- Konu Sahibi Saudadeeece
-
ay sankı benım eski sözlumun basına gelenler ahha1 yıl olacak neredeyse tanıştığımız hiç bir yanlışını görmedim dahası biz tanışmadan önce ortak bir tanıdığımız anlattı onu bana hakkında kötü hiç bişey söylemedi boşanma olayında da zaten anlaşamıyorlardı en son karşı taraf aldattı bütün takıları aldı gitti demişti
Şükür aynı kişi değil 3 ay sürmemişay sankı benım eski sözlumun basına gelenler ahha
hangı sehırde yasıyorsunuz yahu
benım eskı sozlum benı arkadasımla aldatıp evlenmıslerdı
3 ay sonra bosandılar kız altınları esyaları almıs toplamıs gıtmıs cok kısa sure kız baskasıyla evlendı ve hemen dogum yaptı
yanı dıyecegım o kı cok benzer noktalar var yaş falan da tutuyor o mu oysa ustune benzın doküp yakın kurtulun o derece
Artık her yerde bekar bulmak zor maalesef evlenip boşananların sayısı fazla kısmetinde varsa kimse önüne geçemez önce buna inanmalısın benim eşimde ayrılmış 2 tanede çocuk var gayettde iyiyiz belki ailenin şartlarına uygun biri çıkar ama mutlu olurmusun olamazmısın oda bi soru işareti en azından sevmişsiniz aşkınızın arkasında durmanız lazım tam anlamıyla sevdiğinizden de şüphe ettim seven insan bunları sorgulamaz diye düşünüyorum sevmek kabullenmektirMerhaba , sırf bu kararsızlığım için üye oldum
Hemen anlatmaya başlıyorum ;
Ben 23 yaşındayım erkek arkadaşım 31 yaşında 32 olacak , 9 yaş aramız var birbirimizi gerçekten seviyoruz ve yolunda giden bi ilişkimiz var.O an Konuşmasak bile birimiz üzülse diğeri hisseder öyle bir bağ var aramızda.Erkek arkadaşım çok düzgün efendi saygılı kültürlü eğitimli biri çevresi tarafından sevilen yaşı itibariyle de çok olgun.Ancak şöyle bir durum var,erkek arkadaşımın başından daha önce bir evlilik geçmiş ve boşanmış.İlerde evlilik aşamasına geldiğimizde ailemde bu durumun sorun olacağını biliyorum.İkna etmek için elimizden geleni yaparız ama çok zor bir süreç bizi bekliyor eminim buna.Birde erkek arkadaşımın babası vefat etmiş o yüzden aile bağları annesiyle daha sıkı. Şuan babasının rolünü üstlenmiş evlerinde evlendikten ayrı yaşayacağız ama bizim evimiz ve annesinin evi arasındaki ayrımı yapabilecek mi bilmiyorum. Çok iyi niyetli ya yapamazsa düşünüyorum bazen.Şimdi sorum şu ; hem daha önce başından geçen evlilik ve diğer şeyleri düşününce mantıklı olan devam etmek mi yoksa çok sevmeme rağmen belki de ruh eşimi bulmama rağmen ayrılmak mı ? Kararsızım yardım ederseniz çok sevinirim
hıc oyle dusunmeyın genelde asla aldatmaz benım kocam yapmaz dıyenler aldatılıyor gercektenŞükür aynı kişi değil 3 ay sürmemişHem aldatmak onun yapacağı en son şey bile değil
Valla sağ kocalarının yerine koyanlar da var maalesef :)Su oğlanları ölmüş kocalarının yerine koyan kadınlardansa kayinvalide adayınız sorun yaşarsınız. Yok ailesinin sağlıklı bir sekilde elinden tutan birisi ise o kadarda sorun çıkmaz. Bu tamamen ailenin tutumuna bağlı. Boşanmış olması bana göre ayıp bir durum der. Her insan yalnis bir evlilik yapabilir. Ama aranızdaki yaş farkı ve boşanmış olmasi ailenizin gözüne batabilir. Bence boşanma sebebi de önemli
Eski eşiyle hiç mutlu bir evlilikleri olmamış evlilerin olduğu bi çok durum bizde olmadı hiç öyle ki evde yemek yenmez doğru düzgün otel gibi kullanılırdı dedi , düzelmesini beklemiş en sonunda aldatıldığını öğrenince ayrılmışlar.Bu konuda bana inanmayabilirsin ailem arkadaşlarım istediğin herkese sorabilirsin dedi1- Eski eşinden neden ayrıldığı önemli anlattığınız kadar düzgün biriyse merak edip sormussunuzdur illaki
2- yaş farkı sorun olabilir
3- anneyle tanıştınız mı belki dusundugunuz gibi olmaz
1- Eski eşinden neden ayrıldığı önemli anlattığınız kadar düzgün biriyse merak edip sormussunuzdur illaki
2- yaş farkı sorun olabilir
3- anneyle tanıştınız mı belki dusundugunuz gibi olmaz
Şükür aynı kişi değil 3 ay sürmemişHem aldatmak onun yapacağı en son şey bile değil
Valla sağ kocalarının yerine koyanlar da var maalesef :)
Eski eşiyle hiç mutlu bir evlilikleri olmamış evlilerin olduğu bi çok durum bizde olmadı hiç öyle ki evde yemek yenmez doğru düzgün otel gibi kullanılırdı dedi , düzelmesini beklemiş en sonunda aldatıldığını öğrenince ayrılmışlar.Bu konuda bana inanmayabilirsin ailem arkadaşlarım istediğin herkese sorabilirsin dedi
Bunu dedi ki onun haberi olmadan bi ortak tanıdığımız biz tanışmadan önce bana anlatırken benzer cümleleri kurdu
burda acılmıs bırsuru konu var
aklı basında hıc bır kadın evını yuvasını dagıtmaz bınde bır ıhtımal ıstısnalar harıc
esını aldatan kadınlarında hepsı aldatılmıs ve esınden ıntıkam almak ıcın yaptıgını soyleyenler oldu hep burda bırsuru konu var boyle
genellıkle kadınlar bosanıyorsa altında ya sıddet ya ıhanet ya kumar gıbı seyler oluyor onun dısında kolay kolay hatta aldatılsa bıle evlılıgını bıtırmıyor bır kadın
ama erkek oyle degıl bır cırpıda harcamayı sevıyor ve hep erkekler magdur hatta aldatan erkeklerın bıle ortak soylemı karı koca ılıskımız yok yataklar ayrı ev otel gıbı kullanılır falan
nıyeyse ben kadınların beyanını esas kabul ederım kadınlara daha cok ınanırım bu gıbı durumlarda
ıyıce arastırın nıye bosanmıslar bukadar kusursuz mukemmel bır adamdan kımse ayrılmaz cunku dedıgınıze gore
Üstteki yoruma katılıyorum ben de ..
Boşanmış olması önemli değil fakat neden boşandığı çok önemli, ki burada eril kişinin bir şeyler sakladığı çok bariz.
Mükemmel adam ama aldatılmış mı yani.. (hangi kadın evlendiği adamı evliliğin ilk aylarında aldatabilir ki)
Adam kızı dövmüş olabilir,ana avrat küfretmiş olabilir, kız adamın ailesiyle ciddi problem yaşamış olabilir..
Boşanma sebebini ciddi eşeleyin, her söylediğine inanmayın ve evlenmek için de acele etmeyin çok gençsiniz.
Oo bu durum daha da vahim 3 ayda neyi anlasamamislar da kız aldatmış,Şükür aynı kişi değil 3 ay sürmemişHem aldatmak onun yapacağı en son şey bile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?