- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Saudadeeece
-
Bu isi biraz daha uzat ayril demiyorum bak.. ama bu arada da biraz arastir sevgilinin cevresinden degil biraz da eski esinden yada onun cevresinden..Birbirimizi tanıma aşamasındayız umarım yanlış bişey varsa şuan görebilirimyol yakınken o yüzden daha bağımsız bakmaya çalışıyorum olaylar karşısındaki tavırlarına , hayırlısı olur umarım hakkımda
Şöyle açıkliyim ; bende bi kadın olarak karşı tarafa suç bulmak istemedim önce.Biz ilk konuşmaya başladığımızda söyledi bunu ve benden çok etkilenmiş bir aydan uzun bir süredir beklemiş benimle konuşmak için bunu söylemeyebilirdi , gizleyebilirdi ama dürüst oldu ve sen ne zaman kendini hazır hissedersen tüm detaylarını anlatabilirim sana dedi , anlattı da
Aldatan eş , boşanır boşanmaz aldattığı kişiyle aynı evde yaşamaya başlamış ve bütün ailesini eski eşimle Tayin için evlendim bunu da kimse bilmeyecek diye tembihlemiş.Bunları yapmış bi kadın tabi ki benim sevgilim suçsuzdur demiyorum ama normal bi insan bunları yapmaz.Yanlış bir evlilik yapmış olmasıda onu yanlış kişi yapmaz diye düşünüyorum ama inanın zor
Aldatılırken yanında mıydınız? Diye sorarlar belkiYok bunu sevgilim değil başka birinden de dinledim inanın öyle değil
23 yaşındayım ve daha önce de ilişkilerim oldu kısa uzun ama hayatımda ilk kez böyle hissediyorum.Konuşmadığınızda bile nasıl hissedebilirsiniz ki karşınızdakin duygusunu , hüznünü.Bu başka bişey.Çok defa tanık oldum aynı anda ağladığımıza.Bu benim bildiğim gördüğüm bişey değildi.Evet mantıklı olanı , bekar birinin boşanmış biriyle evlenmemeli belki ama hisler bambaşka
Büyük ihtimalle kaynana yüzünden eşi ayrılmıştırMerhaba , sırf bu kararsızlığım için üye oldum
Hemen anlatmaya başlıyorum ;
Ben 23 yaşındayım erkek arkadaşım 31 yaşında 32 olacak , 9 yaş aramız var birbirimizi gerçekten seviyoruz ve yolunda giden bi ilişkimiz var.O an Konuşmasak bile birimiz üzülse diğeri hisseder öyle bir bağ var aramızda.Erkek arkadaşım çok düzgün efendi saygılı kültürlü eğitimli biri çevresi tarafından sevilen yaşı itibariyle de çok olgun.Ancak şöyle bir durum var,erkek arkadaşımın başından daha önce bir evlilik geçmiş ve boşanmış.İlerde evlilik aşamasına geldiğimizde ailemde bu durumun sorun olacağını biliyorum.İkna etmek için elimizden geleni yaparız ama çok zor bir süreç bizi bekliyor eminim buna.Birde erkek arkadaşımın babası vefat etmiş o yüzden aile bağları annesiyle daha sıkı. Şuan babasının rolünü üstlenmiş evlerinde evlendikten ayrı yaşayacağız ama bizim evimiz ve annesinin evi arasındaki ayrımı yapabilecek mi bilmiyorum. Çok iyi niyetli ya yapamazsa düşünüyorum bazen.Şimdi sorum şu ; hem daha önce başından geçen evlilik ve diğer şeyleri düşününce mantıklı olan devam etmek mi yoksa çok sevmeme rağmen belki de ruh eşimi bulmama rağmen ayrılmak mı ? Kararsızım yardım ederseniz çok sevinirim
Bu kadar kesin konuşmayın bence. Fazla guveniyorsunuz karşınizdakine.Şükür aynı kişi değil 3 ay sürmemişHem aldatmak onun yapacağı en son şey bile değil
Ben de eski eşimden boşandığımdaEski eşiyle hiç mutlu bir evlilikleri olmamış evlilerin olduğu bi çok durum bizde olmadı hiç öyle ki evde yemek yenmez doğru düzgün otel gibi kullanılırdı dedi , düzelmesini beklemiş en sonunda aldatıldığını öğrenince ayrılmışlar.Bu konuda bana inanmayabilirsin ailem arkadaşlarım istediğin herkese sorabilirsin dedi
Bunu dedi ki onun haberi olmadan bi ortak tanıdığımız biz tanışmadan önce bana anlatırken benzer cümleleri kurdu
Ben de eski eşimden boşandığımda
Eski eşim benim için yeni kız arkadaşına
Zaten onun aklı eski sevgilisindeydi demiş
İt gibi çalişip bir de evin tüm temizlik ve yemek işini üstlenen düzeni seven aileye önem veren ben için de , zaten evlilik ona göre değil evle alakası YOk demiş
Tabi ne diyecek
Ben evlilik ne bilemedim
Bekar gbi yaşamaya devam ettim
Annemin evinden çıkmadım
Karıma sokakta senden dolu var ama anne baba bulunmaz dedim mi diyecek
Ha bir de şu var
Boşandım
Kendi maaşım ve babamın desteği ile araba aldım hemen
Benden aldığı tazmınatla araba aldı demiş
Her dediğine inanma yani şekerim
Boşanan erkekler bana pek güven vermiyor
EvetÇok doğru.
Benim bi tanıdığım da biriyle sevgiliyken sevgilisi eski eşi için evde yemek yapmazdı her şeyi ben yapardım, evli gibi değildik, sorumsuzdu vs vs diyordu. Tanıdığım bu adama güvenip evlendi 2 gün sonra adam tanıdığımı dövmeye başladı. Apar topar boşandılar.
Bem anlamadım. Hayalet filan mı demek istiyorlar. Nasıl yani gercekkadin olmamak. Ay beni aydınlatın lütfen. Cok merak ettim. Ne gibi bi anormalliği varmışAklıma bir adamı getirdi. Adam Türkiyeden ikinci kez evleniyor, ama gelin hanıma yaşadığı ülkede 2 çocuğu olduğunu söylemiyor. Gelin bunu düğünden hemen sonra öğreniyor ve adama bosanmak için dava açıyor. Erkeğin ailesi herkese "gelin gerçek kadin/normal kadın değildi, düğün gecesi öğrendi oğlumuz onun icin hemen bıraktı" diye anlattı. Yani her anlatılan da illaha doğru degil
Bem anlamadım. Hayalet filan mı demek istiyorlar. Nasıl yani gercekkadin olmamak. Ay beni aydınlatın lütfen. Cok merak ettim. Ne gibi bi anormalliği varmış
Ha anladım. Çok teşekkür ederim. BiraZ saf olabilirim. Açıkca söylenmesi gerekiyor :)benim anladığım kadarıyla anatomik olarak normal değilmiş diye iddia ettiler. Bir anormallik varmış güya. ( yari erkek yarı kadin gibi birsey diye anlatılmış bazi kişilere).
Bu kadar emin olmayın.Şükür aynı kişi değil 3 ay sürmemişHem aldatmak onun yapacağı en son şey bile değil
Bazen hisleri kenara bırakıp mantıklı davranmak gerekiyor. Yoksa tam tersi oluyor bu sefer mecburiyetten23 yaşındayım ve daha önce de ilişkilerim oldu kısa uzun ama hayatımda ilk kez böyle hissediyorum.Konuşmadığınızda bile nasıl hissedebilirsiniz ki karşınızdakin duygusunu , hüznünü.Bu başka bişey.Çok defa tanık oldum aynı anda ağladığımıza.Bu benim bildiğim gördüğüm bişey değildi.Evet mantıklı olanı , bekar birinin boşanmış biriyle evlenmemeli belki ama hisler bambaşka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?