- 19 Nisan 2019
- 1.445
- 1.318
- 48
- 37
- Konu Sahibi Saudadeeece
-
Nasıl bir travma dimi boşanmadilar miAman işte boşanmamak için bahane. Kardeşlerim ve benim psikolojimi altüst ettiler şimdi de mutlu aile tablosu çiziyorlar. Bugün olmuş eşimin yanlışını görmediğim halde ödüm kopar aldatır mı diye.
Umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur , teşekkür ederimYok yani karşındaki 32 yaşında sen 23 dimi o durumu yasadigim için anlıyorum demek istedim, ikna kabiliyetleri ağızlarının iyi laf yapması filan daha bir sürü şey var sende o yaşlara gelince anlıyorsun bazı şeyleri hayat tecrübesi diyelim
Hakkinizda hayırlısı olsun ❤
Hayır. Öyle çok rezillik yaşandı ki, boşansalar çok iyi olacaktı. Annem her Türk kadını gibi, çocuklarım için dedi ama en küçüğümüz 17 yaşındaydı ve boşanması taraftarıydı.Nasıl bir travma dimi boşanmadilar mi
Yazık etmiş kendine..Hayır. Öyle çok rezillik yaşandı ki, boşansalar çok iyi olacaktı. Annem her Türk kadını gibi, çocuklarım için dedi ama en küçüğümüz 17 yaşındaydı ve boşanması taraftarıydı.
Bir erkek kardeşi daha var aslında ama küçük henüz 13 14 yaşında ve bende tam olarak bundan korkuyorumAnneler eşlerin ölünce maalesef ki evin tüm sorumluluğunu erkek çocuklarına yüklüyor. Duygusal anlamda tamamen sömürüyorlar .
Nerd3n biliyon aldattigini bu eminlik nerden geliyor acaba.. baska bir kadin hakkinda gozunuzle gormeden abik subuk konusmayin.. yalan da olabilir... bu adama yuzde yuz inanmanin sacmaligi nedir acaba.. anan mi baban mi allah allah.. sana her soylenene inaniyor musun...Aldatılma karakterle alakalı bir durum mükemmellikle alakalı değil ki.Aldatanların eşlerinde mi yada sevgililerinde mi hata arayalım o zaman , hakettiniz mi diyelim . Uygun olanı anlayamıyorlarsa ayrılıp yeni bir ilişkiye başlamak değil midir ? Kadın olsun erkek olsun aldatmak mide bulandırıcı bir durum
Eski eşten neden boşandığı da önemli. Ama aile ilişkileri de en az onun kadar önemli. Benim kv kocama yapışık yaşıyor resmen. Maddi manevi her anlamda sömürüyor. Ne kocasına ne diğer çocuklarına böyle değil. Yıllardır değişmedi. Ben bu eş ailesi konusunda ağzı yanmış biri olarak sana sadece çok çok iyi gözlemlemeni tavsiye ederim. Özellikle anne oğul ilişkilerine çok dikkat et . Anneci bir adamsa direk kaç arkana bile bakma.Bir erkek kardeşi daha var aslında ama küçük henüz 13 14 yaşında ve bende tam olarak bundan korkuyorum
Sonuçta biz yeni evli olucaz , gezmek isteyebiliriz tatil yapmak isteyebiliriz evimiz ayrı olacak ama yakın oturucaz konum olarak. Ailesi annesi ve kardeşi bizim artık başka bir evde oturacağımız bilincinde olabilecekler mi bilmiyorum bunlar bize sorun oluşturacak mı
Tanısanız beni ne kadar şüpheci biri olduğuma inanamazsınız ama ben bile tatmin olduysam demek ki inandığım bi çok şey vardır yada gördüğüm.Ayrıca burda değil genel olarak aldatmak mide bulandırıcı , karşındaki mükemmel bile olsa aldatmak karaktersizlikle alakalı bir durum dedim tek kişi üzerinden yola çıkmadım kiNerd3n biliyon aldattigini bu eminlik nerden geliyor acaba.. baska bir kadin hakkinda gozunuzle gormeden abik subuk konusmayin.. yalan da olabilir... bu adama yuzde yuz inanmanin sacmaligi nedir acaba.. anan mi baban mi allah allah.. sana her soylenene inaniyor musun...
Dikkat ederin teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinEski eşten neden boşandığı da önemli. Ama aile ilişkileri de en az onun kadar önemli. Benim kv kocama yapışık yaşıyor resmen. Maddi manevi her anlamda sömürüyor. Ne kocasına ne diğer çocuklarına böyle değil. Yıllardır değişmedi. Ben bu eş ailesi konusunda ağzı yanmış biri olarak sana sadece çok çok iyi gözlemlemeni tavsiye ederim. Özellikle anne oğul ilişkilerine çok dikkat et . Anneci bir adamsa direk kaç arkana bile bakma.
Kimmis o baskasi sevgilinin arkadasi miSadece ondan duymadım çünkü ordan biliyorum.Onu tanımadan önce de başka birinden dinlemiştim
Haklısınız kendinize göreKimm
Kimmis o baskasi sevgilinin arkadasi mio duydugun baskasinin dogru soyledigini nerden biliyon.. hala emin konusuyon ya deli etme adami.. duymak da yermez ayrica gormen lazim.. inancliysan tabi... iki taraf arasinda yasanan olayin dogrulugunu ogrenmek icin iki tarafa da sorman lazim..kimse ben hataliyim demez
Gozunle gordun mu diyorum hala duydum da duydum.. bir kere basta kendin icin her denilene inanma..Tanısanız beni ne kadar şüpheci biri olduğuma inanamazsınız ama ben bile tatmin olduysam demek ki inandığım bi çok şey vardır yada gördüğüm.Ayrıca burda değil genel olarak aldatmak mide bulandırıcı , karşındaki mükemmel bile olsa aldatmak karaktersizlikle alakalı bir durum dedim tek kişi üzerinden yola çıkmadım ki
İnandığım ve gördüğüm şeyler var demişim zaten dikkat etmediniz sanırım , sağlık olsun teşekkür ederim yardımlarınız içinBen
Gozunle gordun mu diyorum hala duydum da duydum.. bir kere basta kendin icin her denilene inanma..
Hakliyim demiyorum durum benlik degil.. inanma hemen diyorum sadece.. arastir kendin icin yap bunu.. belki kadin canini zor kurtardi insanlarin gercek yuzu ayni eve girince cikar ortaya... evlenince pisman olma diye.. evet tanimadigin insan hakkinda duydugun kotu seylere de hemen inanma.. inancliysan tabiHaklısınız kendinize göre
Olsun, yinede kesin o giden kadın suçludur. Anneannemin bir lafı "Kedi, köpek bile rahat yerini bırakıp gitmez." Ama ne hikmetse hep boşanmış erkeklerin arkasında, Zalım, ahlaksız, aldatan kadınlar oluyor.Benim karsi komsum adam evli karisi ve annesiyle oturuyo.. ilk esi evlendikten 6 ay sonra kacmis gitmis bi sor niye.. adamin anasi eski gelinin arkasindan cocugu olmuyordu diyor.. simdi ki karisiyla da bayadir evliler yine cocuklari olmuyor.. ne hikmetse bu adamin eski yeni hicbirinin coxugu olmuyo.. kimin kisir oldugu bariz belli de el kizini karalamak kolay gelir tabi.. simdiki karisini da anasiyla oturtuyo kadini tek disari cikarmiyo.. camdan kafasini cikarsa bile kiziyo kadina gozumle gordum.kendisi de gece bire kadar eve gelmiyo. bunun anasi da ogluna degil el kizina suc buluyo
Gordugunu soyke madem.. gordum ilk defa diyorsun tek dedigin duydum.. okumam mi yok ki acaba benimİnandığım ve gördüğüm şeyler var demişim zaten dikkat etmediniz sanırım , sağlık olsun teşekkür ederim yardımlarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?