Lütfen yardım. Kız kardeşime güvenmeli miyim?

Allahım ne dertler var İnsan kardeşine de güvenemeyecekse kime güvenecek. Durumunuza çok üzüldüm ben olsam ben de tedirgin olurdum. Bence sık görüşmeyin, elinden de hiçbir şey yemeyin. Ne olur ne olmaz. Bipolar insanlar atak dönemlerinde çok tehlikeli olabiliyorlar. Kardeş bile olsa bu riski almaya değmez. Allah yardımcınız olsun zor bir durum.

Bipolar şakaya gelecek bir hastalık değil.
İnsan kalbini bozup kötü düşünmek istemiyor, özelliklede karşısında kardeşi olunca ama kardeşine bunu hissettirmeden tedbirli ol derim.

Bir daha katiyyen görüşmem suratına da tükürürüm.

Çaya ilaç atmak cinayete tesebbüstür. İlaç bu!!! alerjin olabilir yan etkisi olabilir ölebilirdin.
Katil potansiyelli manyak evine bile sokma sakın, bebeğe bile zarar verir net yani

Kardeş değil akrep mübarek

Hiçbir şey yeme.Midem çok kötü kusuyorul vs de ama yeme.Kıskanıp kötü şeyler yapabilir.Sonuçta hasta biri normal düşünemez.

Annem bu tereddütümü bildikce üstüme geliyor ve o kardeşin ona güvenmelisin diyor. Çok kötü bir durum ya
Ailenizle görüşmeyin arayı açın mesafe koyun.Demesi çok kolay ama olsun bebeğinizden ve canınızdan önemli değil.Eşinizi kaynananızı öne sürün.Yada kovidi bahane edin.Kaparsam atlatamam kimseyle görüşmeyeceğim de

Yeme kuzum niye riske atiyorsun ?

Yüzüne söyleyin zaten kardeşiniz normal değil ki yaptigi gecmis gitmis ama seni ve bebegi etkilenmesine izin verme bebek stresle gelismez doğduktan sonra da stresle yasayan bebek huzursuzluk cikarir.ben hep diyorum ben ellerin kahrini cekecegime eller benim kahrımı ceksin dunyaya bir kere geliyoruz hayati zindan etmeyin boyle yapmışsın geçmişte duydum bi sekilde diyin bebekten dolayı icmem diyin ya bebegedw ilerde verirse

Çok üzücü bir durum ama hastalık bu yani. Lityum işe yarıyor ama düzenli ve doğru dozda kullanmak gerekiyor. Ne var ki ne kadar bi polar hastalığı olan insan tanıdımsa hepsi ilaçlarından nefret ediyorlar ve arada bir de bırakıyorlar, o zaman durum beter bir hal alıyor. Bi polar hasta yakını olmak zor. Benim eşimin kuzeni bi polar ve eşim katiyen evimize gelmesini istemiyor, pek görüşmek de istemiyor. Bu duruma üzülüyorum ben aslında özünde iyi bir kız ama maalesef güven olmuyor. Kendinizi ve bebeğinizi korumak zorundasınız.

Bence evine gitmek istemezseniz ya da ikramlarını yemek içmek dışarıda görüşün bir kafede mesela yiyin için ya da yürüyüş yapın beraber yine de kardeşlik bağını koparmak istemiyorsanız tabii ki.Ya da başbaşa değil de kalabalık,diğer aile üyeleri de olsun yanında öyle görüşün

Hamilelikle ilgili kesinlikle yanında bahsetmeyin.Benim tavsiyem basit detaylar bile kafasına büyütebilir.Diyet verdi doktor vs demeyin bence çünkü hasta Allah yardımcınız olsun.Sadece midem bulanıyor dersiniz.Cok mecbur kalırsanız mutfağa yanına gidin hazırlanmasına yardımcı olun yada ondan önce siz bir kahve veya çay yapmaya geçin.

Sizin kardeşinize de annenizle de zaten sorunlarınız var ,zaten sevmiyorsunuz. Şimdi niye bunu dert ediyorsunuz ki ,uzak durun ,oldu bitti

lithium bebekler icin zararli bir ilac, dikkat et ama bir sey bilmeden kardesini suclama.

Annemle kardeşim altlı üstlü oturuyor. Anneme gittiğimde kardeşim hemen aşağı inip yanıma geliyor ve kahve yapayım falan diyor. Nereye kadar reddedicem bilmiyorum ya of berbat durum
Kahve yaparken yanında durabılırsın mesela ama onun onceden hazırladıklarını içim almıyor yanıma koy evde yerım bahanesıyle al gotur ama kımse kırılmasın dıye can tehlıkeye atılmaz...Gorusme sıklıgınıda azalt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…