İnternetten baktığım kadarıyla 1 hafta sonra yapın yazıyo zeki insan ne yapcağımı bana sen öğretmiceksin insan gibi soru soruyorum insan gibi yanıt ver
Daha 18ime yeni girdim ve nişanlıyım anlatacağım konuyla ilgili gereksiz yorumlarını kendinize saklarsanız sevinirim. Nişanlımla birlikte oluyoruz ve korunmasız. Birlikte olduktan 1 hafta sonra test yapıyorum sonuç hep negatif. Daha 18imi doldurmadığım için hastanede kan testi yaptıramıyorum. Bu konu da ne yapabilirim ? Sürekli regl dönemimde ve ilişkiye girdikten sonra kasık ağrım oluyor ve aynı zamanda sağ bacağım uyuşuyor. Bir gün acile gittiğimde bir doktora sorduğumda kadın doğuma git kist olabilir demişti. Ne yapıcağımı şaşırdım
Zeki insan ne yapcagını bilmelisin bence!!! Evlen aklındaki bütün korkular gitsin :)İnternetten baktığım kadarıyla 1 hafta sonra yapın yazıyo zeki insan ne yapcağımı bana sen öğretmiceksin insan gibi soru soruyorum insan gibi yanıt ver
Çok güzel yazmıssınjz ama bence yazdıklarınıza değecek biri değil fake gibi.1 hafta sonra idrarda çıkmaz kanda cikar yaklasik 17-20 gun sonra idrarda cikiyo uc hamileligimde de 4 gun gecikmem olunca cikti testte hatta kizima hamileyken 2 gun gecikince yaptim cikmadi 4. gun test pozitifti ama tabi her kadin farkli. Ek olarak hamilelik belirtileri yalanci olabilir ven bi defa 8 gun gecikip bariz hamilelik belirtisi yasadim ama degildim, bir cok kadin da yasar yalanci belirtiyi onlara aldanma yani. Bu arada abla tavsiyesidir nisanlida olsan gebelik evlilik sebebi olmasin yani ilerde çocuk icin evlendik demeyin bir diğer secenek kurtaj ki inan bana yasamak istemezsin ben dusuk sonrasi kurtajimi bile unutamiyorum evladinin canina kiymak uzer insani, bir cok korunma yontemi var erkekler pek yanasmaz sen israr et ve kesinlikle korun
Belli olmaz bunun gibi ne kizcagizlar var ne desen bos yapmaya devam edecek onun bedeni onun karari yapacak bi sey yok en azindan tedbir alsinlar.Çok güzel yazmıssınjz ama bence yazdıklarınıza değecek biri değil fake gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?