Lütfen yardım kızlar

Aile konusu boşanma konusundan daha çok kafamı karıştırıyor benim

Acaba neden ben hicbir şekilde inanamıyorum bu hikayeye
Zaten boşanmışlar adam niye kalkıp eski eşini arasin çok aşırı tutarsız geldi bana
Siz peki eski eşini araştırma gereği duydunuz mu ?
Sevgilimi arayan kişi ; eski eşimin sevgilisi. İnanmamış emin olmak için aramış

hiçbir kadın mükemmel kocayı aldatmaz ,
Aldatılma karakterle alakalı bir durum mükemmellikle alakalı değil ki.Aldatanların eşlerinde mi yada sevgililerinde mi hata arayalım o zaman , hakettiniz mi diyelim . Uygun olanı anlayamıyorlarsa ayrılıp yeni bir ilişkiye başlamak değil midir ? Kadın olsun erkek olsun aldatmak mide bulandırıcı bir durum

Malesef dul kadından damat alınmaz fikri bazen bazı kadınlarda cok dogru olabiliyor özellikle sizinki gibi cocugunu evin erkeği olarak görüyorsa
Benim eşiminde babası vefat etmiş kvm kınamda bile agladı oglumu veriyorum diye ilk neredeyse altı ay ayrı bir ev oldugumuzu oglunun evli oldugunu kabullenemedi herşeyimize karısmaya calıstı vs
Eş adayınız annesiyle sizi ayırabilecek ayrı olarak degerlendirecek annesini anne sizi artık sorumlu oldugu eşi olarak görebilecek kapasitedeyseniz az hasarla atlatırsınız
Bosanmıs olması özellikle cocuk yoksa sevgilisi olup ayrılmasından farksız bence

Bebeğim sana anlatılan her şeye koru körüne inanma. Ne büyük aşkla evlenip hüsranla biten hikayeler gördü bu gözler.. kendinden başka kimseye koşulsuz şekilde inanma. Baktım da her yoruma tam tersi bir yanıtın olmuş. E niye konu açıp sordun o zaman hee, ve bizzat yaşamış biri olarak annesine aşırı bağlı bir erkek gerçekten hayatı zorlastirabiliyor. Erkek yapmasa annesinden geliyor hareketler. İyi düşün taşın

Aynen sürekli erkek arkadaşını aklama çabası ama çok tutarsızlık var

Ah canim ya bekar kızsın, yaş farkı kv senin ailenin istememesi niye bu kadar stres
Zamana bırak bari acele etme iyice tani
Gerçi evlenmeden bilemezsin
23 yaşındayım ve daha önce de ilişkilerim oldu kısa uzun ama hayatımda ilk kez böyle hissediyorum.Konuşmadığınızda bile nasıl hissedebilirsiniz ki karşınızdakin duygusunu , hüznünü.Bu başka bişey.Çok defa tanık oldum aynı anda ağladığımıza.Bu benim bildiğim gördüğüm bişey değildi.Evet mantıklı olanı , bekar birinin boşanmış biriyle evlenmemeli belki ama hisler bambaşka

Şükür aynı kişi değil 3 ay sürmemiş Hem aldatmak onun yapacağı en son şey bile değil
Zaten ben hiçbir erkeğin aldatabileceğine inanmıyorum. En son şey bile değil derken? Yani banada sorsan benim babam asla ama asla yapmaz derdim, adamın 20 senelik dostu çıktı ve bitek oda değilmiş. Hani diyorum bu devirde babana bile güvenmemek lazımken, elin oğlundan bu denli emin olmak?

Kardeşte varmıymış

Teşekkür ederimmm
Teşekkür ederimmm

Ah canım, ben de 19 yasimdan 24-25 yaşıma kadar kendimden yaşça büyük biriyle aynı bu hisleri yaşadım. İdeal insandı, mükemmel eşi benzeri yoktu dünyada.ruh eşimdi diye düşünüyordum... Ama şu an o başka ben başka yerdeyiz meğerse ruh eşim değilmiş ama o zamanlar öyle geliyordu şimdi de ruh eşini bulduğumu düşünüyorum. Ay insalllllllah bu sefer kesindir budur ruh eşim, evlendik falan çünkü. Büyük iş aldık başımıza

İnşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…