LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ :(

milasenceray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2021
40
11
3
Merhaba kizlar.. sizinle bir sey danısmak istiyorum. Benim 5 yildir suren bi iliskim vr. 16 yasından beri birbirimizden baska biriyle hic olmadik ayrılıklar oldu tabi ama ikimizde birbirimizden baskasına gitmedik. Ben 2 yıllık uni mezunu oldum o da 2 yıllık kazandı aynı sene kazanıp gitmistik o istanbulda ben izmirdeydim cook zor bi iliskimiz oldu mesafeden dolayı. Bi de erkek arkadasım fenerbahceye cok düskün o yüzden iletisim kurmakta cok zorlandık o sürekli maclardaydı filan.. neyse sonra corona oldu malum ikimizde aynı memleketteniz icim rahatladı evden mezun olucaz ama mesafe de girmedi aramıza boyle devam eder iliskimiz sonra mezun olur ise gireriz evleniriz filan diye dusundum. Ben bitirdim okulumu hicbir ders bırakmadım sukur.. fakat sevgilim 2 yıllık okulun daha 1.sınıfına bile gecemedi. İlk sene hazırlıktı fb derdine düsmekten calısmadı kaldı sınıfta. Gecen sene 2.kez okudu hazırlıgı onda da kaldı.. simdi okullar acilacak. Ben mezun oldum ise de girecem insallah ama o kadar korkuyorum ki kızlar.. ikimizde okurken bile cok zorlanmıstık. Simdi ben okula da gitmiyorum ama o 2 sene daha benden uzakta olacak yine mesafeler.. onun cevresi olacak.. yani napacagımı bilmiyorum acıkcası. Gercekten cok üzgünüm evden bitirir sanmıstım yani simdi boyle neler düsündügümü anlayabiliyorsunuz degil mi.. hayal kırıklıgına ugradım. Okul acılmasa belki bi nebze rahat edebilirdim ama suan icim icimi yiyor. Kıskanc biriyim Sevgilime güveniyorum güvenmesem 5 yıldır zaten beraber olmazdım ama yine de insan iste aklına her sey geliyor ya.. umarım anlatabilmisimdir derdimi. Düsünceleriniz neler icimi rahatlatmak ya da gercek dusuncelerinizi soyler yardımcı olursanız cok mutlu olurum

2 yıllık bölümün hazırlığı olmaz ki, sizi mi kekledi acaba

Boş beleş ergenin teki , sizinde derdiniz başka kızlar olur mu sosyalleşir mi beni bırakır mı ? Bu kadar boş beleş adamı hangi kız ne yapsın Allah aşkına, kızların gözü açık. Takım derdine hayatını harcayan bir adamı mantıklı hiçbir kız istemez zaten. İçiniz rahat olsun sizin gibisini bulamaz.

Cok haklisiniz biliyor musunuz. Bunu dusundukce bende ne aptalim diyorum cok soyledim ona da takim mi onemli gelecegin mi once diplomani al diye ama dinlemedi. Her seyin farkindayim soylediginiz seyin de. Elimde olsaydi bu kadar devam ettirmezdim bi gelecek kurabilecek miyiz o bu haldeyken bilmiyorum cünkü…

Hazırlıkta kalma sınırı 2 yıl değil mi? 2. Kez kalınca yallah demiyorlar mı?
Bende böyle biliyordum son kez sınava girecek bir şans daha veriyorlarmış. Aslında eline tam olarak hazırlıkta kaldınız diye bi bilgi gelmedi henüz ama 2 yıldır hiçbir derse de sınava da girmedi. Kesin kalmıştır gözüyle bakıyorum ben sizin bilginiz var mı bu konuda

Elimde olsaydı derken aşktan mı bahsediyorsunuz ? Kızım var kınamak istemiyorum . Aklı başında sorumluluk sahibi tatlı sevgi dolu birine benziyorsunuz, Allah sizi bu musibetten kurtarsın size duam bu olacak.

Yok hayır denizcilik okuyor. Okudugu okulda zorunlu hazırlık var kekleme gibi bi durum zaten olamaz, biliyorum derslerini
Sizin bölümümüz nedir?
Denizle alakalı değilse aranızda hep bir uzak mesafe olması söz konusu.
Kıskanç biriyseniz tablo daha da karmaşık bir hal alıyor.
Ayrıca siz bu kadar programlı ilerlerken Fenerbahçe derdine düşen bir adamın sizin düşüncelerinden haberi yok galiba

Kaydını dondurmadıysa kalmıştır tabi ki.

Elimde olsaydı derken aşktan mı bahsediyorsunuz ? Kızım var kınamak istemiyorum . Aklı başında sorumluluk sahibi tatlı sevgi dolu birine benziyorsunuz, Allah sizi bu musibetten kurtarsın size duam bu olacak.
Evet. Bu kadar aşık olmasam devam ettirmezdim açıkcası. Anlattığım gibi, zaten zor bir ilişkimiz oldu okurken. Yani atlattık şükür ama şimdi neler yaşayacağız bilmiyorum, korkuyorum. Umarım anlatabilmişimdir

2 yılda atlanamazsa ilişiği kesilir

Ben 16 yaşında aşık olduğum adamla şu an aynı masada yemek yiyemem. İnsan büyüyor gelişiyor değişiyor, en değer verdiği insanın ergen bir boş tekene olduğunu görünce aa ben bunun nesini sevmişim diyor. 7 çocuklu kadın gibi neyin bağı bu ? Annen baban senin sorumluluk sahibi olmayan bir adama kul köle ol diye mi büyüttü ? Hayır fenerbahçede patlamış durumda bende fenerliyim ne maça gidiliyor pandemiden ne takımın durumu iyi. Neyin peşinde koşuyor ipsiz sapsız. Çok kızdım ama ne söylesem kıymete binecek adam sende, başka erkek görmemişsin çocuğu bi mok sanıyorsun.

Yerinizde olsam bölümümü dgs ile lisansa tamamlarım, yabancı dil çalışır iyi bir kariyer yapma derdine düşerim. Erkek her zaman bulunur, bunu açık açık bu şekilde söylüyorum çünkü gerçek bu. Sizi seven değer verem sorumluluk alabilen biri ile olmak varken, sorumsuz yaramaz bir çocuğun derdine düşmenin hiç bir anlamı yok. Siz bu 5 yılı kırklı ya da 30’lu yaşlarınızda harcasaydınız biraz daha farklı bakardım ama çocukluk aşkı olmus sizinki. 21 yaş bile ergenliğin henüz yeni bittiği yaş. Onun çevresinin hayatının derdine düşmek yerine kendinize odaklanın bırakın o endişelensin. Ve mutlaka lisans eğitiminizi tamamlayın, güzel bir iş edinin, güzel paralar kazanın. Erkek arkadaşınız henüz çocuk.

Ben mimari restorasyon okudum bölümlerimizin alakası yok birbiriyle.. ama göze almıştım ikimizde izmirliyiz izmirde işe girer ya da en kötü ben giderim yanına diye düşünmüştüm.. hep düşüncelerde kaldı ya.
sevgilim benden utanıyor açıkcası ben bölümümü 1. İle bitirdim o yüzden bu konuları konuşmak bile istemiyor. Çok kızıyorum ona, beni hiç dinlemedi

Hay ağzın bal yesin. Tam olarak bu cümleleri yazacaktım ki yazan biri çıkmış, ben de ekleme yapayım.

Bebeğim senin hiç aklın yok mu? Sidik zoruyla 2 yıllık bölüm kazanmış ki bu zamanda ünv kazanamayanı dövüyorlar, onu bile bitiremiyor. Fb, bjk ben anlamam, holigan adam benim için boş adamdır. Ağır işsizdir, bir bağımlı gibidir. Takımını sevsin, maçına gitsin de maç sevdasından okulu bitirtmemek nedir öyle? Bu adamın sana hayrı olabileceğini nasıl düşünebiliyorsun? Bu kadar başarısız, yıkık, boş beleş işler peşinde, bir baltaya sap olamamış ve muhtemelen hiçbir zaman olamayacak bir adamdan ne beklentin olabiliyor? Rica ediyorum kızlar bi akıllı olun artık ya. Flörtün işi gücü, belli bir maddi gelirinin olması onun saygın olduğunu da gösterir kısmen. Biraz aklınızı başınıza alın canım ya.

Böyle demeyin ya. Salaklık ettiğimin farkındayım keşke elimde olsaydı. Her anımda her koşulda hep yanımda oldu çok şey borçluyum ona ipsiz sapsız ama karakterini seviyorum.
girdim sınava bakalım acıklanacak eger kazanırsam tabiki cok daha iyi olacak benim icin. Kazanamazsam da calısıp seneye tekrar dgsye girecegim tesekkur ederim tavsiyeniz icin Dediklerinizde de cok haklısınız.. aşk bazen yeterli olmuyor dimi her şey için. Geleceğimi mi düşünmeliyim

Mesela hangi koşulda yanınızda oldu ? Tam olarak neyi borçlusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…