Lütfen yardım ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben bir anlık gaflette dua ettim oğlum olursa Muhammet koyacagım dedim eşim koymam agır bir isim diyor sadece kulagına okutalım neden böyle bişey yaptın diyor cok pişmanım koymazsam neyle karşılasırım bilmiyorum sadece kulagına okutmak yeterli olurmu
Şu cocuk dogup bi ismi konsa da hep birlikte rahat etsek.Koymazsan 40 gün 40 gece kendi kulagına şöyle sağlam bi zurna öttürt yoksa seni kaybedicez bu isim meselesınden sebep :KK51:

Önce bir cinsiyeti belirlensin de sonra dertlenin

Bence kv nin istediği isim olmasın diye dua ettiniz bu şekilde ama eşiniz ikna olmadı

Sağlıkla kucağınıza alın ismini de doğduktan sonra düşünün

Kucağınızda bir Bebek var bir de hamilesiniz stres sizi yıpratır

Ya ben bir anlık gaflette dua ettim oğlum olursa Muhammet koyacagım dedim eşim koymam agır bir isim diyor sadece kulagına okutalım neden böyle bişey yaptın diyor cok pişmanım koymazsam neyle karşılasırım bilmiyorum sadece kulagına okutmak yeterli olurmu
İki isim olarak koyun, kimlikte de olsun. Adak adamışsınız gerçekleşmiş. Kulağına okutmak o ismi koymak değil ki ama. Muhammed koyacağım demişsiniz.

Ben burdan hiçbirşey anlayamadım 🙄 sadece kulağına okutacaksınız adı başka olacakmış falan anlayamadım yani..

Olayı anlamadım ama yorumlara göre kv karar veriyor sanırım isime.
Kayınvalidelere neden bu kadar söz hakkı veriliyor anlamış değilim.
O koy dedi diye koymak zorunda değilsin bebe senin beben o çok isim koymak istiyorsa doğursun bir tane daha. :işsiz:

Senın canın xokmu sıkılıyor Allahına elıne örgu al yap he bızde kurtulak artık dogmamiş cocuga don bıcmek bu. cınsıyet bellimi belkı kız oldu. bacım koy sende ne olacak. Muhammed enes koy ne olacak ismın agırlıgı korkutacagına ben belkı cocugu o isme gore yetıstıremıyecıgım korkusu sarmasın senı ondan olabilir

Açtığınız konuları biraz takip edin lütfen, size sayfalar dolusu yorum yazılmış aynı içerikli bir konunuz var zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X