Lütfen yardım kızlar

okuduğum kadarıyla ben bir sorun göremedim. tek sorun ailenin onu istememesi olabilir ama sende çocuk değilsin saygı duyacaklardır

hakkınızda hayırlısı olsun

Canim sen anlattıkça iyice tutarsız şeyler çıkıyor
1 tayin için evlendiğini kimse bilmeyecekse erkek arkadaşın nerden biliyor
2 kadının ailesi 3 ayda kocasından boşanıp başka bir adamla aynı evde yaşamasına nasıl izin veriyor
3 kadın neden baştan o adamla evlenmiyor
4 erkek arkadaşın ve eski eşi ne iş yapıyorlar

Ruh eşinizse gerçekten, hayatta bir kez karşınıza çıkar. İyi düşünün..

Yok yanlış ifade ettim sanırım kendimi.Hanımefendi başka birinden evliliği 3 ay sürdü diye anlatmış ben o yüzden 3 ay değil dedim. Yoksa daha uzun sürmüş evlilikleri

Anama babama bile bu kadar güvenmem hata ediyorsun

Aklıma bir adamı getirdi. Adam Türkiyeden ikinci kez evleniyor, ama gelin hanıma yaşadığı ülkede 2 çocuğu olduğunu söylemiyor. Gelin bunu düğünden hemen sonra öğreniyor ve adama bosanmak için dava açıyor. Erkeğin ailesi herkese "gelin gerçek kadin/normal kadın değildi, düğün gecesi öğrendi oğlumuz onun icin hemen bıraktı" diye anlattı. Yani her anlatılan da illaha doğru degil

Niye aldatılmasın ki? Aldatılmanın karşı tarafla bir ilgisi yok. Kişinin kendi karaktersizliği. Boşanırsın beğenmiyorsan.

Bosanmis erkegin soru isareti olmasi da cok yanlis kadin icin ayni seyler dusunuldugun de nasil tepki veriliyorsa erkek icinde dusunulmemeli bu dunyada erkekler evlilik de hep hatali kadinlar masum degil neticede bosanmis olmasi illa onun hatasi oldugu anlamina gelmez babasinin vefat etmis olmasi haliyle annesine duskunlugunu arttirmisdir bunun ortasini bulur veya bulamaz bilemeyiz sizin cok iyi gozlemlemeniz lazim geriside biraz sans ailesiyle arasi bozuk olup evlendikden sonra birden anneci olan adam da gordum

Yuh ya gerçek dimi bunlar

Boşanmış olması elbette sorun değil aslinda. Ama konu sahibinin ailesi de arastirabilir.sonradan kötü supriz yasamamak adina gercekleri bildiğine emin olması lazım

Herkes olmaz demiş ama sevgiliniz eğer anlattığınız gibi biriyse inş öyledir. Neden olmasın ki.benim eşiminde babası vefat etmiş babası olsa şuan herşey çok daha iyi olurdu evet ama yapacak bişey yok. Ben eşimi çok seviyorum onsuz bir hayat asla düşünemem ama aldatmaz da demem insanoğlu bende sevildiğimi düşünüyorum hissediyorum bunu. Ailesine çok bağlıdır eşim. Eski eşiyle dediğiniz gibi birşey yaşadı ise şayet o onun ilki olsa bile kötü anılar kalmış geriye. İnş çok mutlu olursunuz ❤

Şöyle oluyor bir mesaj yakalanmış aldatılma kısmı da burda başlıyor zaten eski bir mesaj ama boşanmak istiyorum bende deyince karşı taraf sevgilim inanmamış, tek celsede boşanıyorlar.Ve aylar sonra bir numara aramış sevgilimi , eski eşinle şuan aynı evde yaşıyoruz daha önce ki evliliğiniz tayin içinmiş bütün ailesi böyle söyledi kağıt üstündeymiş ama ben yine de sana sormak istedim. Kendinizi sevgilimin yerine koyun ; boşandıktan sonra öğreniyorsunuz bu denli aldatıldığınzı.

Evet, yav bu hayatta müge anliya çıkan hemşire var. Ölünce erkek olduğu ortaya çıkıyor kocası bile fark etmemiş. Ki hemşire olmadan hemşirelik yapmış. Dogurmadan çocuk büyütmüş bu kızcağız da gelmiş burda, aldatmaz diyor

Şükür aynı kişi değil 3 ay sürmemiş Hem aldatmak onun yapacağı en son şey bile değil
Erkek arkadaşına güvenmen çok hoş hatta harikaa bence, ama çok güvenme 10 yıl flört dönemi yaşayıp evlendim aldatıldım, çok şaapma yani :))

Acaba neden ben hicbir şekilde inanamıyorum bu hikayeye
Zaten boşanmışlar adam niye kalkıp eski eşini arasin çok aşırı tutarsız geldi bana
Siz peki eski eşini araştırma gereği duydunuz mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…