Arkadaşlarım beni hatırlarsınız eğer takip etti iseniz ben üniversitede ki ingilizce hocama aşığım şimdi eğer okumak ister iseniz başlık 'O kadar çok seviyorum ki ;(' arkadaşlar o kadar kötüyüm ki artık hocam dersimize girmeyecek artık Onu çok az göreceğim ve bende faceden hemen Ona msj attım :) zaten bir fırsat bekliyorum Ona msj atmak içinşimdi konuşmalarımızı yazıcam Size :) Ben dedim ki '... hocam 2. dönem niçin Siz girmiyorsunuz dersi bu duruma hiç sevinmedim'dedim. Hocamda bana 'dersler ekim ayında ayarlandı Sizin sınıf yoktu bende okuldayım başka sınıflarda :)' yazdı bende dedim ki 'okulda olmanız beni mutlu etti ama keşke dersimizede girseniz sonuçta bir günü hep birlikte geçirmek varken koridorda sizi görüp aaa ... hoca derken Sizin koridordan kaybolup kantine sigara içmeye gitmeniz arasında dağlar kadar fark var değil mi :) bende başka sınıflarda girerim artık dersinize' dedim hocamda bana ' :) beklerim' yazdı halbuki ben sadece gülücük gönderir sanıyordum 'beklerim' yazısını görünce şok oldum çok dmutlu oldum :) arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ben aşık olduğum için normal olarak başka düşünüp yorumluyorum :) ancak sizin yorumlarınıza çok ihtiyacım var bu adam kimseyle konuşmak bu kadar samimi değildir sınıfa girince ilk bana bakardı bana bakıp ben bakınca gözlerini kaçırır ve yere bakar :) bişey deyince gözünün kenarı ile bakar ben bakınca gözlerini kaçırırdı bu şekil arkadaşlar ne olur yardım lütfen... Bu 'beklerim' msjına yorum istiyorum Sizden ne olur... Öpüldünüz :) O da beni seviyor mu ki geçen kandilini kutladım O da benim ayrıca aileminde kandilini kutladı çok samimi davranıyor değil mi bana mı öyle geliyor kimseyle muhatap olmaz normalde peşinde okulun yarı kızı var ama kimseyle muhatap olmuyor ama bana böyle davranıyor Onu sevdiğimi bence anladı biliyor belki de bundan mı öyle davranıyor anlamıyorum ki yardımlarınıza ihtiyacım var :) ben deliye döndüm mutluluktan sabah uyanır uyanmaz faceme baktım 'beklerim' yazısını görünce 'beni bekleyecekmişşşş' diye bir bağırdım mutluluktan uçuyorum sanki evlenme teklifi etti
Tatlım bende ünide bi bölüm hocamdan hoşlanıyorum ama hiç iyi bişey degil bu ünide bu tip ilşkilere hiç iyi onuçlanmıyor bu tip bir hoca ögrenci ilişkisi oldugunda üni ögrenciyi okuldan kesin uzaklaştırıyor ve hocasınıda okuldan bir şekilde uzaklaştırıyor yani bu atılma nedeni üniden ve kuralları baya bu konuda katı. öncelikle böyle bir ilişkiden uzak dur derim. bende özellikle o hocamdan uzak durmaya çalışıyorum içim yanıyor bir yandan ama öyle olmalı en azından onun işi için. Bu yıl ondan özellikle ders almadım açtığı ders çok işime yarayacagı halde zorunlu olmadıkçada dersinede girmiyorum. Onunda ders almamı degilde hoşlandığımın farkında oldugunu düşünüyorum istemsiz olarak bir dönem boyu aldıgım derste onu izledim çünkü konuşuncada bir garip oluyorum hiç olmadıgım gibi allahtan kimseye farkettirmedim. sende kiseye bu durumu açma çünkü ilerde ne olacagı belli olmaz ing dersi aldıgından ilk yılın oldugunu düşünüyorum ilerleyen yıllarda çevrendeki insanlar kendi hırsları ve çıkarları için çevresindekileri satmaya başlıyor bolca ilerde hem senin hemde hocanın canının yanmaması için bence bellide etme. anladıgım kadarıyla o da seninle ilgileniyor (ilgini fark etmiş) ama şu an dersine davet etmekten koridor sohbetinden başka bişey yapmaz yapamazda. ayrıca çogu hoca ögrencilerine samimi davranır arayı iyi tutmak için ve senin dersinize başka sınıfta girerim yazına verilebilecek en politik cevabı vermiş hocan. çok fazla kendini kaptırma lütfen sonra canın yanar en kötüsü hocanında canını yakabilirsin.
Hım, ben masum bir konuşma olarak algıladım bunu yani senin dediğin gibi birşey düşünmedim belki dediğin gibi sen öyle olmasını istediğin için öyle görüyorsundur ama yinede bilemedim şimdi :S
Yinede temkinli ol fazla kapılma derim, üzülen sen olma.
üniversite hocası dersinizi gelip dinleyim diyen öğrenciye "gelme" diyemez beklerim der bu hep böyledir, çok iyi ders anlatan bi hocamız vardı dersi geçtiğimiz halde sonraki yıl bir daha gitmek istedik dinlemek için, gelin tabi beklerim dedi o da.
Tatlım bende ünide bi bölüm hocamdan hoşlanıyorum ama hiç iyi bişey degil bu ünide bu tip ilşkilere hiç iyi onuçlanmıyor bu tip bir hoca ögrenci ilişkisi oldugunda üni ögrenciyi okuldan kesin uzaklaştırıyor ve hocasınıda okuldan bir şekilde uzaklaştırıyor yani bu atılma nedeni üniden ve kuralları baya bu konuda katı. öncelikle böyle bir ilişkiden uzak dur derim. bende özellikle o hocamdan uzak durmaya çalışıyorum içim yanıyor bir yandan ama öyle olmalı en azından onun işi için. Bu yıl ondan özellikle ders almadım açtığı ders çok işime yarayacagı halde zorunlu olmadıkçada dersinede girmiyorum. Onunda ders almamı degilde hoşlandığımın farkında oldugunu düşünüyorum istemsiz olarak bir dönem boyu aldıgım derste onu izledim çünkü konuşuncada bir garip oluyorum hiç olmadıgım gibi allahtan kimseye farkettirmedim. sende kiseye bu durumu açma çünkü ilerde ne olacagı belli olmaz ing dersi aldıgından ilk yılın oldugunu düşünüyorum ilerleyen yıllarda çevrendeki insanlar kendi hırsları ve çıkarları için çevresindekileri satmaya başlıyor bolca ilerde hem senin hemde hocanın canının yanmaması için bence bellide etme. anladıgım kadarıyla o da seninle ilgileniyor (ilgini fark etmiş) ama şu an dersine davet etmekten koridor sohbetinden başka bişey yapmaz yapamazda. ayrıca çogu hoca ögrencilerine samimi davranır arayı iyi tutmak için ve senin dersinize başka sınıfta girerim yazına verilebilecek en politik cevabı vermiş hocan. çok fazla kendini kaptırma lütfen sonra canın yanar en kötüsü hocanında canını yakabilirsin.
çok büyük hayaller kurma sonra büyük hayalkırıklığı olur. beklerim demesi de normal bi hoca yok gelme olmaz diyemez ki
Öncelikle yazdıkların için çok teşekkür ederim canım ben benimle aynı dertte olduğun içinde üzüldüm ;( çok zor bir durum ;( canım ben 2 yıllık önlisans okuyorum ve bu sene son sınıftayım mezun olmama 4 ay var. Ben bu hocamı 2 senedir seviyorum. Okula kayıt olduğum gün gördüm ancak o kadar genç ki ben Onu öğrenci sanıyordum ta ki bir sınıfa elinde ingilizce kitabıyla girip öğrencilerin hocam nasılsınız hoşgeldiniz demesi ile hoca olduğunu anladım ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü ben kime aşık oldum diye. Bak kuzum bu benim birinci sınıfta dersime girmiyordu ancak 2.sınıfta iş ingilizcesi dersime girmeye başladı ve ben 1. sınıftayken bu kadar umursamıyordum ancak Onu birebir gördükçe dahada aşık oldum ama Oda benle ilgileniyor gibi ben Ona kötü birşey olmasın diye yüzüne bakmıyorum okulda samimi olmuyorum başı benim yüzümden belaya girsin istemiyorum kıyamam ki Ona ;(
Kızlar 4 ayım kaldı mezun olmama mezun olduktan sonra Ona söylesem mi Onun gözünde yerim ne olur eğer Ona açılırsam zaten anlamış Onu sevdiğimi?
busecim ben seni ilk 1.sınıf sanmıştım sorry, mezun olmana 4 ayın kaldıgına göre ve mezuniyetten sonra bağın üniyle kopcaksa sorun olmaz 4 ay daha dişini sık oldugun gibi davran derim (zaten yeterince aşık göründüğünden eminim) mezuniyetten sonra bi konuşma falan yapınca daha net anlarsın durumu. senin ilgilendiğini farketmiştir bence onunda bişeyler hissediyo olması olası (önceki yazdıklarından) ancak ne ileri nede geri gidebilecek haldedir şimdi ayrıca ögrencisiyle hiçbir hoca yakın görünmekte istemez yakınlaşmamaya çalışıyordur seni seviyorsa. o yüzden 4 ay daha sabır. mezuniyetten sonra aranız olur inş canım :)
o senden hoşlansa açılırdı zaten demek ortada birşey yok ..üstüne gitme üzülen sen olursun .. bir erkek hoşlandığı kıza açılır hocada olsa bu böyledir ..vardı bizim okulda hocayla çıkan falan ... ben sevmezdim o tür şeyleri ama hayran olduğum hocalarda vardı tabi ....
Üzülme yanılıyor da olabilirim ama;
Gayet sıradan beklerim demiş çünkü sen içten yazmışsın sırf smiley kaba dururdu. Ailenin kandilini kutlaması gayet normal ben de erkek arkadaşlarım kandilin mübarek olsun deyince hemen aileyi de karıştırırım. Büyüklerimiz sonuçta bu demek değil ki içimde bi'şey var.
Göz kaçırmaya gelince büyük bi'ihtimal senin ilgini artık anladı oyüzden rahat davranamıyor. Kendinden pay biç birini iki kere sana bakarken yakalasan 3.de ona çekinerek bakarsın yanlış anlaşılmamak adına.
Bence biraz kendini çekmelisin:44:
Yok canım üzülmem tabi aynen bende burda ki yorumları gördükçe gayet sıradan bir cevap gelmeye başladı gözüme sorun yok canım lakin üzgünüm ama kendimi çekmeye niyetim yok çok seviyorum ta ki açılana kadar eğer yok olmaz derse o zaman çekilip yoluma devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?