- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi nuripapacium
-
1 kimse bana ev açmadı 2 ben bana harcadığı her kuruş için onu uyardım istemiyorum dedim.siz beni yanlış kadınlarla karıştırdınız.benim kendi param var kendi evim var çok şükür.güzel bir mesleğim de var elime almaya hazırlandığım.hiç kimsenin parasına puluna muhtaç değilim.ev açtırıp para yiyecek kadar alçak bi kadın da değilim.kimse kimsenin kocasını da elinden almıyor almak istesem eğer neden yanında olduğum zamanlar aramadım eşini düşündünüz mü? Televizyonda gördüğünüz ya da sağda solda duyduğunuz gibi olmuyor bazen olaylar.Ben burda bunca insan ne derse desin yanlış da olsa benim olmayan birini canımı düşünmeden verebilecek kadar çok sevdim.Mağdur değilim asla ama kullanılıp atılmayı da hak etmedim.Çünkü daha önce hiç kimseyi kullanmadım ben.Ve bazı şeyleri evleneceğim adamla yaşamak isterdim hep yani değerlerim vardı ama hepsini kaybettim.sağlığımdan oldum.ilk kez sevip kullanıldım atıldım.hissedemezsiniz ama tarifi yok bu acının.bunu anlayan destek olmuştur.kimse kimsenin kocasını elinden almak istemez.
Hayir anlamadigim kime kimi sikayaet etmissin?
Nasil gördün ki o hakki kendinde?
Adam zaten namussuz.
Sen ya hero ya mero adam benim olsun demissin.
Adamin karisina yazik.
Haklısınız.yaptığım hata dememe rağmen biri de çıkıp ona laf söylememiş.herkes kendi kocası gibi algılıyor oayı.onlar da kendilerince haklıdır.kimse başına gelmeden anlamaz acının ne olduğunu derlerdi de inanmazdım ben.öyleymiş.
Yarin burgun sizde boyle bir şerefsizle karsilastiginizda
arkadasin yaptigi gibi seviyorum deyip pesine dusup gidecekmisiniz
o zaman yolunuz acik olsun sevgi buysa size iyi sevmeler
ben burda kimseyi kimseye şikayet etmedim.böyle bi acı yaşıyorum bunlar oldu unutmak için ne yapabilirim dedim.kimse yaşamadan anlamıyor kullanılıp atılmanın ne demek olduğunu onu anladım.olsun.yaşarsan zaten anlarsın.ben kendim de suçluyum diyorum açık açık.en başta da yazdım yanlış olduğunu biliyorum diye.
Yorumlari iyi oku.
Herkes kendi kocasi gibi algiliyor demekte ne cirkin bir cümle.
Asil sen bazi seyleri anlamamakta israr mi ediyorsun?
e peki bu duruma karısı ne yapabilirdi bence içindeki acıyı bastırmak için aradın aleme söyledi diye şikayet etmek için kimi kime şikayet ediyorsunuz ki olayı anlayamıyorum bir hata yapmışsınız buherkesin başın agelebilir bundan sonrasına güzel bakın ben sana sen söylesin böylesin ohh olmuş demiyorum diğerleri gbi çünkü Allah korkum var çok şükür üzülme bundan sonra o insan dan uzak durmaya çalış ne bilim başka bir süzen kur yaşın 25 benden biraz buyuksun istediğin hayatı kurma imkanın varsa bulunduğun ortamı terk et derim Allah yardımcın olsun
Ben yaşamam o konuda rahat ol.. Bu büyük konuşmak değil, ahlak ve etiklik bilincidir. Yoksa sırf egosunu tatmin etmek için evde bekleyen eşini, çoğu zaman çocuğunu görmezden gelip özellikle 20li yaşlarındaki kızların peşinden koşan bir tek senin beraber olduğun mahlukat mı sanıyorsun ? Değil.. Peki bu tür mahlukatların her önüne gelen kıza aynı numarayı yaptığını biliyor musun ? Hem adamın sana ayrı ev açmasını - o yaşantıyı kabul ediyorsun sonra adam o eve başka kızları götürünce ayy beni nasıl aldattı diyorsun. Bir de üstelik aldatılmayı da kabul edip 1yıl beklemişsin. Mide meselesi diyorum başka bir şey demiyorum..
Yorumlara baslarken o adam bile olmayan mahlukat icin mayasiz demistim zaten bakarsaniz gorursunuz bile bile kendini yaktigi icin en buyuk sucu arkadas ve mahlukat paylasiyor zaten bu hikayedeki tekmasum esas kadin ona esi...ne unutla roa evlendi kimbilir nasil asik kocasina ne biliyosunuz bilmiyorsunuz bilseydiniz boylr diyemezdiniz askin ilk tohumu baska cografyada atilmis cunku siz onunuzdekine bakiyosunuz sadece..bile bile yere dustuyse kendi kendine ayaga kalkabilmesi icin gerekirse bir tekmede siz atacaksiniz...tabikinikahsiz bir sey yapmayacaksin...yoksa farkinda olarak yada olmayarak nikahli birisiyle bir seyler yapip birilerinin kisa hayatini b....ka sarmis oluyosunuz umarim daha net anlatabilmisimdir.
bunları yaşayacağımı bilseydim girer miydim bu yola? Herşeyimi kaybetmeyi göze alıp girer miydim? Siz girer miydiniz? Bakın hamilesiniz yakında anne olacaksınız ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin ben size şuan en anlayacağınız dilden konuşayım.Varsayın da evli değilsiniz bekar biriyle bi ilişkiniz var aranızda bi yakınlaşma oldu (ben evlenmeden öyle bişey yapmazdım derseniz varsayın diyorum) ve hamile olduğunuzu düşünüyorsunuz.ama sevgiliniz başka biriyle yakınlaşıyor hemde sizin birlikte kaldığınız evde.ne hissedersiniz.acıtır değil mi siz yanlış da olsa o heyecanı yaşarken.çünkü sevdiğiniz adamla sizin bi parçanız olduğunu düşünüyorsunuz.emin olun acırdı canınız.benimki çok acıdı açıkçası.şerefsiz olduğunu bilseydim sever miydim öyle bi adamı? yolda görsem yüzüne bakmazdım.nefret ederdim aksine.ama öyle iyi kalpli,alçak gönüllü gibi davrandı ki gerçek yüzünü görmem söylediğim gibi aylar aldı.ve kaybedeceğim her şeyi kaybetmiştim.
Hayır.Herkes demem de yanlış oldu.Bazıları demeliydim.Olaya bi eş değil bi bayan olarak bakmalarını beklediğim için açtım bu konuyu.Elbette olumsuz olacaklar haklılar ama oh olmuş diyen sizce olayı nasıl algılamıştır?
buna bir cevap bekliyorum gerçekten
O insanla evli olan kadına hiç bir şey demedim arkadaşın yaptığına da afern iyi yapmışşsın demedim. Kız zaten hatasını biliyor. Biz kimsenin ne şartlarda evlendiğini backroundunubilmiyoruz. Ben sadece olayın yüzeysel karşılanmasına tepki gösterdim. Ben kendimi hem arkadaşın hem o kadının yerine koyabiliyorum. Ama burada söz konusu olan konu açan arkadaşımız olduğu için onun yerine koydum kendimi. Kırıcı olmaktansa yapıcı olsak dedim. Bir insana yaptığının yanlış olduğunu anlatmak için tekme atmak gerekmez. Bu ona kendini daha da kötü hissettirir sadece.
Tabi ki oh olsun demekte yanlistir!
Sonucta keske olmasaymis,bu sucu islememeymissin,ama bazi insanlarida hor görmeyecen sende,belki cok hasaslar bu konuda!
Bisey soracagim,simdi sonucta sen pisman misin???
Sana yazdim bi kac sayfa önce pismansan eski seni geride birakmak zorumdasin!
Hayır.Herkes demem de yanlış oldu.Bazıları demeliydim.Olaya bi eş değil bi bayan olarak bakmalarını beklediğim için açtım bu konuyu.Elbette olumsuz olacaklar haklılar ama oh olmuş diyen sizce olayı nasıl algılamıştır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?