Lütfen yardım kızlar

Bu isi biraz daha uzat ayril demiyorum bak.. ama bu arada da biraz arastir sevgilinin cevresinden degil biraz da eski esinden yada onun cevresinden..

Aynı evde yaşamaya başladıklarını biliyorsa neden kanıtlayıp tazminat almamış ki kadından

Ya kucağıma kapanıp ağlayan adam evli çıktı
Telefonda sümüklerinin aktığını duyduğum adam gidip başkasıyla öpüştü
Öyle ağlar onlar
Çok şey yapma

Siz anne mevzusuna takılmışsınız ama buradaki yorumlara kulak verin. Kadının şimdiki sevgilisi neden kadının eski eşini arayıp onu aldattığını ispiyonlasın? Bu size mantıklı geliyor mu gerçekten?
Altınlar zaten hukuken kadının.

Yakın bi arkadaşınıza söyleyin sevgilinizin eski eşiyle iletişime geçsin. Neden ayrıldıklarını onun ağzından da öğrenin.

Büyük ihtimalle kaynana yüzünden eşi ayrılmıştır
İyice araştır ve yasın çok küçük
Evlilik olaylarına girmesen daha iyi.

Ben de eski eşimden boşandığımda
Eski eşim benim için yeni kız arkadaşına

Zaten onun aklı eski sevgilisindeydi demiş

İt gibi çalişip bir de evin tüm temizlik ve yemek işini üstlenen düzeni seven aileye önem veren ben için de , zaten evlilik ona göre değil evle alakası YOk demiş

Tabi ne diyecek
Ben evlilik ne bilemedim
Bekar gbi yaşamaya devam ettim
Annemin evinden çıkmadım
Karıma sokakta senden dolu var ama anne baba bulunmaz dedim mi diyecek

Ha bir de şu var
Boşandım
Kendi maaşım ve babamın desteği ile araba aldım hemen
Benden aldığı tazmınatla araba aldı demiş

Her dediğine inanma yani şekerim
Boşanan erkekler bana pek güven vermiyor

Son düzenleme:

Çok doğru.
Benim bi tanıdığım da biriyle sevgiliyken sevgilisi eski eşi için evde yemek yapmazdı her şeyi ben yapardım, evli gibi değildik, sorumsuzdu vs vs diyordu. Tanıdığım bu adama güvenip evlendi 2 gün sonra adam tanıdığımı dövmeye başladı. Apar topar boşandılar.

Evet
Ben boşanmış erkekten korkarım

Bunu o kişiye değil eski eşe sormak lazım neden ayrılmışlar ya da yakın cevreye

Bem anlamadım. Hayalet filan mı demek istiyorlar. Nasıl yani gercekkadin olmamak. Ay beni aydınlatın lütfen. Cok merak ettim. Ne gibi bi anormalliği varmış

Yanılıyorsun.

Karısı aldatmış olsaydı altınları alıp gidemezdi. Aldatmak demek hukuki hakları kaybetmeyi peşinen kabul etmek demek...

Bahsettigin sevgili profili, çok büyük bir şirket sahibinin egitimli ve mükemmel oğlunu konu edinen kısa süreli yaz dizilerindeki başrol oyuncusuna benziyor...

O sebeple gerçek hayatta bu kadar olumlu özelliği bir kişide bulmak zor.. buna inan. Bir yerlerde yanılıyorsun.

Bu kadar iyi bir adamı sen aldatir misin?
Burdaki kadınlara soralim. Kim aldatır.

.

Aşkı meşki bir kenara koyarak cevap isteyelim.

Her 100 kişiden 99u aldatmaz. Çünkü hepimiz biliriz ki: aşk geçicidir. Esas olan sevgi saygı ve huzurdur.

E bu koşulları sağlayana gitmez miyiz hepimiz.

Selvi boylum al yazmalım isimli filmde bile cemşiti seçen aşık kadıni hemen hepimiz desteklemez miyiz?

Ha diyelim ... velevki bu adamın hiç suçu yoktu. Ama bu sefer de kayinvalide çıkıyor ortaya.

Yani senin bilmedigin şeyler var.

Kv nedeniyle her gün en az iki konu açılıyor. Ve çoğu boşanma ile bitiyor.

Yani bi yerden durumu kurtarsa öbür taraftan kurtaramıyor.

Bi diğer mevzu. Senin aşırı güvenin.

Vallahi bak ben kendime hic güvenmem. Allah beni kendimle başbaşa bırakmasın. Insallah hiçkimseye ihanet etmem. Diyorum.

Ama sen Sevgilin için aldatmaz diyorsun.

Ben kendimi 30 senedir tanıyorum da kendime güvenemiyorum. Sendeki bu güven, güven değil. Bu gerçeği ve mantığı reddetmek. Cesaretin de cahil cesareti.

Buna inan
Bilmiyorsun.

Ya da bildiğin gibi değil.

Ben bu ilişkiyi evliliğe taşımazdım.

Bu benim fikrim.

Sana ayrıl diyemem. Ama ben olsam ayrılırım.

Kararın insallah pişmanlık getirmez.

Bem anlamadım. Hayalet filan mı demek istiyorlar. Nasıl yani gercekkadin olmamak. Ay beni aydınlatın lütfen. Cok merak ettim. Ne gibi bi anormalliği varmış

benim anladığım kadarıyla anatomik olarak normal değilmiş diye iddia ettiler. Bir anormallik varmış güya. ( yari erkek yarı kadin gibi birsey diye anlatılmış bazi kişilere).

benim anladığım kadarıyla anatomik olarak normal değilmiş diye iddia ettiler. Bir anormallik varmış güya. ( yari erkek yarı kadin gibi birsey diye anlatılmış bazi kişilere).
Ha anladım. Çok teşekkür ederim. BiraZ saf olabilirim. Açıkca söylenmesi gerekiyor :)

Kim herşeyi dürüstlükle anlatır ki? Burada boşanan arkadaşlar var. Kim bilir eşleri onları nelerle itham ediyor? Erkek bir kere gözden çıkarınca kadını, arkasından demediğini bırakmıyor. Boşandığı Eşi hakkında doğru konuşan kaç tane erkek var? Belki şiddet sebebiyle bitti evliliği? Sizce bunu size söyler mi?

Bazen hisleri kenara bırakıp mantıklı davranmak gerekiyor. Yoksa tam tersi oluyor bu sefer mecburiyetten

Cicimmm aylarınız bittikten sonra en ufak bi sorun ya da onun hatasında ya da beğenmediği en ufak şeyde kendini boşandığı eşi ile kıyaslamaya başlayacaksın şuan yapmam etmem öyle şeyler desen bile hayat böyle her zaman istediğin beklediğin gibi gitmiyor

Öncelikle teşekkür ederim herkese katkılarınız yeniden sorgulamamı sağladığınız şeyler olduğu için.Ancak üzülerek gözlemlediğim bişey var ki aldatılmaktan belki de en çok yara almış biz kadınlar , doğru düzgün biri olsaydı aldatılır mı yakıştırması yapıyoruz ve buna çok şaşırdım.Mesrla Eski sevgilimin ; benim sayemde düzenli bi işi oldu , paranı tut dikkatli harca hatta istersen bir borca gir diye diye sayemde araba aldı ki aynı cümleleri o da kurmuştur sen olmasan bulunduğum konumda olamazdım arabam olmazdı işim olmazdı gibi gibi.İyi bir konuma gelince aldattı beni.Şimdi burda hala amaan sende çok düzgün olsaydın aldatılır mıydın diyen çoğunluk bir kitlenin olması üzücü. Aldatılmam yetmez gibi Karşı tarafın karaktersizliği bile bana yüklenecek demek ki.İlginç baya.Doğru olan karşıda ki kişi iyi veya kötü ama en önemlisi kötü bile olsa ayrılıp yeni biriyle ancak bu şekilde birlikte olmak değil midir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…