- 11 Temmuz 2016
- 2.052
- 3.512
- 133
- 33
- Konu Sahibi Saudadeeece
-
Anama babama bile bu kadar güvenmemŞükür aynı kişi değil 3 ay sürmemişHem aldatmak onun yapacağı en son şey bile değil
hakkınızda hayırlısı olsunŞöyle açıkliyim ; bende bi kadın olarak karşı tarafa suç bulmak istemedim önce.Biz ilk konuşmaya başladığımızda söyledi bunu ve benden çok etkilenmiş bir aydan uzun bir süredir beklemiş benimle konuşmak için bunu söylemeyebilirdi , gizleyebilirdi ama dürüst oldu ve sen ne zaman kendini hazır hissedersen tüm detaylarını anlatabilirim sana dedi , anlattı da
Aldatan eş , boşanır boşanmaz aldattığı kişiyle aynı evde yaşamaya başlamış ve bütün ailesini eski eşimle Tayin için evlendim bunu da kimse bilmeyecek diye tembihlemiş.Bunları yapmış bi kadın tabi ki benim sevgilim suçsuzdur demiyorum ama normal bi insan bunları yapmaz.Yanlış bir evlilik yapmış olmasıda onu yanlış kişi yapmaz diye düşünüyorum ama inanın zor
Şöyle açıkliyim ; bende bi kadın olarak karşı tarafa suç bulmak istemedim önce.Biz ilk konuşmaya başladığımızda söyledi bunu ve benden çok etkilenmiş bir aydan uzun bir süredir beklemiş benimle konuşmak için bunu söylemeyebilirdi , gizleyebilirdi ama dürüst oldu ve sen ne zaman kendini hazır hissedersen tüm detaylarını anlatabilirim sana dedi , anlattı da
Aldatan eş , boşanır boşanmaz aldattığı kişiyle aynı evde yaşamaya başlamış ve bütün ailesini eski eşimle Tayin için evlendim bunu da kimse bilmeyecek diye tembihlemiş.Bunları yapmış bi kadın tabi ki benim sevgilim suçsuzdur demiyorum ama normal bi insan bunları yapmaz.Yanlış bir evlilik yapmış olmasıda onu yanlış kişi yapmaz diye düşünüyorum ama inanın zor
Ruh eşinizse gerçekten, hayatta bir kez karşınıza çıkar. İyi düşünün..Merhaba , sırf bu kararsızlığım için üye oldum
Hemen anlatmaya başlıyorum ;
Ben 23 yaşındayım erkek arkadaşım 31 yaşında 32 olacak , 9 yaş aramız var birbirimizi gerçekten seviyoruz ve yolunda giden bi ilişkimiz var.O an Konuşmasak bile birimiz üzülse diğeri hisseder öyle bir bağ var aramızda.Erkek arkadaşım çok düzgün efendi saygılı kültürlü eğitimli biri çevresi tarafından sevilen yaşı itibariyle de çok olgun.Ancak şöyle bir durum var,erkek arkadaşımın başından daha önce bir evlilik geçmiş ve boşanmış.İlerde evlilik aşamasına geldiğimizde ailemde bu durumun sorun olacağını biliyorum.İkna etmek için elimizden geleni yaparız ama çok zor bir süreç bizi bekliyor eminim buna.Birde erkek arkadaşımın babası vefat etmiş o yüzden aile bağları annesiyle daha sıkı. Şuan babasının rolünü üstlenmiş evlerinde evlendikten ayrı yaşayacağız ama bizim evimiz ve annesinin evi arasındaki ayrımı yapabilecek mi bilmiyorum. Çok iyi niyetli ya yapamazsa düşünüyorum bazen.Şimdi sorum şu ; hem daha önce başından geçen evlilik ve diğer şeyleri düşününce mantıklı olan devam etmek mi yoksa çok sevmeme rağmen belki de ruh eşimi bulmama rağmen ayrılmak mı ? Kararsızım yardım ederseniz çok sevinirim
Yok yanlış ifade ettim sanırım kendimi.Hanımefendi başka birinden evliliği 3 ay sürdü diye anlatmış ben o yüzden 3 ay değil dedim. Yoksa daha uzun sürmüş evlilikleriOo bu durum daha da vahim 3 ayda neyi anlasamamislar da kız aldatmış,
Acaba erkek arkadaş kişisi bosandiktan sonra böyle bir senorya yazıp herkese bunu anlattıysa ortak tanıdığınız da o şekilde biliyor olabilir
Acaba boşandığı kadını mi bir araştırsanız?
Teşekkür ederimRuh eşinizse gerçekten, hayatta bir kez karşınıza çıkar. İyi düşünün..
Anama babama bile bu kadar güvenmemhata ediyorsun
" Erkek arkadaşım çok düzgün efendi saygılı kültürlü eğitimli biri çevresi tarafından sevilen yaşı itibariyle de çok olgun"
Böyle birini hicbir kadın aldatmaz canım söylemediği şeyler var sanki
Hem ailen kabul etmez diyorsun
Zor görünüyor
Yuh ya gerçek dimi bunlarAklıma bir adamı getirdi. Adam Türkiyeden ikinci kez evleniyor, ama gelin hanıma yaşadığı ülkede 2 çocuğu olduğunu söylemiyor. Gelin bunu düğünden hemen sonra öğreniyor ve adama bosanmak için dava açıyor. Erkeğin ailesi herkese "gelin gerçek kadin/normal kadın değildi, düğün gecesi öğrendi oğlumuz onun icin hemen bıraktı" diye anlattı. Yani her anlatılan da illaha doğru degil
Bosanmis erkegin soru isareti olmasi da cok yanlis kadin icin ayni seyler dusunuldugun de nasil tepki veriliyorsa erkek icinde dusunulmemeli bu dunyada erkekler evlilik de hep hatali kadinlar masum degil neticede bosanmis olmasi illa onun hatasi oldugu anlamina gelmez babasinin vefat etmis olmasi haliyle annesine duskunlugunu arttirmisdir bunun ortasini bulur veya bulamaz bilemeyiz sizin cok iyi gozlemlenlemeniz lazim geriside biraz sans ailesiyle arasi bozuk olup evlendikden sonra birden anneci olan adam da gordum
Herkes olmaz demiş ama sevgiliniz eğer anlattığınız gibi biriyse inş öyledir. Neden olmasın ki.benim eşiminde babası vefat etmiş babası olsa şuan herşey çok daha iyi olurdu evet ama yapacak bişey yok. Ben eşimi çok seviyorum onsuz bir hayat asla düşünemem ama aldatmaz da demem insanoğluEski eşiyle hiç mutlu bir evlilikleri olmamış evlilerin olduğu bi çok durum bizde olmadı hiç öyle ki evde yemek yenmez doğru düzgün otel gibi kullanılırdı dedi , düzelmesini beklemiş en sonunda aldatıldığını öğrenince ayrılmışlar.Bu konuda bana inanmayabilirsin ailem arkadaşlarım istediğin herkese sorabilirsin dedi
Bunu dedi ki onun haberi olmadan bi ortak tanıdığımız biz tanışmadan önce bana anlatırken benzer cümleleri kurdu
Şöyle oluyor bir mesaj yakalanmış aldatılma kısmı da burda başlıyor zaten eski bir mesaj ama boşanmak istiyorum bende deyince karşı taraf sevgilim inanmamış, tek celsede boşanıyorlar.Ve aylar sonra bir numara aramış sevgilimi , eski eşinle şuan aynı evde yaşıyoruz daha önce ki evliliğiniz tayin içinmiş bütün ailesi böyle söyledi kağıt üstündeymiş ama ben yine de sana sormak istedim. Kendinizi sevgilimin yerine koyun ; boşandıktan sonra öğreniyorsunuz bu denli aldatıldığınzı.Canim sen anlattıkça iyice tutarsız şeyler çıkıyor
1 tayin için evlendiğini kimse bilmeyecekse erkek arkadaşın nerden biliyor
2 kadının ailesi 3 ayda kocasından boşanıp başka bir adamla aynı evde yaşamasına nasıl izin veriyor
3 kadın neden baştan o adamla evlenmiyor
4 erkek arkadaşın ve eski eşi ne iş yapıyorlar
Yuh ya gerçek dimi bunlar
Evet, yav bu hayatta müge anliya çıkan hemşire var. Ölünce erkek olduğu ortaya çıkıyorAklıma bir adamı getirdi. Adam Türkiyeden ikinci kez evleniyor, ama gelin hanıma yaşadığı ülkede 2 çocuğu olduğunu söylemiyor. Gelin bunu düğünden hemen sonra öğreniyor ve adama bosanmak için dava açıyor. Erkeğin ailesi herkese "gelin gerçek kadin/normal kadın değildi, düğün gecesi öğrendi oğlumuz onun icin hemen bıraktı" diye anlattı. Yani her anlatılan da illaha doğru degil
Erkek arkadaşına güvenmen çok hoş hatta harikaa bence, ama çok güvenme 10 yıl flört dönemi yaşayıp evlendim aldatıldım, çok şaapma yani :))Şükür aynı kişi değil 3 ay sürmemişHem aldatmak onun yapacağı en son şey bile değil
Acaba neden ben hicbir şekilde inanamıyorum bu hikayeyeŞöyle oluyor bir mesaj yakalanmış aldatılma kısmı da burda başlıyor zaten eski bir mesaj ama boşanmak istiyorum bende deyince karşı taraf sevgilim inanmamış, tek celsede boşanıyorlar.Ve aylar sonra bir numara aramış sevgilimi , eski eşinle şuan aynı evde yaşıyoruz daha önce ki evliliğiniz tayin içinmiş bütün ailesi böyle söyledi kağıt üstündeymiş ama ben yine de sana sormak istedim. Kendinizi sevgilimin yerine koyun ; boşandıktan sonra öğreniyorsunuz bu denli aldatıldığınzı.
Zaten mutlu bir evlilikleri olmamış yapamamışlar anlaşmazlıklar yaşamışlar epey en sonunda karşı taraf aldatmış ve boşanmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?