- Konu Sahibi nuripapacium
-
Sen yaşadığın sevginin temiz olduğuna inaniyormusun.
Resmen yuvasını yıkmak ıçin eşini aramissin ben bu hikayede sadece adamın eşine aciyorum,siz aci çekmeyi hak etmişsiniz kusura bakmayın.......
Allah' ın adaletini ahirete bırakmadığı durumlar olduğunun en büyük kanıtını yaşamışsınız.
Hiç masum ayaklarına yatmanızın alemi yok, o kadın için de çocuk için de içiniz biraz olsun acısaydı adamın evli olduğunu öğrendiğiniz an bırakır giderdiniz.
Çektiğiniz acının (size göre olan bi acı bu, bence hak ettiğiniz bi durum) en büyük sebebinin kendi hatanız olduğunu fark ettiğiniz için şimdi masum olduğunuzu düşünerek kendinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz, üzgünüm, bu hikayedeki tek masum kişi babasının annesini aldattığı o masum yavru.
Hangi cesaretle karısını ararsınız o da apayrı bi konu. Benim gibi birine çatmış olsaydınız şu an bambaşka bi durumda olurdunuz.
Eğer o çocuk sizin yüzünüzden üzüldüyse sırtınız asla yere gelmeyecek. Ben kimseye ne ah ne beddua ederim, annemin babamı aldattığı şerefsiz hariç. O kadar çok beddua ettim ki benim canımı yaktığı için, şu an düştüğü hali görünce ahımın tuttuğuna emin oluyorum.
Zerre içim acımıyor. Müstehak. Daha da beter olsun.
Anneme de aynıları olsa içim acımaz, içimde bitti çünkü.
Allah unuttursun, hidayet versin, tekrarından uzak etsin inşallah da..
Yahu en başından evli olduğunu bildiğin bir adama kendini tamamen bırak.
Sonra da mağdurum diye gez, bela oku, karısını ara, şikayet et.
Bile,isteye kendini böyle bir şerefsize sen vermişsin kusura bakma.
Ağlamaya falan hakkın yok.
Ne sanmıştın? Evdeki karısını seninle aldatan herif, sana bir ömür sadık mı kalacaktı?
Kendinizi bu kadar büyük bir şey sanmayın be..
Sanmayın da popo üstü oturup ağlamayın sonra.
bakın size kötü konuşmuyorum ama hangi yüzle o kadından yardım dilediniz bence o kadına siz zehir kusmak istediniz böyle bir olaydan sonra bunu düşünmek en mantıklısı Allah bundan sonrasını hayır etsinyahu ben neden yuvasına göz koyayım.ayrılmışız bitmiş olay.bir sürü şey olmuş.karşı karşıya gelmişiz.mantıklı mı bu söylediğiniz? yuvasını yıksam ne geçecek elime?? ben ailemden uzak durması için eşinden yardım istedim.hayatımı mahvetti aileme kadar uzandı durdurun yeter dedim çok zarar verdi bana.olay bu.başka anlamlar çıkarmayın boşuna alakam yok çünkü
yahu ben neden yuvasına göz koyayım.ayrılmışız bitmiş olay.bir sürü şey olmuş.karşı karşıya gelmişiz.mantıklı mı bu söylediğiniz? yuvasını yıksam ne geçecek elime?? ben ailemden uzak durması için eşinden yardım istedim.hayatımı mahvetti aileme kadar uzandı durdurun yeter dedim çok zarar verdi bana.olay bu.başka anlamlar çıkarmayın boşuna alakam yok çünkü
şerefsiz olduğunu biliyor muydum sence?
Senin yaptiklarin mantıklı biz bunu eleştirince mantıksız oluyoruz .
Senin buyaptığın nerden tutsak elimizde kalıyor hiç bi olur yani yok sevdim inandım diyip bunu mantıklı gosteremessiniz.
Senin asıl sıkıntın ne olduğunu tahmlin etmek zor diil ama soylemiim .
Iki gün sonra başkasını bulursun o zaman da buraya evlenicem ama .... dilim diye konu acican...
Kusura bakma gerçekler acıdır.....
böyle konularda ohh olsun demez Allah karşısında sizin iyiliğiniz için söylüyorumoh olmuş...
susayım diyorum da...pesss!
bu kadar pişkinlik,bencillik,kafasızlıkkkkkpesssss....
kayışların mı eksik nedir...karısını aldatan adam zaten şerefsiz...
bilmiyordum demek ne ya?
kendini dev aynasından indir hele....karınca kadar değerin yok zira...
nedir benim sıkıntım buyrun söyleyin.ayrıca da o beklediğiniz konu asla açılmayacak.ben kimseye muhtaç olacak biri değilim.yanlış olasılıklar üstündesiniz kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?