Neden bir yerine , neden bütün erkekler demeliyizBir erkek bir kızı tesadüf eseri tanıyor,çok dikkatli dikkatli bakıyor her gördüğünde .Hatta başını çevirip baktığı oluyor. Ama iki gün sonra onu gördüğünde hiç umursamıyor ,bakmıyor.Kız adeta gözünde görünmez oluyor, bu nedendir?
Neden bir erkek böyle davranır sizce kızlar?
2 günde biter mi kiiYaşlar kaç(zipzipa selamlar) önceden dikkatini çekmiştir sonradan ilgisi bitmiştir.
Hepsi mi aynıdır ?Neden bir yerine , neden bütün erkekler demeliyiz
Bu durum artık bakmamasına sebep olur mu ki ?Başka bir kız bulmuştur
Bir terliğin diğer eşi işe bir sağa 45 c açı diğeri solaHepsi mi aynıdır ?
Hiç anlamadım.Bir terliğin diğer eşi işe bir sağa 45 c açı diğeri sola
Tüm erkekler aynı ufak farklarla terliğin eşi gibi aynılar 45c lik açı farkları kadar farklılarHiç anlamadım.
Tüm erkekler aynı ufak farklarla terliğin eşi gibi aynılar 45c lik açı farkları kadar farklılar
Belki bulmamıştır sizi kendine layık görmemiştir şansına küsmüştürBaşkasını bulmuştur da ondan
Beni kendine laik görmeyecek adamın alnını karışlarımBelki bulmamıştır sizi kendine layık görmemiştir şansına küsmüştür
Ay ters yazmışım kendini sana layık görememiştirBeni kendine laik görmeyecek adamın alnını karışlarımkonu sahibinin sesi oldum
Bu durum bakmayı kesmesine neden olur mu kiBaşkasını bulmuştur da ondan
Öyle şeyler düşünür mü ki erkeklerAy ters yazmışım kendini sana layık görememiştir
Olur canım .Bu durum bakmayı kesmesine neden olur mu ki
Küçük bir azınlık dışındaÖyle şeyler düşünür mü ki erkekler
Yani bu yüzden böyle düşünebileceğini zannetmedim hani ben bu kıza layık değilim vazgeçeyim diye düşünübileceğiKüçük bir azınlık dışında
İncelikler ve erkekler ... aynı cümlede bile sakil kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?