- 16 Eylül 2013
- 1.435
- 349
- 198
- Konu Sahibi nuripapacium
-
kesinlikle haklısın.ama asla kimsenin evliliğinde gözüm yoktu.ki eşi hasta olduğunda bile dua ederdim iyileşmesi için.sonuçta bi anne.ve kızı için de aynı hassasiyeti gösterdim.kimseyi kimseden çalmadım ya da ayırmadım.ayda bi kere birlikte kalıyorduk ama sorardım kızından ayrı kalıyorsun bir gece de olsa kızıyor musun bana bunun için.özlediysen git derdim.istersen kalmayalım artık bi gün görüşürüz bile dedim.ben öyle sandığınız gibi kötü kadınlık yapmadım yani.aklımı da keşke kullanabilseydim en başında ama yalnızdım.mantığımın tamamen devre dışı kaldığı bi durumdu.ilk başta direndim uzak dur dedim ama bi bakmışım ki kaptırmışım çoktan.geç kaldım anlayacağınız.
Bugun en bayildigim yorum buydu klavyene saglik bacim cok dogru soyledin
Acısını da azcık hakettim diceksin. Üzülmenizi istemezdim ama bu tarz 3lü ilişkide bu bellidir.Muhakak birileri çeker. Allah affetsin inşallah sizi de tabii. o değersiz adam da Allah ından bulsun.
ilk cümleyi anlamadım tam olarak.kimseyi kimseyi şikayet etmedim.adamı eşine de şikayet etmedim.ama ailemden uzak dursun demek için bi neden belirtmem gerekiyordu öyle değil mi? ben yaşadığım her şey için üzgünüm.simdi o çoğu kişinin değinmediği ama hayatımı mahvetmiş adam mutlu ben mutsuzluğumdan ölüyorum dedim.Allah bana yaptıklarımın cezasını versin ki bu dünyada da şuan fazlasıyla çekiyorum cezamı.O da çekecek.Ki ben kötü bi insan olduğumdan herkes çocuğundan gösterir ona sana yaptıklarını demesine rağmen dua ediyorum öyle bişey olmaması için.masum kimsenin canı yanmasın diye.ki kendi çocuğunu başkalarını kandırmak için kullanan bi adam o masum bebeği de hak eder mi bilinmez.Ve kendime bi yol çizmeye çalışıyorum ama bu acıyla nasıl başa çıkarım bilmiyorum.Onunla bi irtibatım yok.Olamaz da.Allah ayağıma getirsin istiyorum sadece benden helallik isteyecek elbet bir gün.İlahi adalet diye bişey varsa ki var olmalı bana işlediğine göre ona da gelecek o adalet bir gün.Ben bu acıyı nasıl atarım siz olsanız ne yapardınız unutmak için diye açtım bu konuyu zaten.sünger çekip devam etmeyi kim istemez ki.
canım bence sen git psikolojik destek falan al profesyonel birinden. hala kendin için üzülmüyorsun da adamı üzdüğüne üzüldün havaalanında kaldın yani öyle mi. gerçekten sağlıklı düşünemiyorsun bence en başından da düşünemediğin gibi. bulunmaz hint kumaşı falan mı bu adam nedir onu böyle tapılası yapan. kendine üzül biraz
sana kötü kadınlık yapmışşın diye bir ithamda bulunmadım, ama yaptığın şeyin haklı olduğunu da savunma, şuan görmesen de göremesen yaptığın hatanın farkında olmanı tavsiye ediyorum, buradaki arkadaşların sana göstermek istedikleri gerçekten bu!!! haklı yada haksız arıyorsak, tabi ki kendinde aramalısın, burada yaptığın şeyin hata olduğunda hemfikiriz, herkesin başına gelebilir tekrar söylüyorum, ama bizim ataerkil yapımıza uymuyor bunlar, ayda bir birlikte aynı ortamda evli bir adamla bulunmalar, bişey yapmasanız dahi.!!! yanlız kalmışsındır, boşluğa düşmüşsündür, sizin durumunuzda binlerce kişi var, bi kısmı bir erkekte arıyor boşluğu doldurmayı, kimi de bağımlı madde kullanarak. kötü şeyler bunlar.
şu konuda tebrik ediyorum sizi bu şekilde buraya yazarak, sizin bu yaşadıklarınız gençlerimize örnek olur inşallah, bu konuda yorum yapan coğu arkadaşlar haklı, lütfen bu durumu olağan bir şeymiş gibi göstermeyelim, bunlar normal şeyler değil. sende inşallah bir an önce toparlanırsın
sevgi önemli bir şeydir ama, seviyorum diyede kullandırtmayın kendinizi lütfen.(maddi manevi anlamda)
Hastalıklı bir ilişki daha... Neden adamın eşi, siz adama bir tekme vurmak yerine pohpohluyorsunuz??? Niye erkekler bu kadar vazgeçilmez oluyor hiç anlamıyorum. Bakın o sizden ne kadar kolay vazgeçmiş...
Bu tarz adamlar helallik istemez canım.
Tek temennim helallik istemek için ayağına gelen adama sen başka birşey verme
sizi asla kınamıyorum yargılamıyorum yanlış anlamayın kardeşiniz olarak görün ama,
sizinle birlikte olurken başka bir kadını aldatan adama mantıken hiç güvenmemeniz gerekirdirdi klasik perşembenin gelişi çarşambadan bellidir durumu...
tavsiye olarak size diyebileceğim kendinizi işinize verin, yeni yemekler yapın, yeni yerler gezin eskiden yaptığınız şeylerden kaçının hayatınızı değiştirin , film izleyin düşünmemeye çalışın...
O kullanıp attığı için vazgeçmesi kolay oldu.Aradığı şey her kadında var nasıl olsa neden vazgeçmesi zor olsun ki.Benimse hiç umrumda olmayan bi olaydı o.Ben sadece gerçekten sevdim.O yüzden vazgeçmek kolay olmadı
Arkadaşım
Senin mutluluktan ayakların yerden kesilirken biricik aşkın olan evli adamda çocuğunun annesinin hayatını karartıyordu.
Allah'dan sana yaptıklarının cezasını ödemesini istiyorsun ne yaptı ki sana.
Adamcağız karısını seninle seni başka bir kadınla aldattı.Ne bekliyordun madalyamı ?
Küçük masum çocuğa gelince onu hiç ağzına alma.
garip çok garip,evli olduğu karısından ve çocuğundan rahatsız olmadın da 3. kadından mı rahatsız oldun.demek ki karısı hakkında düşüncelerin,kadın olaydı da elinde tutaydı tarzıydı,çünkü bu tarz yaşamları olanlar adamın eşi için bunu söylüyorlar.haketmişsin.
Böyle bir insan sevmeyi, sevilmeyi hak etmiyor. Bu zamana kadar boşa kürek çekmişsiniz, bari bundan sonra kalan zamanınızı bu gereksiz adam ve anılarıyla heba etmeyin.
Beni tam aptal sandınız.Ama hayır.Allahtan isteğim işi gücü rast gitmesin hep bi sorun çıksın her işinde karşısına ki aldığı ahı hatırlasın.ben nasıl aldığımın ah yüzünden çekiyorsam şuan o da çeksin benim gibi.ve aklına gelsin bana yaptıkları o zamanlarda.başka bi isteğim yok :)
Karısını aldatan adam, karısını aldattığı sevgilisini uzayda bile aldatır..
Hatunsuz yere koy, çiçeklerle sevişir gene aldatır.
Ne bekliyordun ki? :)
Sizinle olan ilişkisi devam etseydi yani sizi aldatmasaydı o insan dünyanın en iyi insanıydı değil mi?
Siz neyin acısını çekiyorsunuz:Sadece sizi aldatmasının acısını çekiyorsunuz.
Aklına gelme meselesine gelince sizin aklınıza gelmişmiydi evdeki kadının çektiği acı.
Şimdi ballandıra ballandıra yazıyorsunuz 'bana şöyle aşıktı böyle aşıktı' diye.Saklı kalan her şerde bir hayır vardır.
böyle meseleleri gülünç yapmayın lütfen ne olacağı belli olmuyo hayatta biz gülersek inanın başımıza gelmesi o kdr yuksek kianlamadınızmı ??? boşverin o zaman ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?