- 8 Ağustos 2021
- 40
- 11
- 3
- Konu Sahibi milasenceray
-
Ya oyle soyluyorsunuz ki gercekten utandım suan. Ve nasıl bu kadar kendimi ona bagladım bilmiyorum kopamıyorum ya. Herseyin farkındayım malesef ona da cok soyledim bos islerle ugrasıyorsun diye ama dinletemedim.. napıcam ben bilmiyorum ya gelecegimi dusunup 5 yılı cope mi atayım abla cok zor, cok karmasık kafam dediginiz her sey dogruHay ağzın bal yesin. Tam olarak bu cümleleri yazacaktım ki yazan biri çıkmış, ben de ekleme yapayım.
Bebeğim senin hiç aklın yok mu? Sidik zoruyla 2 yıllık bölüm kazanmış ki bu zamanda ünv kazanamayanı dövüyorlar, onu bile bitiremiyor. Fb, bjk ben anlamam, holigan adam benim için boş adamdır. Ağır işsizdir, bir bağımlı gibidir. Takımını sevsin, maçına gitsin de maç sevdasından okulu bitirtmemek nedir öyle? Bu adamın sana hayrı olabileceğini nasıl düşünebiliyorsun? Bu kadar başarısız, yıkık, boş beleş işler peşinde, bir baltaya sap olamamış ve muhtemelen hiçbir zaman olamayacak bir adamdan ne beklentin olabiliyor? Rica ediyorum kızlar bi akıllı olun artık ya. Flörtün işi gücü, belli bir maddi gelirinin olması onun saygın olduğunu da gösterir kısmen. Biraz aklınızı başınıza alın canım ya.
Cinsel ilişkiye mi girdiniz ?Ya oyle soyluyorsunuz ki gercekten utandım suan. Ve nasıl bu kadar kendimi ona bagladım bilmiyorum kopamıyorum ya. Herseyin farkındayım malesef ona da cok soyledim bos islerle ugrasıyorsun diye ama dinletemedim.. napıcam ben bilmiyorum ya gelecegimi dusunup 5 yılı cope mi atayım abla cok zor, cok karmasık kafam dediginiz her sey dogru
Farklı erkekler görmediğin için, gözünü bu tıfılda açtığın, adam gibi adam nasıl olur bilmediğin için karakterini sevdiğini sanıyorsun. Sevilecek adam değil yoksa.Böyle demeyin ya. Salaklık ettiğimin farkındayım keşke elimde olsaydı. Her anımda her koşulda hep yanımda oldu çok şey borçluyum ona ipsiz sapsız ama karakterini seviyorum.
girdim sınava bakalım acıklanacak eger kazanırsam tabiki cok daha iyi olacak benim icin. Kazanamazsam da calısıp seneye tekrar dgsye girecegim tesekkur ederim tavsiyeniz icinDediklerinizde de cok haklısınız.. aşk bazen yeterli olmuyor dimi her şey için. Geleceğimi mi düşünmeliyim
Bi de ozel okuyor benimki. Bende özeldeydim ama burslu okudum 1.ile bitirdim. Gercekten o kadar üzüldüm ki 2 sene kalmasına beni düsünmedi kendini düsünmedi ailesine yazık günah para onca.. heba etti kendini bi takım icin ya hem üzgünüm hem çok sinirliyim ah ahAilesine bu derece yük olan size de ömür boyu yük olur. Ayrılın kurtarın kendinizi
Yok canım 5 yılını çöpe atma bence. Ömrünün geri kalan ortalama 50-60 yılını çöpe atmak daha mantıklı çünkü.Ya oyle soyluyorsunuz ki gercekten utandım suan. Ve nasıl bu kadar kendimi ona bagladım bilmiyorum kopamıyorum ya. Herseyin farkındayım malesef ona da cok soyledim bos islerle ugrasıyorsun diye ama dinletemedim.. napıcam ben bilmiyorum ya gelecegimi dusunup 5 yılı cope mi atayım abla cok zor, cok karmasık kafam dediginiz her sey dogru
Hayat böyle, bazen çoook emek veririz, sonra onu çöpe atarız. İnsanlar 4 yıllık fakülte bitirip, memnun olmayıp 4 yıllık emeği, çalışmayı, masrafı çöpe atıp yeni okul okuyorlar. Tabi ki çöpe atacaksın. Bu tipten sevgili olur da ne olur Allah’ını seversen. Yabancı dil öğren, staj yap, girişken ol, paranı kazan. İnsan sevgili diye yanında gezdirmeye utanır bu sapsızı.Ya oyle soyluyorsunuz ki gercekten utandım suan. Ve nasıl bu kadar kendimi ona bagladım bilmiyorum kopamıyorum ya. Herseyin farkındayım malesef ona da cok soyledim bos islerle ugrasıyorsun diye ama dinletemedim.. napıcam ben bilmiyorum ya gelecegimi dusunup 5 yılı cope mi atayım abla cok zor, cok karmasık kafam dediginiz her sey dogru
Takımla ilgisi yok bizim de okula gitmediğimiz günler oldu ama hazırlığı da geçtik okulu da bitirdik. 2 yılda hazırlık bitirilmek zorunda. Yoksa okulla ilişiği kesilirBi de ozel okuyor benimki. Bende özeldeydim ama burslu okudum 1.ile bitirdim. Gercekten o kadar üzüldüm ki 2 sene kalmasına beni düsünmedi kendini düsünmedi ailesine yazık günah para onca.. heba etti kendini bi takım icin ya hem üzgünüm hem çok sinirliyim ah ah
Evet bu büyük aptallığım oldu. Cirkin biri degilim kendime guveniyorum aslında universite de cok yazan oldu ama kendimi herkese kapattım.. gozum ondan baskasını gormedi. Nasil bu kadar kör olabildim bilmiyorum yaFarklı erkekler görmediğin için, gözünü bu tıfılda açtığın, adam gibi adam nasıl olur bilmediğin için karakterini sevdiğini sanıyorsun. Sevilecek adam değil yoksa.
Özel, iki yıllık ve bunu bile bitirememiş.Bi de ozel okuyor benimki. Bende özeldeydim ama burslu okudum 1.ile bitirdim. Gercekten o kadar üzüldüm ki 2 sene kalmasına beni düsünmedi kendini düsünmedi ailesine yazık günah para onca.. heba etti kendini bi takım icin ya hem üzgünüm hem çok sinirliyim ah ah
Bu gitmedi işte derslere de sınavlara da girmedi. O yüzden kaldı sanırım.. ben hazırlık okumadım o yüzden hiç bilmiyorum nasıl olduğunu. İlişiği kesilme durumu ne zaman belli oluyor ki acabaTakımla ilgisi yok bizim de okula gitmediğimiz günler oldu ama hazırlığı da geçtik okulu da bitirdik. 2 yılda hazırlık bitirilmek zorunda. Yoksa okulla ilişiği kesilir
2 sene gidip geçemediyse kayıtta dondurmadıysa bu 2 yıl içinde ilişiği zaten kesilmiştir . Yaz okulu da oluyor hazırlığın ona gidiyor mu?Bu gitmedi işte derslere de sınavlara da girmedi. O yüzden kaldı sanırım.. ben hazırlık okumadım o yüzden hiç bilmiyorum nasıl olduğunu. İlişiği kesilme durumu ne zaman belli oluyor ki acaba
Dogru diyorsunuz ne diyim.. düsündügüm herseyi yüzüme vurdunuz haklısınızYok canım 5 yılını çöpe atma bence. Ömrünün geri kalan ortalama 50-60 yılını çöpe atmak daha mantıklı çünkü.
Evet ben bilmiyormuşum canım. Bilhassa özellerde varmış.Uzun yıllardır var 2 yıllıkların bazılarında hazırlık. Hele özel üniversite ise kesinlikle var
Gitmiyor. Sürekli bu konuları konustugum icin bıktı ve artık acmıyoruz bu konuyu. Bende obs nin sayfası acık bilgisayarımı kullandıgı icin ben oradan gördüm. 2 yıldır hicbir sınavı vermemis zaten sınavlara girme hakkınız yok diye mail gelmis ama ogrenim durumuna baktıgımda devam yazıyordu. Son bir kez sınava girecek diye biliyordum ama siz daha iyi bilirsiniz. Devam yazıyor ama eylulde mi belli olacak ilisigi kesilmesi acaba2 sene gidip geçemediyse kayıtta dondurmadıysa bu 2 yıl içinde ilişiği zaten kesilmiştir . Yaz okulu da oluyor hazırlığın ona gidiyor mu?
Ayrılmak kolay mı ya oyle hemen nasıl ayrılabilirim soyledikleriniz dogru ama hicbir ayrılık kolay degil sizlerde bilirsinizOkuyamıyorsa bıraksın bir işe girsin madem.
Seninde tek korkun ayrı ortamda olcaz başkalarıyla tanışır korkusu mu cidden?
Esas korkun bu adam nasıl okulu bitirecek de meslek edinecek sorumluluk sahibi olacak olmalı.
Maç var diye kardeşinin düğününe karısının doğumuna gitmeyen adamlar var fazla fanatiklik hiç iyi değil. Ben olsam fb mi ben mi diye aşırı komik bir seçim yapmasını isterdim o da beni seçsin diye değil, "tabiki fb" desin ve sorunsuz ayrılayım
Kendime guvenmemekle alakası yok. Mesafeler olacak o okula gidecek iliskimizin gidisatından elbette korkuyorum ?Öf ya derde bak sosyallesecekmişaman corona bitmesin sakin okullar açilmasın diyeceksin nerdeyse kendine güvenmiyorsun çocuğa değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?