Lütfen yardım kızlar

Olsun, yinede kesin o giden kadın suçludur. Anneannemin bir lafı "Kedi, köpek bile rahat yerini bırakıp gitmez." Ama ne hikmetse hep boşanmış erkeklerin arkasında, Zalım, ahlaksız, aldatan kadınlar oluyor.
Kadinin hala torunu yok yanip tutusuyo hasretiyle.. allah iste dag gorur daga gore kar yagdirir.. akillanmaz hala eski ve simdiki gelini hakkinda kisir diyo beyinsiz... bana soyledi bunlari ama gorunen koy kulavuz istemez... sorarlar adama bu kisirlar hep mi sizi buluyo

Sevgili S Saudadeeece
Buradaki kadınların yorumları inan seni üzmemek için, kızma bize.
Benim çok yakın akrabamın başına geldi aynı senin olayın tarzı; adam kıza ayrıldık boşandık dedi meğersem öyle bir durum söz konusu değilmiş. İşlerinden dolayı kız çocuğun yanına tayin aldıramamıştı. Akrabamız aylarca evli adamla beraber oldu.

Baba rolünü üstlenmiş olmasından dolayıdır o olgunlasmıs hali.. ama sanada güzel davranıyorsa ilgileniyorsa bunu evlendigi zamanda basarabilecegini gösterir. Amma velakin ben neden esinden neden ayrıldıgını da meram ettim acıkcası..

Yo
yok kimseye kızmak haddime olamaz asla teşekkür ederim yorum yazmak için zaman ayıran herkese ancak insanlar yanlış anladığı için düzeltme yapma ihtiyacı hissediyorum bu üslubum biraz sert olduysa istemeden affola

Ahahah Allah eski sevgilinizin belasını vermiş de keşke o arkadaşınızın da verseydi. Hemen evlenirlermiş maşallah. O eski sevgili iyice süründü mü ki? Böyle kazık atanların perişan olduğu hikayeler okuyunca mutlu oluyorum açıkçası

Ayrılma nedenim daha önce evlilik yapmış olması mı ? Ailevi durumu mu
Ben ayril diyemem ama iyice arastirmadan da evlenme.. ben olsam mumkunse eski karisiyla da bi konusurdum.. ayriliklari bayaa olmussa kiskanmaz umursamaz ama en azindan akliniza takilanlari birde onun agzindan dinlemis olursunuz.. anlatmak isterse tabi..

Yahu neden hemen illa şunu yaşayacaksın böyle olacak tarzı yorumlar yapıyorsunuz.Hiç belli olmaz bu adamdan ayrılırsın başka biriyle birlikte olursun öyle bir olur ki kayınvalidenle yaşamak zorunda kalırsın.Ha ama şu konuda bir sıkıntı var gerçekten bu kadar seviyo olsan bence bu soru gelmezdi aklına.Bu hayatı birlikte yaşayacağın sevdiğin adamın da çıkarlarını, sorumluluklarını , ailesinin mutluluğunu bunları da gözetmelisin.Eğer aranızda gerçek bir bağ varsa ikiniz de böyle düşünür ortak payda da buluşursunuz

Bu beni özgüvensiz biri yapar mı sizce ? Sonuçta o bayan şuan başka biriyle devam ediyor hayatına bu durum umurlarında bile değil ki yakında evleneceklerdi hatta belki de evlendiler bilmiyorum .Bense hala acaba neden boşandılar diye bu işin peşinden koşuyor olurum konuştuğumda.Birde hayatımdaki insana değil de ilk kez konuşacağım birinin doğrularına inanmam doğru olur mu inanın bilmiyorum belki dürüst olur ama olmama ihtimalini de göz önünde bulunduruyorum iyi niyetli biri olursa ne alaa ama olmayadabilir sonuçta.Kafamda deli sorular

Çok şükür.Kesin mutlu olursun yada sen çok mutsuz olucaksın kaç hemen ayrıl bırak gibi cevaplar beklediğim şeyler değildi siz olsanız ne yapardınızdı benim sormak istediğim.Ailesini atsın zaten istemem çünkü biliyorum ki benim ailem içinde bişey olsa elinden gelenin fazlasını yapar bir örneğini de gördüm yaşayarak keza bende onun ailesi için yaparım.Benim burda bahsettiğim ailesi bu hassasiyetini bizim evliliğimiz üzerinde kullanır mi

Mukemmel zannettigin adam mukemmel olmayabilir.

Madem bu kadar sahaneydi, eski es niye kiymetini bilmedi? Onlar uyusamamis olabilir, bu sizin uyusamayacaginiz anlamina asla gelmez. Pekala iyi bir cift olabilirsiniz ama adami tam tanidigini dusunmuyorum. Bu yuzden husrana ugrarsiniz gibi.

19 yasindayken 29 yasinda biriyle beraberdim. Allahim adam ne yapsa sahane geliyor bana :)
Suan kendim 27 yasindayim. Farkediyorum ki adamin sahane hic bir yonu yokmus. O kendi yasina göre bazi seyleri aşmış tabii, bu da beni etkilemis. Hepsi buymus.

Birbirimizi tanıma aşamasındayız umarım yanlış bişey varsa şuan görebilirim yol yakınken o yüzden daha bağımsız bakmaya çalışıyorum olaylar karşısındaki tavırlarına , hayırlısı olur umarım hakkımda

Bence bunun cevabını en güzel ailesiyle tanışınca verebilirsiniz.ihtimal var mı var.Karşınızdaki beyefendi de iş bitiyo ama.Bu arada evlenip boşanmış olması ile ilgili şüpheleriniz varsa bu aile faktöründen daha önemli bir sorun.Bu kadar mükemmelse neden aldatıldı insanın aklına ilk gelen soru.Ama benim de arkadaşımın sevgilisi aldatılmıştı.Çocukla kız arasında da ciddi bir görünüş farkı vardı.(yanlış anlaşılmasın ama etkisi olan detaylar bunlar).Herkes çocuğa ne işin var bununla tarzı yorumlar yapıyodu.Ve sonund çocuk aldatıldı hem de kaç kere.Şu an arkadaşımla da gayet mutlular.Hatta çocuğun başlarda tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu falan vardı.Eğer siz de böyle bir korku hissettiyseniz büyük ihtimal doğru söylüyodur.Bunu yaşayan erkeklerde oluyo çünkü

Tabi ki sor sevgilini az cok taniyordur sonucta.. dogrulari soylemeyebilrr ama soyleyebilir de.. iyi bir sekilde yaklasirsan soyler neden soylemesin.. ailesi de sorun ama ondan daha onemli olan sey evlenecegin kisiyi iyi taniman... zaten iyi tanir arastirirsan ailesi problem olur mu olmaz mi esin ailesine bu siniri koyacak birimi degil mi ogrenirsin.. yani seni ailesine ezdirecek biri mi degil mu bunu da ogrenmenin yolu bu adami iyice tanimaktan geciyor.. evlilik basit degil.. bu adamla olursa bir omur gecireceksin bu yuzden arastirman lazim basta ozellikle bosanma sebebini.. bu mantiksiz gelmesin sana.. ileriyi rahat gormeni saglar bu sebebi ogrenmen emin ol... sadece sevgilinin dedigine inanip da ustunu kapatma bu isin... esini arastirir tanirsan ailesini de az cok tanimis olursun zaten... ornek verelim belki gercek sevgilin eski esine yanlis yapti da bosandilar sen bhnu ogrendin.. umursamayip hala acaba aile bana nasil davranir kismina mi takacaksin ogrendigin gercegi es mi gececeksin.. sevgilin masum olabilir gercekten aldatilmista olabilir. O zaman da icin rahat evlenirsin yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…