- 29 Ağustos 2014
- 5.724
- 18.111
- 448
- 33
Peki bu konu seni ne kadar alakadar edebiliyo benim ailemin rızası varken seneye düğün düşünüyoruz zaten sen ne hakla karışıyosun benim hayatıma
Bak regliyken hamile kalanlar var daha komigi benim reglilerim duzenlidir gunu sasmaz ama yumurtlama gunumde istanbulda bile degildim erken dollenme olmus suan hamileyim sürpriz bizim icin. Velhasil kesinlikle korunmak zorundasin.Çok teşekkür ederim abla bilgilerin için çok sağol düğünümüz nasipse seneye inşallah evlenmeden bende cocuk istemiyorum zaten
İnternetten baktığım kadarıyla 1 hafta sonra yapın yazıyo zeki insan ne yapcağımı bana sen öğretmiceksin insan gibi soru soruyorum insan gibi yanıt ver
Keşke bu stresi yaşamak yerine korunsanız en azından günlük hap alsan iyi olur. Bu belirtiler kist olabilir zaten çoğu kistin tadavisi günlük hapla yapılıyor dr gitmende fayda varDaha 18ime yeni girdim ve nişanlıyım anlatacağım konuyla ilgili gereksiz yorumlarını kendinize saklarsanız sevinirim. Nişanlımla birlikte oluyoruz ve korunmasız. Birlikte olduktan 1 hafta sonra test yapıyorum sonuç hep negatif. Daha 18imi doldurmadığım için hastanede kan testi yaptıramıyorum. Bu konu da ne yapabilirim ? Sürekli regl dönemimde ve ilişkiye girdikten sonra kasık ağrım oluyor ve aynı zamanda sağ bacağım uyuşuyor. Bir gün acile gittiğimde bir doktora sorduğumda kadın doğuma git kist olabilir demişti. Ne yapıcağımı şaşırdım
Eglendiniz mi peki?Arkadaslarla bi iki dalga geçelim dedik bazıları da hemen yuttu ne insanlar var ya sbaah sabah güldürdünüz
Arkadaslarla bi iki dalga geçelim dedik bazıları da hemen yuttu ne insanlar var ya sbaah sabah güldürdünüz
Kendinle dalga gectin bizde sabah sabah iyi güldük haline, ne kadar boş insansın insanları kandırınca ne geçti eline hamilemi kaldın yoksa hklnvgdctegj....Arkadaslarla bi iki dalga geçelim dedik bazıları da hemen yuttu ne insanlar var ya sbaah sabah güldürdünüz
Teşekkür ederim bilgi için ama konu tamamen uydurma arkadasım burda uzun zamandır üye beni de yeni üye yaptı burda üye olan herkes atarlı olduğu için eğlenmek İstediler
Tamda ergen insana yakışanı yapmışsınız zaten başka ne beklenir kiTeşekkür ederim bilgi için ama konu tamamen uydurma arkadasım burda uzun zamandır üye beni de yeni üye yaptı burda üye olan herkes atarlı olduğu için eğlenmek İstediler
Bahsettigin durumda olan yuzlerce kizcagiz var onlarin yasamiyla alay ediyosun ama pardon siz eglendiniz demi?Eğlence amaçlı yaptık diyoruz sen yorumları okumuyosun galiba
Ailende sende iyi ... yiyorsunuz aferin.Peki bu konu seni ne kadar alakadar edebiliyo benim ailemin rızası varken seneye düğün düşünüyoruz zaten sen ne hakla karışıyosun benim hayatıma
Günlerdir okuduğumuz haberlerin üstüne mi böyle bi konu açasınız geldi.Arkadaslarla bi iki dalga geçelim dedik bazıları da hemen yuttu ne insanlar var ya sbaah sabah güldürdünüz
@Mune bu çocuğa cinsel istismarda bulunan nişanlısını şikayet edebiliyormuyuz?
ıp adresinden ?
Nisanlin cocuk istismarcisi. Sen de cahilin en onde Gidenisin. Sizin turunuz urememeli. Bu kadar cehalet bir insanin bunyesinde nasil bulunuyor acaba.
Kist var mi yok mu internetten bak ne de olsa test yapmayi sana ulu internet ogretmis.
Ailenin sevistiginizden haberi varsa onlarda istismara goz yumuyorlar yazik. Topluca cahil topluca kirli topluca sapkinsiniz.
Yahu sen önce bi etiketlemeyi becer kime yorum yapiyosan etiketleyip yarim metre sonra cevabıni okuyoruzEğlence amaçlı yaptık diyoruz sen yorumları okumuyosun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?