lütfen yardımcı olun :(

Evet ben o konuya hiç değinmedim ama orada yanlış yapmış bence de. Sadece kızgınlıkla yapmış.Ben olsam yapamazdım diye düşünüyorum ama insanız işte bir anlık öfke ile neler yapıyoruz. Ayrıca ben evli biriyle ilişki kurmayı hoş karşılıyorum gibi bir durum değil bu. Ama olmuş böyle bir durum yaşanmış, bizden yardım istemiş.Kırıcı olmasak diyorum sadece.

yahu en klasik yalandır bu. eşimle aramız bozuk çocuk için beraber kalıyoruz.sizde neye inanmak isterseniz ona inanıyorsunuz.ben mutluluğu hakediyorum demişsin de bu mu senin mutluluk anlayışın? adam istediğinde görmüş seni istediğini yaşamış sıkılıncada bırakmış ortada öylece. bir de hamilelik şüphem vardı bi zamanlar demişsin çocuk da yapsaydın kardeşim. çocuk da yapsaydın öyle ayrılsaydınız oldu olacak. aklına başına al canım çook büyük hatalar yapmışsın. vazgeç. adamın ailesini de rahat bırak.ona buna anlatıpta kendini daha fazla rezil etme.yeni bi sayfa aç hayatında...umarım bundan sonra mutlu olursun!!!

şimdi anlarsınız umarım ne demek istediğimi

inandığım güvendiğim sevdiğim için pişmanım hemde çok.keşke 1 yıl öncesine dönebilsem şimdi ama olmuyor.her şeyi geride bırakmak için yardım istedim zaten hepinizden.

Bi telefon gelse ucarak gidersin adamin kollarina ne hikaye anlatiyon gurur olsa 2gun havaalaninda yatip kalkmazsin valla evli adamlarin eslerini gectim sen ve senin gibiler su ortada kalacak.cocuklara acisin ne olur belki.adam cocuga her baktiginda sen olmasan bosardim anani diye bakiyo.cocuga kim bilir bunlari dusunun biraz, ne olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle haklısın.ama asla kimsenin evliliğinde gözüm yoktu.ki eşi hasta olduğunda bile dua ederdim iyileşmesi için.sonuçta bi anne.ve kızı için de aynı hassasiyeti gösterdim.kimseyi kimseden çalmadım ya da ayırmadım.ayda bi kere birlikte kalıyorduk ama sorardım kızından ayrı kalıyorsun bir gece de olsa kızıyor musun bana bunun için.özlediysen git derdim.istersen kalmayalım artık bi gün görüşürüz bile dedim.ben öyle sandığınız gibi kötü kadınlık yapmadım yani.aklımı da keşke kullanabilseydim en başında ama yalnızdım.mantığımın tamamen devre dışı kaldığı bi durumdu.ilk başta direndim uzak dur dedim ama bi bakmışım ki kaptırmışım çoktan.geç kaldım anlayacağınız.

Konuyu açan arkadaşım. Hata yapmışsın elbet ama kapılmışsın vs vs... Farkındasın sadece sen acı çektiğinden onun da içi acısın diyorsun..Benim anladığım bu.
Öbür dünyada yaptığı inşallah yanına kar kalmaz o ayrı. Farkında olmadığın konu şu..
Adam mutlu değil ki.
Mutlu olsa sevse sevilse aldatmak 2. 3. olmaz asla. Erkekler adidir(çoğu) değer yargıları bazı bayanlardan daha değişiktir. Siz daha önce hiç birlikteliğiniz olmadığı bi de ona söylediyseniz... number one tacını size giydirmiştir. Erkek mantığı. Acı ama gerçek elde eder, egosunu tatmin eder, başka yere dükkan açar. İyi ki kurtulmuşsunuz bu karaktersiz adam şükredin bence

asla gitmem.beni kullanıp attığını anladığım birine neden gideyim? gurursuzluğumdan da kalmadım bi başıma ben.vicdan azabından kaldım.sevdiğim adamı üzdüğüm için acı çektiğimden gittim.bunların üstüne mutlu olmadığımı görsün diye.yazımda da söyledim.dönünce de bütün iletişimim bitti.

kimse kocasını kaptırma korkusuyla bu yorumları yapmıyor arkadaşım. ve tabi ki adamıda haklı bulmuyoruz yaptığı büyük yanlış.ama bu yanlışa karşı koyması gereken de konu sahibi arkadaştı kusura bakmayın yanii.sonuçta ortada kalan ve zarar gören kız tarafı oldu değil mi! o yüzden bu arkadaşın açısından yorumluyoruz olayları. adama zaten bişey olmaz bunu en başından kendi de biliyordu ama sözde aşkın kollarına bıraktı kendisini!!!

Hastalıklı bir ilişki daha... Neden adamın eşi, siz adama bir tekme vurmak yerine pohpohluyorsunuz??? Niye erkekler bu kadar vazgeçilmez oluyor hiç anlamıyorum. Bakın o sizden ne kadar kolay vazgeçmiş...

Ya valla kusura bakma hic bir lafina samimiyetine inanmiyorum evli bi adamla birlikte oldum belki yuvasini yikcaktim diye deil adami uzdum diye vicdan azabi cekiyosun garip

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi de erkeklere çok iyi niyetli olduğunu belli edersen genelde "amaaan nasıl olsa ona bunu yaptırırım der ya da salak yerine koyar" afedersiniz
İlişki konusunda yaşadım demeyeyim ama "salaklıkla iyi niyet arasında ince bir çizgi vardır" derim ve hep te salaklığa girerim. Ne yazıkki

canım bence sen git psikolojik destek falan al profesyonel birinden. hala kendin için üzülmüyorsun da adamı üzdüğüne üzüldün havaalanında kaldın yani öyle mi. gerçekten sağlıklı düşünemiyorsun bence en başından da düşünemediğin gibi. bulunmaz hint kumaşı falan mı bu adam nedir onu böyle tapılası yapan. kendine üzül biraz

Bende mutlu olmadığını ve benimle aradığı mutluluğu bulduğunu sanıyordum.Beni çok mutlu ediyosun iyiki varsın sen sözümden dışarı çıkma bende seni çok mutlu edicem diyordu.Zaten mutlu olsa neden başkalarına baksın ki diyordum.Ama işin karaktersizlik boyutu varmış.Çünkü bu olayı bilen bi kaç kişi madem yanındakiyle mutlu değil sende bulduğuna inanıyordu seni neden terkedip başkalarına gitti.Orda anladık aradığının mutluluk olmadığını.Sadece karaktersizliğindenmiş.Kurtuldum ama keşke daha erken kurtulsaydım ya da bu kadar acılı olmasaydı..

Arkadaşım

Senin mutluluktan ayakların yerden kesilirken biricik aşkın olan evli adamda çocuğunun annesinin hayatını karartıyordu.
Allah'dan sana yaptıklarının cezasını ödemesini istiyorsun ne yaptı ki sana.
Adamcağız karısını seninle seni başka bir kadınla aldattı.Ne bekliyordun madalyamı ?
Küçük masum çocuğa gelince onu hiç ağzına alma.

Son düzenleme:
Ben sadece o adamin karisina varsa cocuguna acidim birtek. Size acimadim dogrusu cektigin acilar falan filan yazmissinya ya o adamin esi? İyiligini dusundum anlattim demissin ortaya yeni sevgilisi cikmasa anlatacakmiydin? Seninle yaparken birsey yoktuya?! Ve suda varki yeni sevgili ortaya cikmasaydi hala o adamla birlikte olacaktin,esinide zerre umursamayacaktin. Artik ders cikarmaya bak bence.

Teşekkür ederim.Sizi de şimdiden tebrik ederim sağlıkla alın kucağınıza inşallah Allah uzun ömürler versin :)

Acısını da azcık hakettim diceksin. Üzülmenizi istemezdim ama bu tarz 3lü ilişkide bu bellidir.Muhakak birileri çeker. Allah affetsin inşallah sizi de tabii. o değersiz adam da Allah ından bulsun.

Karısını aldatan adam, karısını aldattığı sevgilisini uzayda bile aldatır..
Hatunsuz yere koy, çiçeklerle sevişir gene aldatır.
Ne bekliyordun ki? :)

Karısını aldatan adam, karısını aldattığı sevgilisini uzayda bile aldatır..
Hatunsuz yere koy, çiçeklerle sevişir gene aldatır.
Ne bekliyordun ki? :)

Bugun en bayildigim yorum buydu klavyene saglik bacim cok dogru soyledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…