonradan annenize söylemişmiş. İş işten geçtikten sonra neye yarar. Gelip size söyledi mi? Özür diledi mi? Doktoruna bildirip çare aradı mı? MazAllah gebeliğinizde veya ileride bebeğinizi kucağınıza aldığınızda tekrar yiyeceğinize içeceğinize bir şeyler kattığında, oturup ama naapalım o hastaa diyip, oturuşup birbirinizi avutursunuz artık.. Ne de olsa kardeş o.

Annem de diyor ki güven ona, o senin kardeşin. Iyi niyetli olmasaydı gelip gece yarısı itiraf etmezdi o gün diyor...
Ahahah var mıymış öyle, ilacı içirdikten sonra '' Ama itiraf etti ona güven artık. '' diye savuşturmak. İyiymiş.

Sakın sakın yeme. Geçen arkadaşım anlattı, bipolar hastası erkek, öğretmen olan kız kardesini gece uykusunda bıçaklamıs sonra yerine yatmış. Sabah aile fark etmiş kızın öldüğünü. Çok dikkatli ol kardesine karşı. Allah yardımcın olsun

Kardeşiniz hasta. Öncelikle bunu iyi anlayın. Yaptığı şeyleri bilinçli yapmıyor. Ama hamilesiniz yine de dikkat edin görüşmemeniz daha hayırlı

işin zor işinin en zor tarafıda annenın sana karşı kurdugu cümleler ,
sana yardımcı olacak şekilde davransan bu kadar gerilmezdin ,

allah yardımcın olsun

Kardeş tabi güven derdim ama güvenme

Valla yeme açıkçası
Yanindayken niye yemiyon diye darlarsa bulantıyı bahane edersin

Mecbur uzak durucaksiniz , kendinizi ve bebeği korumak için doğunca bile dikkat etmelisiniz .

Annemle kardeşim altlı üstlü oturuyor. Anneme gittiğimde kardeşim hemen aşağı inip yanıma geliyor ve kahve yapayım falan diyor. Nereye kadar reddedicem bilmiyorum ya of berbat durum
Valla kardeşinizle karşılaştığınız zamanlarda hamileliğim çok ağır geçiyor, hiçbir şey ağzıma süremiyorum hep kusuyorum diye rol yapacaksınız, gerekirse gebeliğinizin sonuna kadar. Kendinizi ve bebeğinizi düşünmek zorundasınız üzgünüm.

Kardeşe de yüklenmek istemiyorum sonuçta herkes ruh sağlığını kaybedebilir ama size söylediği sadece bir beddua ya da lafta kalmamış ki, eyleme dönmüş. Ben güvenmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…