Annem de diyor ki güven ona, o senin kardeşin. Iyi niyetli olmasaydı gelip gece yarısı itiraf etmezdi o gün diyor...
Hiçbir şey yeme.Midem çok kötü kusuyorul vs de ama yeme.Kıskanıp kötü şeyler yapabilir.Sonuçta hasta biri normal düşünemez.Kızlar merhaba, ben ve kız kardeşim evliyiz. Ben 3 aylık hamileyim fakat kız kardeşim evlendiğinden beri hamile kalamadığını söylüyor ve çok üzülüyor bu duruma. Ayrıca kardeşimde bipolar bozukluk var. Biliyorsunuzdur bipolar hastaları genelde lithium adında ağır ilaçlar kullanır. Kardeşim de 2018de benim çayıma gizlice ilacından atmıştı ve ben uyuyakalınca anneme itiraf etmiş ve annem de çok tedirgin olmuştu. Kardeşim zaten hep derdi ki "İnşallah sen de hasta olursun da benim içtiğim ilaçları içip neymiş anlarsın..." O günden sonra korktum kız kardeşimin elinden bir şey yemeye. Şimdi de hamileyim ve şüphelerim var onun ikram ettiği şeyleri yeme konusunda. Sizce napmam gerek?
Ailenizle görüşmeyin arayı açın mesafe koyun.Demesi çok kolay ama olsun bebeğinizden ve canınızdan önemli değil.Eşinizi kaynananızı öne sürün.Yada kovidi bahane edin.Kaparsam atlatamam kimseyle görüşmeyeceğim deAnnem bu tereddütümü bildikce üstüme geliyor ve o kardeşin ona güvenmelisin diyor. Çok kötü bir durum ya
Yeme kuzum niye riske atiyorsun ?Kızlar merhaba, ben ve kız kardeşim evliyiz. Ben 3 aylık hamileyim fakat kız kardeşim evlendiğinden beri hamile kalamadığını söylüyor ve çok üzülüyor bu duruma. Ayrıca kardeşimde bipolar bozukluk var. Biliyorsunuzdur bipolar hastaları genelde lithium adında ağır ilaçlar kullanır. Kardeşim de 2018de benim çayıma gizlice ilacından atmıştı ve ben uyuyakalınca anneme itiraf etmiş ve annem de çok tedirgin olmuştu. Kardeşim zaten hep derdi ki "İnşallah sen de hasta olursun da benim içtiğim ilaçları içip neymiş anlarsın..." O günden sonra korktum kız kardeşimin elinden bir şey yemeye. Şimdi de hamileyim ve şüphelerim var onun ikram ettiği şeyleri yeme konusunda. Sizce napmam gerek?
Yüzüne söyleyin zaten kardeşiniz normal değil ki yaptigi gecmis gitmis ama seni ve bebegi etkilenmesine izin verme bebek stresle gelismez doğduktan sonra da stresle yasayan bebek huzursuzluk cikarir.ben hep diyorum ben ellerin kahrini cekecegime eller benim kahrımı ceksin dunyaya bir kere geliyoruz hayati zindan etmeyin boyle yapmışsın geçmişte duydum bi sekilde diyin bebekten dolayı icmem diyin ya bebegedw ilerde verirseKızlar merhaba, ben ve kız kardeşim evliyiz. Ben 3 aylık hamileyim fakat kız kardeşim evlendiğinden beri hamile kalamadığını söylüyor ve çok üzülüyor bu duruma. Ayrıca kardeşimde bipolar bozukluk var. Biliyorsunuzdur bipolar hastaları genelde lithium adında ağır ilaçlar kullanır. Kardeşim de 2018de benim çayıma gizlice ilacından atmıştı ve ben uyuyakalınca anneme itiraf etmiş ve annem de çok tedirgin olmuştu. Kardeşim zaten hep derdi ki "İnşallah sen de hasta olursun da benim içtiğim ilaçları içip neymiş anlarsın..." O günden sonra korktum kız kardeşimin elinden bir şey yemeye. Şimdi de hamileyim ve şüphelerim var onun ikram ettiği şeyleri yeme konusunda. Sizce napmam gerek?
Bence evine gitmek istemezseniz ya da ikramlarını yemek içmek dışarıda görüşün bir kafede mesela yiyin için ya da yürüyüş yapın beraber yine de kardeşlik bağını koparmak istemiyorsanız tabii ki.Ya da başbaşa değil de kalabalık,diğer aile üyeleri de olsun yanında öyle görüşünKızlar merhaba, ben ve kız kardeşim evliyiz. Ben 3 aylık hamileyim fakat kız kardeşim evlendiğinden beri hamile kalamadığını söylüyor ve çok üzülüyor bu duruma. Ayrıca kardeşimde bipolar bozukluk var. Biliyorsunuzdur bipolar hastaları genelde lithium adında ağır ilaçlar kullanır. Kardeşim de 2018de benim çayıma gizlice ilacından atmıştı ve ben uyuyakalınca anneme itiraf etmiş ve annem de çok tedirgin olmuştu. Kardeşim zaten hep derdi ki "İnşallah sen de hasta olursun da benim içtiğim ilaçları içip neymiş anlarsın..." O günden sonra korktum kız kardeşimin elinden bir şey yemeye. Şimdi de hamileyim ve şüphelerim var onun ikram ettiği şeyleri yeme konusunda. Sizce napmam gerek?
lithium bebekler icin zararli bir ilac, dikkat et ama bir sey bilmeden kardesini suclama.Kızlar merhaba, ben ve kız kardeşim evliyiz. Ben 3 aylık hamileyim fakat kız kardeşim evlendiğinden beri hamile kalamadığını söylüyor ve çok üzülüyor bu duruma. Ayrıca kardeşimde bipolar bozukluk var. Biliyorsunuzdur bipolar hastaları genelde lithium adında ağır ilaçlar kullanır. Kardeşim de 2018de benim çayıma gizlice ilacından atmıştı ve ben uyuyakalınca anneme itiraf etmiş ve annem de çok tedirgin olmuştu. Kardeşim zaten hep derdi ki "İnşallah sen de hasta olursun da benim içtiğim ilaçları içip neymiş anlarsın..." O günden sonra korktum kız kardeşimin elinden bir şey yemeye. Şimdi de hamileyim ve şüphelerim var onun ikram ettiği şeyleri yeme konusunda. Sizce napmam gerek?
Kahve yaparken yanında durabılırsın mesela ama onun onceden hazırladıklarını içim almıyor yanıma koy evde yerım bahanesıyle al gotur ama kımse kırılmasın dıye can tehlıkeye atılmaz...Gorusme sıklıgınıda azalt..Annemle kardeşim altlı üstlü oturuyor. Anneme gittiğimde kardeşim hemen aşağı inip yanıma geliyor ve kahve yapayım falan diyor. Nereye kadar reddedicem bilmiyorum ya of berbat durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?