lütfen yardımcı olun :(

Bu yorumum sana degil genel bir yazi laca icin ben sana diyecegimi dedim arkadasim hem kizdim sitemimi ettim hemde yapman gerekeni kendi dusuncelerimle ifade ettim o kayegori cok farkli oyle olmadigin asikar zaten..seninki daha farkli bir boyutta sorunlu bir durum..

Hayir anlamadigim kime kimi sikayaet etmissin?
Nasil gördün ki o hakki kendinde?
Adam zaten namussuz.
Sen ya hero ya mero adam benim olsun demissin.
Adamin karisina yazik.

Yorumlari iyi oku.
Herkes kendi kocasi gibi algiliyor demekte ne cirkin bir cümle.
Asil sen bazi seyleri anlamamakta israr mi ediyorsun?

Yarin burgun sizde boyle bir şerefsizle karsilastiginizda
arkadasin yaptigi gibi seviyorum deyip pesine dusup gidecekmisiniz
o zaman yolunuz acik olsun sevgi buysa size iyi sevmeler

bunları yaşayacağımı bilseydim girer miydim bu yola? Herşeyimi kaybetmeyi göze alıp girer miydim? Siz girer miydiniz? Bakın hamilesiniz yakında anne olacaksınız ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin ben size şuan en anlayacağınız dilden konuşayım.Varsayın da evli değilsiniz bekar biriyle bi ilişkiniz var aranızda bi yakınlaşma oldu (ben evlenmeden öyle bişey yapmazdım derseniz varsayın diyorum) ve hamile olduğunuzu düşünüyorsunuz.ama sevgiliniz başka biriyle yakınlaşıyor hemde sizin birlikte kaldığınız evde.ne hissedersiniz.acıtır değil mi siz yanlış da olsa o heyecanı yaşarken.çünkü sevdiğiniz adamla sizin bi parçanız olduğunu düşünüyorsunuz.emin olun acırdı canınız.benimki çok acıdı açıkçası.şerefsiz olduğunu bilseydim sever miydim öyle bi adamı? yolda görsem yüzüne bakmazdım.nefret ederdim aksine.ama öyle iyi kalpli,alçak gönüllü gibi davrandı ki gerçek yüzünü görmem söylediğim gibi aylar aldı.ve kaybedeceğim her şeyi kaybetmiştim.

etme bulma dünyası diye una derler...ama bir arkadaşın dediği gibi zaten ikinci kadın olmayı göze almışsın bunu zaten biliyodun neden bu kadar bağlandın ve neden bu kadar inandın ki...karısını senle aldatan seni de başkasıyla aşdatr yani..iki iki dört...

Ben yaşamam o konuda rahat ol.. Bu büyük konuşmak değil, ahlak ve etiklik bilincidir. Yoksa sırf egosunu tatmin etmek için evde bekleyen eşini, çoğu zaman çocuğunu görmezden gelip özellikle 20li yaşlarındaki kızların peşinden koşan bir tek senin beraber olduğun mahlukat mı sanıyorsun ? Değil.. Peki bu tür mahlukatların her önüne gelen kıza aynı numarayı yaptığını biliyor musun ? Hem adamın sana ayrı ev açmasını - o yaşantıyı kabul ediyorsun sonra adam o eve başka kızları götürünce ayy beni nasıl aldattı diyorsun. Bir de üstelik aldatılmayı da kabul edip 1yıl beklemişsin. Mide meselesi diyorum başka bir şey demiyorum..

Canım adamın evli olduğunu bilmesen sana hak vereceğimde zaten biliyormuşsun. Evli ve aldatan erkeklerin bahaneleri bunlar aklı olan inanmaz. Yok boşanacağız yok aramız kötü zaten yok birlikte bile yatmıyoruz vs vs. Bunlar hep bilindik yalanlar. Olan olmuş zaten keşke hiçbiri olmasaydı. Bundan sonra hatandan ders al geçmişe sünger çek yapabileceğin başka bir şey yok.

Yorumlari iyi oku.
Herkes kendi kocasi gibi algiliyor demekte ne cirkin bir cümle.
Asil sen bazi seyleri anlamamakta israr mi ediyorsun?

Hayır.Herkes demem de yanlış oldu.Bazıları demeliydim.Olaya bi eş değil bi bayan olarak bakmalarını beklediğim için açtım bu konuyu.Elbette olumsuz olacaklar haklılar ama oh olmuş diyen sizce olayı nasıl algılamıştır?

buna bir cevap bekliyorum gerçekten

Bana ev açmadı.Her kıza da aynı numarayı yaptığını nerden bilebilirim daha önce hiç bir erkeğin elini bile tutmadım dedim.özellikle evlilerden gidiyormuşum gibi söylüyosunuz.ve 1 yıldır hayatımda dedim.2,5 ay önce bitti aramızdaki her neyse.2,5 aydır da başkasıyla.İlişkileri yokken de bi konuşma evresi var eder size 5 ay.neyi 1 yıl beklemişim aldatılmayı kabul edip?

O insanla evli olan kadına hiç bir şey demedim arkadaşın yaptığına da afern iyi yapmışşsın demedim. Kız zaten hatasını biliyor. Biz kimsenin ne şartlarda evlendiğini backroundunubilmiyoruz. Ben sadece olayın yüzeysel karşılanmasına tepki gösterdim. Ben kendimi hem arkadaşın hem o kadının yerine koyabiliyorum. Ama burada söz konusu olan konu açan arkadaşımız olduğu için onun yerine koydum kendimi. Kırıcı olmaktansa yapıcı olsak dedim. Bir insana yaptığının yanlış olduğunu anlatmak için tekme atmak gerekmez. Bu ona kendini daha da kötü hissettirir sadece.

Cnm ben seni kesinlikle yadirgamiyorum insan ogluyuz sonucta hersey bizler icin zamaninda bende hatalar yaptim
sadece bundan sonra yoluna bak belki de suanda yasadiginiz aci sevgi den zannediyorsun amabelki de icinde yasadigin pislanliktandir
Rabbim kic kimseyi boyle serefsizlerle karsilastirmasin
Karsina insallah sana deger veren seni hakeden bu yasadiklarini unuttura bilecek iyi insanlar cikartsin...

Tabi ki oh olsun demekte yanlistir!
Sonucta keske olmasaymis,bu sucu islememeymissin,ama bazi insanlarida hor görmeyecen sende,belki cok hasaslar bu konuda!
Bisey soracagim,simdi sonucta sen pisman misin???

Sana yazdim bi kac sayfa önce pismansan eski seni geride birakmak zorumdasin!

bu adam gelip buraya yazdıklarımızı okumayacağından şimdi ona ne kadar yazsak yazalım boş. hemen adamın hiç mi suçu yok demenize şaşırıyorum. kim burada adamı ayartmışsın, yoldan çıkarmışsın dedi?

konu sahibi, yazılarında temiz duygularım, temiz kızlar diye bahsetmişsin. doğruya doğru böyle birşey yok. başkasının yıkımına neden olacak davranışlar temiz değildir, bunu yapan da ben temiz kızlardanım dememeli. gerçeklerle yüzleş, yaşadığın ilişki oldukça kirli bi ilişki.

kaldı ki adamı eşine anlatma nedenin, kadının iyiliğini düşünüp arkasından dönen dolapları ona anlatmak değil, sevgilinin başka kızlarla olan ilişkisine sinirlenmen.

bundan sonra kimseye zarar vermeden yaşamaya çalış, unutma konusunda nasıl bir öneride bulunayım? zamanla geçecektir.

not: kocamı kaptırmaktan korkan bi kadın değilim, bi kocam yok zira

not2: adam tam bir şerefsiz p.z...nk

buna bir cevap bekliyorum gerçekten

ilk cümleyi anlamadım tam olarak.kimseyi kimseyi şikayet etmedim.adamı eşine de şikayet etmedim.ama ailemden uzak dursun demek için bi neden belirtmem gerekiyordu öyle değil mi? ben yaşadığım her şey için üzgünüm.simdi o çoğu kişinin değinmediği ama hayatımı mahvetmiş adam mutlu ben mutsuzluğumdan ölüyorum dedim.Allah bana yaptıklarımın cezasını versin ki bu dünyada da şuan fazlasıyla çekiyorum cezamı.O da çekecek.Ki ben kötü bi insan olduğumdan herkes çocuğundan gösterir ona sana yaptıklarını demesine rağmen dua ediyorum öyle bişey olmaması için.masum kimsenin canı yanmasın diye.ki kendi çocuğunu başkalarını kandırmak için kullanan bi adam o masum bebeği de hak eder mi bilinmez.Ve kendime bi yol çizmeye çalışıyorum ama bu acıyla nasıl başa çıkarım bilmiyorum.Onunla bi irtibatım yok.Olamaz da.Allah ayağıma getirsin istiyorum sadece benden helallik isteyecek elbet bir gün.İlahi adalet diye bişey varsa ki var olmalı bana işlediğine göre ona da gelecek o adalet bir gün.Ben bu acıyı nasıl atarım siz olsanız ne yapardınız unutmak için diye açtım bu konuyu zaten.sünger çekip devam etmeyi kim istemez ki.

Valla arkadaşim bende durumuna hiç üzülmedim desem....hakettiğini bulmuşsun bence.sadece onun eşine üzüldüm.sana da ona da yaziklar olsunkendi eşini aldatan adam seni de aldatacaktı tabbi ne bekliyordun

Empati beceri isidir bende mevcut degil sizi tebrik ederim..yani ayni anda iki kisi yerine koyamiyorum kendimi...burda sizde tekmeyi atan herkes evdeki es icin empati kurmustur diye tahmin ediyorum..bende zamaninda evli bir hocamdan etkilenmistim kendiside acayip flortoz biriydi ama gidip onunla birlikte olmadim..ve ben o zaman 17 yasimdaydim...daha saglikli bir aciklama olmustur sanirim..burdaki insanlar birlikteligi gecti hepimizin en kizdigi nokta adamin karisiyla kurdugu iletisim..

inandığım güvendiğim sevdiğim için pişmanım hemde çok.keşke 1 yıl öncesine dönebilsem şimdi ama olmuyor.her şeyi geride bırakmak için yardım istedim zaten hepinizden.

evli barklı adamla beraber olurken düşünmüyorsun, ama başkasıyla yapınca tek gecelik ilişki olduğunu düşündüm diyorsun
senin tek geceliklerden farkın ne bu durumda
hay allam ya...

O adam da sende hatalisin sonuna kadar bunun nedeni nasili niyesi yok aci cekmismis arkadas evli oldugunu bile bile yatiyon adamin altina yandim bittim bak sen tuh vah mi diyelim git isine yaa i adamin karisi nolacak.ya o cocuk bunlar bosansa ilerde o cocuk topluma faydali adam akilli bi aile kurabilcek mi guvenebilcek mi acaba insanlara babasi en yakini setefsizlik yapmis guvenini kirmis nolcak hic dusunuyonuz mu sizbunlari siz ve sizin gibi ahlaksiz insanlar yuzunden bu ulke boyle sonrada cikmis oh olsun diyen niye dedi aciyorum sinirimden guluyorum baska bisey deil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim yanlis anlama ama etme bulma dunyasi sen onun karisina yasattin.ayni seyi yasadin okadinda senin hislerini yasadi senin yuzunden.adam baskasini bulmus.siz kadinlar neden dusunmuyorsunuz bugun karisini senle aldatan,yarin seni baskasiyla aldatmazmi.sana gelince melekmi saniyorsun onu..aldatan bir erkek yada kadin senide aldatir.bu boyle.sana sadik olur sanip baglanip kalmissin ama yanlisi orda yapmissin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…