lütfen yardımcı olun :(

Allah' ın adaletini ahirete bırakmadığı durumlar olduğunun en büyük kanıtını yaşamışsınız.
Hiç masum ayaklarına yatmanızın alemi yok, o kadın için de çocuk için de içiniz biraz olsun acısaydı adamın evli olduğunu öğrendiğiniz an bırakır giderdiniz.
Çektiğiniz acının (size göre olan bi acı bu, bence hak ettiğiniz bi durum) en büyük sebebinin kendi hatanız olduğunu fark ettiğiniz için şimdi masum olduğunuzu düşünerek kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz, üzgünüm, bu hikayedeki tek masum kişi babasının annesini aldattığı o masum yavru.
Hangi cesaretle karısını ararsınız o da apayrı bi konu. Benim gibi birine çatmış olsaydınız şu an bambaşka bi durumda olurdunuz.

Eğer o çocuk sizin yüzünüzden üzüldüyse sırtınız asla yere gelmeyecek. Ben kimseye ne ah ne beddua ederim, annemin babamı aldattığı şerefsiz hariç. O kadar çok beddua ettim ki benim canımı yaktığı için, şu an düştüğü hali görünce ahımın tuttuğuna emin oluyorum.
Zerre içim acımıyor. Müstehak. Daha da beter olsun.
Anneme de aynıları olsa içim acımaz, içimde bitti çünkü.

burdakildrin aksine,adamın karısına geç de olsa herşeyi anlattığına sevindim..

yani karısının haberi olmasına sevindim..kimse bu denli acımasızca kandırılmayı hak etmez

kocası tarafından

onun haricinde sizldri yargılamak en azından bana düşmez..

kendi pisliğinizde boğuluyorsunuz zaten...

Sen yaşadığın sevginin temiz olduğuna inaniyormusun.
Resmen yuvasını yıkmak ıçin eşini aramissin ben bu hikayede sadece adamın eşine aciyorum,siz aci çekmeyi hak etmişsiniz kusura bakmayın.......

Sen yaşadığın sevginin temiz olduğuna inaniyormusun.
Resmen yuvasını yıkmak ıçin eşini aramissin ben bu hikayede sadece adamın eşine aciyorum,siz aci çekmeyi hak etmişsiniz kusura bakmayın.......

yahu ben neden yuvasına göz koyayım.ayrılmışız bitmiş olay.bir sürü şey olmuş.karşı karşıya gelmişiz.mantıklı mı bu söylediğiniz? yuvasını yıksam ne geçecek elime?? ben ailemden uzak durması için eşinden yardım istedim.hayatımı mahvetti aileme kadar uzandı durdurun yeter dedim çok zarar verdi bana.olay bu.başka anlamlar çıkarmayın boşuna alakam yok çünkü

ben masumum demedim ki hiç bir zaman.kendime bile.kötü niyetli olan bayanlardan olsaydım zaten hak ettim derdim.ama atladığınız bi detay var o benim için ilkti dedim.demek ki gerçekten sevmişim dimi? böyle olmasına rağmen kullanılıp atılmayı hak etmedim dedim.masumum anlamı çıkmıyor burdan bence

şerefsiz olduğunu biliyor muydum sence?

bakın size kötü konuşmuyorum ama hangi yüzle o kadından yardım dilediniz bence o kadına siz zehir kusmak istediniz böyle bir olaydan sonra bunu düşünmek en mantıklısı Allah bundan sonrasını hayır etsin

Senin yaptiklarin mantıklı biz bunu eleştirince mantıksız oluyoruz .
Senin buyaptığın nerden tutsak elimizde kalıyor hiç bi olur yani yok sevdim inandım diyip bunu mantıklı gosteremessiniz.
Senin asıl sıkıntın ne olduğunu tahmlin etmek zor diil ama soylemiim .
Iki gün sonra başkasını bulursun o zaman da buraya evlenicem ama .... dilim diye konu acican...
Kusura bakma gerçekler acıdır.....

nedir benim sıkıntım buyrun söyleyin.ayrıca da o beklediğiniz konu asla açılmayacak.ben kimseye muhtaç olacak biri değilim.yanlış olasılıklar üstündesiniz kusura bakmayın

şerefsiz olduğunu biliyor muydum sence?

susayım diyorum da...pesss!

bu kadar pişkinlik,bencillik,kafasızlıkkkkkpesssss....
kayışların mı eksik nedir...karısını aldatan adam zaten şerefsiz...
bilmiyordum demek ne ya?
kendini dev aynasından indir hele....karınca kadar değerin yok zira...

Eli opulecek kadınsın banlanirim diye korkumdan yazamadiklarimi yazmışsınız,zira bu aralar canim cok sıkılıyor cikmiyom siteden ceza yememem lazim:)

okudum okudum ne yazsam diye şaşırdım.bir yanlış yapmışsın.gitme artık bu yanlışın ğeşinden.bi kere başı yanlış bu olayın.daha neresi nesi doğru olacak.kendi yoluna bak artık.Allah doğru yolu göstersin hem sana hem de o adama

Aşk, sevgi, bağlılık bunlar çok güzel hisler ama MEŞRU olursa.
gayrimeşru bir ilişkiye girip sonrasında üzülmeyeceğinizi ummak yağmura çıkıp ıslanmayacağınızı ummaya benziyor, boş bir umut.

bu kişi (adam yazacaktım yüreğim elvermedi) baştan evli olduğunu söylemiş ama kazanmaya çalışmaya da devam etmiş. burada en bariz şeref eksikliği durumu söz konusu. artık "ben nereden bileyim şerefsiz olduğunu" sözü hükmünü kaybeder.

ne kadar yazarsa yazsın, ne kadar aşk yeminleri ederse etsin uzak durmanız gerekirdi. gönül ferman dinlemez ama akıl gönlü susturur. şöyle düşünülebilir "nikahlı eşine faydası dokunmayan biri bana ne verebilir ki?"
ama düşünmemişsiniz bunu, hele sonra sırf o kişinin canını acıtmak için herşeyden habersiz bir kadını huzursuz etmek çok ama çok yanlış. burada ciddi bir bencillik var. kadının haberi olmalı ama sizin haber verme amacınız o kadını uyarmak değil, öç almak. o kadının bunu hakkettiğini zannetmiyorum.

şu noktadan itibaren aşkınızın temiz olup olmaması, sizin duygularınızın samimi olup olmaması bir şeyi değiştirmez.
ah ben o kadar sevdim, bu kadar bağlandım kısmını geçip hayatınızı nasıl yoluna koyacağınıza odaklanmanız lazım.
bir musibet, bin nasihatten evladır. bu büyük bir hata inşallah ilk ve son hatanızdır.
Allah kolaylık versin, irade gücü versin

zaten evli, baska ne beklemek olurdu o insandan.esini aldatan, senide aldatir.eh arakadasim bastan konusmayacaktin,gorusmeyecektin.evli birinin baskasini sevmesi sadece filmlerde olur,gercek hayatta yok boyle bi sey.

nedir benim sıkıntım buyrun söyleyin.ayrıca da o beklediğiniz konu asla açılmayacak.ben kimseye muhtaç olacak biri değilim.yanlış olasılıklar üstündesiniz kusura bakmayın

Bu başkasına muhtaclik konusu diil canim Tukiyede böyle geniş erkek zor bulursun diyorum napican yurt dışına acilirsin artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…