- 28 Ağustos 2013
- 397
- 21
- 38
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Oh olsun sanaaaaa :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
madem o adamın eşini düşündün eeeeeeeeeeeeeeeee neden daha sonra gittin kadına anlattın benimle böyle böyle oldudiye bu nasıl düşünmek ben anlamaıdm ?
Oh olsun sanaaaaa :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaşın daha çok genç. Bir gün gelecek "ne kadar salak mışım bütün bunları neden yapmışım "diyeceksin kendine. Başımıza ne gelirse gelsin bize hep bir şeyler öğretir. Burada ki en büyük yanlışın evli bir erkeği seçmek olmuş. Belki boşluktaydın sevgiye ihtiyacın vardı o yüzden gittin o kişiye, belki gereğinden fazla önemsedin. Bundan sonra o kişi seni arayıp sorsa bile uzak durmanı tavsiye ederim. Ne edersen kendine edersin. Hata yaptım geçti gitti de önüne bak kuzucuk.
Vurun kahpeye saati gelmiş yine.
Kardeş, sana nasıl yardımcı olabiliriz ki? Sen de olanların farkındasın,aptal yerine konmuşsun işte. Bundan sonra yapacağın bir şey yok, ders alıp yoluna devam edeceksin.
Konu sahibi hem suçlu güçlü moduna girmiş süper!
Bu durumdan kurtulmanın yolu insanlara mazlumu oynamak değil bol bol dua etmek,günahlarının affı için!
Allahım hiç kimseyi doğru yoldan ayırmasın inşallah.
Mazlumu oynamasan arkadasim benim gibi masumlarin derken ...ya adam evliyim diyo sana yaziyo ve sen gorusmeye devam esip iliskiye giriyosun...bak iliski yasiyosun demiyorum iliskiye giriyosun..beraberken cok iyi vakit gecirirsin tabi her bulusmada birlikte olmaktan baska ne yapidunuz ayiptir sormasi...o tene baska bir tenin degdigini bile bile...ve sahibi bir baskasiyken...adam seni terkedincede ortaligi ayaga kaldirmak niye...adam sebin ailenle sen onla ugrastiktan sonra ugrasmis sende dahada devam ettirip en cirkin olan seyi yapmissin..bide utanmadan ben eaim beni aldatsaydi bilmek isterim diyosun...i kadinin adina ne hakla hukum veriyosun belki o kabullendi bu durumu niye cirkeflesiyosun..Allah rizasi icin kapan kabuguna karsina mutlu olabilecegin bekar adam cikana kadar orda kal lutfen
şuan bile diyorum.yalnızdım.daha önce sevilmemiştim böyle dediğim bi şekilde davrandı bana hep.ağzı çok iyi laf yaptı.onu çok mutlu ettiğimi söyledi.her derdini en önce gelir bana anlatırdı vs vs.başına ne gelirse,ne sıkıntısı olsa hep birlikte çözerdik.karşıdan bakan durumu bilmeyen insanlar görünce birbirlerini ne kadar çok seviyolar demişlerdir eminim.sevgisinden ayaklarımı öpen,başımı taşa çarptığımda gözleri dolan,rahatsızsam iyi olmam için çabalayan,bi erkek kolay kolay bayan çantası taşımaz ama ağır geliyor diye kalabalığın içinde hiç çekinmeden taşıyan,açsak önce benim karnımı doyuran bi adamdı.bende hep o odaklı yaşayan biriydim aylar boyunca.bunlara kandım hep.kim olsa kanardı aslında böyle düşünüyorum.şimdi herkes seni kullandı attı diyor.ilk kez sevip,çok sevip bunu duymak başkalarından yaşanabilecek en büyük acılardan biri.evli olan bütün bayanlar oh diyordur iyi olmuş sana ama kimin başına ne geleceği hiç belli olmuyor.bende nefret ederdim böyle şeylerden kınardım hep yaşayanı ama gün geldi kınadığım olayın başrolü oldum.hak etmeyen bi adama hak etmediği kadar fazla değer vermişim.canımı isteseydi verirdim bilirdi ama değmezmiş çok geç anladım.olan oldu biten bitti zamanı geri almam mümkün değil önüme bakmaya çalışıyorum ve bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
O zaman yaptigin hatanin pismanligina sarilacak bol bol dua esdp kosene cekileceksin arkadasim dualarinda sadece kendine degil esas kadin icinde dua edeceksin...ve agir yaziyorum ama tek suclu tabiki sen degilsin ama sende suclusun...benim duamsa aldatilan esas kadina Allah o kadina dayanma gucu versin..cunku sen o kocanin elinden gecen diger kadinlardan biri olarak listeye eklendin o kadar Allah bilir senden baska daha niceleri aramistir o kadini...çok yanlış anlamışsınız.benim amacım onunla yatıp kalkmak mıydı? ne yapıyorsunuz ki demişsiniz.bi hafta sonunu beraber geçiriyorsak gezip eğleniyorduk alışveriş yapıyorduk sinemaya gidiyorduk istanbulu geziyorduk beraber.iki insan normalde ne yaparsa öyle vakit geçiriyorduk.beni terketti diye de ortalığı ayağa kaldırmadım.bu da yanlış.ben onunla uğraşmadım bile.ayrıldıktan 1,5 ay sonra görüştük.o gün saatlerce karşısında ağladım onca şeyden sonra beni ailen için değil başka biri için bırakıp gittin sen diye diye.seni bi başkası için terkeder miyim aklın alıyor mu ben seni sevdim nasıl böyle bişey yaparım çok paranoyakça düşünüyorsun dedi.gözümün içine bakıp kızının üstüne yemin etti kimseyle ilişkisi olmadığına dair.bende inandım.yemin etti diye.sonra yine sustum döndüm evime.ama başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrendim bir hafta sonra.hatta konuşmalarını gözlerimle gördüm.yine eşini katmadım o zaman olaya.iki arkadaşına anlattım.bana değil ona kızdılar erkeklik bu değil dedikleri için.o da o kızla arama asla giremeyeceksin dedi bizi ayıramayacaksın dedi küfürler etti ailemi karıştırdı ben yine sustum.akşam o kızın facebook hesabından bana attığı iğrenç mesajı gördüm ve sabrım o noktada taştı.kızı için susacağım dedim ama o mesaj olayın patlama noktası oldu.benim için arayıp anlatmak da hiç kolay olmadı emin olabilirsiniz.
Kınamak farklı akıl vermek farklı..
Burada kimse sana vay ş... seni nasıl kandırmış, niye eşini boşayıp seninle evlenmedi ya da nasıl seni aldatır demez..
Sen de böyle bir konu açtığına göre bunları göze almışsın..
Bugüne kadar çok evli adamla beraber olma konusu açıldı bu forumda ama gerçekten senin kadar pişkinini hiç görmedim..
Sen adamı bize şikayet etme hakkını nereden buluyorsun kendinde ??
Adamın eşi iyi bir beddua etmiş ki ona yaptığın senin de başına gelmiş.
İlahi adalet işte..
Bu saçma sapan ilişkilerinizde olan adamın eşine olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?