Lütfen yardım kızlar

ay sankı benım eski sözlumun basına gelenler ahha
hangı sehırde yasıyorsunuz yahu
benım eskı sozlum benı arkadasımla aldatıp evlenmıslerdı
3 ay sonra bosandılar kız altınları esyaları almıs toplamıs gıtmıs cok kısa sure kız baskasıyla evlendı ve hemen dogum yaptı

yanı dıyecegım o kı cok benzer noktalar var yaş falan da tutuyor o mu oysa ustune benzın doküp yakın kurtulun o derece

Şükür aynı kişi değil 3 ay sürmemiş Hem aldatmak onun yapacağı en son şey bile değil

Artık her yerde bekar bulmak zor maalesef evlenip boşananların sayısı fazla kısmetinde varsa kimse önüne geçemez önce buna inanmalısın benim eşimde ayrılmış 2 tanede çocuk var gayettde iyiyiz belki ailenin şartlarına uygun biri çıkar ama mutlu olurmusun olamazmısın oda bi soru işareti en azından sevmişsiniz aşkınızın arkasında durmanız lazım tam anlamıyla sevdiğinizden de şüphe ettim seven insan bunları sorgulamaz diye düşünüyorum sevmek kabullenmektir

Sen daha önce evlenmemişsin, bu ailen açısından çok sorun olacak.
Ayrıca sevgiliyken şu insanlara çok iyidir 4 4lüktür demekten vazgeçin.
İnsanlar sevgiliyken ne zorluklar yaşıyor ki, aynı evin içine görün bakalım kafe de tost yemek gibi mi evli olmak?
Hem o sizin ilkiniz olacakken, siz onun için 2. olacaksınız kolay olacak mı sizin içinde?
Bir de şunu anlamıyorum; boşanan taraflarda karşı tarafı dinlemediğimiz için hep dinlediğimiz taraf mağdur (öyle anlatıyorlar kendilerini)
Doğru da olabilir ama hiç bir ilişki tek taralı bitmez.

Şükür aynı kişi değil 3 ay sürmemiş Hem aldatmak onun yapacağı en son şey bile değil
hıc oyle dusunmeyın genelde asla aldatmaz benım kocam yapmaz dıyenler aldatılıyor gercekten
insanoglu bu ...

ya ben hep davul bıle dengı dengıne dıyenlerdeyım ılerde cok sıkıntı yasayacagınız sımdıden bellı

tecrubeler edınmıs yasamıs aşmıs bazı seylerı sız daha bırcok seyı bılmezken o felegın cemberınden kırk takla atmıs belkı de

evlılık gercekten cok baska ve zor bırsey bunu bastan zorlastıracak etkıler etkenlerde varken bu ısın ıcıne gırmeyın derım

" Erkek arkadaşım çok düzgün efendi saygılı kültürlü eğitimli biri çevresi tarafından sevilen yaşı itibariyle de çok olgun"
Böyle birini hicbir kadın aldatmaz canım söylemediği şeyler var sanki
Hem ailen kabul etmez diyorsun
Zor görünüyor

Valla sağ kocalarının yerine koyanlar da var maalesef :)

1- Eski eşinden neden ayrıldığı önemli anlattığınız kadar düzgün biriyse merak edip sormussunuzdur illaki
2- yaş farkı sorun olabilir
3- anneyle tanıştınız mı belki dusundugunuz gibi olmaz
Eski eşiyle hiç mutlu bir evlilikleri olmamış evlilerin olduğu bi çok durum bizde olmadı hiç öyle ki evde yemek yenmez doğru düzgün otel gibi kullanılırdı dedi , düzelmesini beklemiş en sonunda aldatıldığını öğrenince ayrılmışlar.Bu konuda bana inanmayabilirsin ailem arkadaşlarım istediğin herkese sorabilirsin dedi
Bunu dedi ki onun haberi olmadan bi ortak tanıdığımız biz tanışmadan önce bana anlatırken benzer cümleleri kurdu

Önceki evliliği niye bitmiş?
Ve söylediği sebepten emin misin bunu iyi analiz et..

burda acılmıs bırsuru konu var
aklı basında hıc bır kadın evını yuvasını dagıtmaz bınde bır ıhtımal ıstısnalar harıc
esını aldatan kadınlarında hepsı aldatılmıs ve esınden ıntıkam almak ıcın yaptıgını soyleyenler oldu hep burda bırsuru konu var boyle

genellıkle kadınlar bosanıyorsa altında ya sıddet ya ıhanet ya kumar gıbı seyler oluyor onun dısında kolay kolay hatta aldatılsa bıle evlılıgını bıtırmıyor bır kadın
ama erkek oyle degıl bır cırpıda harcamayı sevıyor ve hep erkekler magdur hatta aldatan erkeklerın bıle ortak soylemı karı koca ılıskımız yok yataklar ayrı ev otel gıbı kullanılır falan

nıyeyse ben kadınların beyanını esas kabul ederım kadınlara daha cok ınanırım bu gıbı durumlarda
ıyıce arastırın nıye bosanmıslar bukadar kusursuz mukemmel bır adamdan kımse ayrılmaz cunku dedıgınıze gore

Ben herşeyden önce adamın nasıl ve neden boşandığını araştırırdım sanırım.
Çünkü türk kadınlarının büyük bir çoğunluğu dayak yese bile boşanmıyor kolay kolay.

Üstteki yoruma katılıyorum ben de ..
Boşanmış olması önemli değil fakat neden boşandığı çok önemli, ki burada eril kişinin bir şeyler sakladığı çok bariz.
Mükemmel adam ama aldatılmış mı yani.. (hangi kadın evlendiği adamı evliliğin ilk aylarında aldatabilir ki)
Adam kızı dövmüş olabilir,ana avrat küfretmiş olabilir, kız adamın ailesiyle ciddi problem yaşamış olabilir..
Boşanma sebebini ciddi eşeleyin, her söylediğine inanmayın ve evlenmek için de acele etmeyin çok gençsiniz.

Zorluklar çekeceğin çok aşikar, her şeyi en ince ayrınıtısına kadar konuş kırılır mı gücenir mi diye düşünmeden. Eğer gerçekten ikna olursan ve çok seviyorsan devam et. Yok eğer annem benim için önemli onu ikinci plana atamam vs. Bu ve buna benzer cümleler kurarsa daha ötesi olacaktır. Tamamen kendini kaptırmadıysan ve hala mantığını kullanabiliyorsan da yol yakınken dön.

Bunu sevgilinizin tarafından değil, bir de öteki taraftan dinlemeli..
Ama neyse siz zaten inanmışsınız..
Buraya üye olduysanız bu tip konuları da bilirsiniz zaten..

Şöyle açıkliyim ; bende bi kadın olarak karşı tarafa suç bulmak istemedim önce.Biz ilk konuşmaya başladığımızda söyledi bunu ve benden çok etkilenmiş bir aydan uzun bir süredir beklemiş benimle konuşmak için bunu söylemeyebilirdi , gizleyebilirdi ama dürüst oldu ve sen ne zaman kendini hazır hissedersen tüm detaylarını anlatabilirim sana dedi , anlattı da
Aldatan eş , boşanır boşanmaz aldattığı kişiyle aynı evde yaşamaya başlamış ve bütün ailesini eski eşimle Tayin için evlendim bunu da kimse bilmeyecek diye tembihlemiş.Bunları yapmış bi kadın tabi ki benim sevgilim suçsuzdur demiyorum ama normal bi insan bunları yapmaz.Yanlış bir evlilik yapmış olmasıda onu yanlış kişi yapmaz diye düşünüyorum ama inanın zor

Aslında en sağlamı boşanma dosyasına bakmak, ama onu kimse kolay kolay çıkartıp vermez öyle

Oo bu durum daha da vahim 3 ayda neyi anlasamamislar da kız aldatmış,
Acaba erkek arkadaş kişisi bosandiktan sonra böyle bir senorya yazıp herkese bunu anlattıysa ortak tanıdığınız da o şekilde biliyor olabilir
Acaba boşandığı kadını mi bir araştırsanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…