Lütfen yargilamadan okuyun ve bana bi akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye garip karşılansın? Aile apartmanında yaşamak istemiyorum kendime ayrı bir hayat kurmak istiyorum dersiniz bir şey demenize bile gerek yok. Nerede oturacağınızın hesabını mı verebileceksiniz?
Her aile düzenini seküler, her hemcinsinizi de Ali Kıran baş kesen sanmaktan vazgeçseniz? Gidemem diyor garip karşılanır diyor, niye garip karşılansın diyip hesap mı vereceksiniz diyor. Evet, maalesef kaç yaşına gelirsen gel bazen bazı şeylerin hesabını veriyorsun. Misal bu yaşımda aile evinden taşınsam eşek gibi ya da paşa paşa o hesabı aileme vermekle yükümlüyüm efendim. Kaldı ki nispeten açık görüşlü bir aileye sahip olduğum halde. Çoğu Türk aile yapısı da böyle.

Kusura bakmayın da o zaman sizin düşünceniz hiç masum gelmedi bana

O sizi seviyor hayran olabilir yani bu kadar velveleye vermeyin
Hayır, psikolog arkadaşım öyle söylediği için öyle soyledim. Bu yaslarda bazen çevresinde arkadaş edinmedinde bi kişiye büyük bi duygusal bağ hisseder ve onuda aşk zanneder çocuk dedi

Niye garip karşılansın? Aile apartmanında yaşamak istemiyorum kendime ayrı bir hayat kurmak istiyorum dersiniz bir şey demenize bile gerek yok. Nerede oturacağınızın hesabını mı verebileceksiniz?
Her aile aynı değil ki öyle karşına almak kolay değil
Normal de karşılanmaz hadi ben gidiyorum kendi hayatım demek maalesef

Nasi guveniosun kendi ic dünyasında ne yasio da diline kadar gelmiş bu aşık oldum diye, ne biliosun? Yerinde olsam masum düşünmezdim tasinirdim imkan varsa. Ama eski eşle de olmam bu yuzden hicbi alakasi yok.
Yani elbette yanlış bi hareketini görmedim. Sadece duygusal anlamda bi bağ hissediyormuş. Ama yinede evet haklısınız. Bu durum

Sizi eleştirmek için söylemiyorum,
Bunu gelip itiraf ediyorsa bir cesaret almış olmalı. Ya siz -genelde kullanılıyor diye söylüyorum - aşkım balım diye seviyorsunuz.
Ya da bir arkadaşından, belki isim vererek belki gizleyerek, açıl be oğlum diye gaz almış durumda.
Kendinizi geri çekin. Tabii ki kocayla barışmayın. Ancak samanthanin da dediği gibi hormonların en coştuğu zamanda sizinle ilgili fantezi kurmadığına inanmak çok büyük saflık olur.

Hayır, psikolog arkadaşım öyle söylediği için öyle soyledim. Bu yaslarda bazen çevresinde arkadaş edinmedinde bi kişiye büyük bi duygusal bağ hisseder ve onuda aşk zanneder çocuk dedi
Ben ilk yorumum da bunu yazdım zaten

Çocuklar büyüklere hayranlık duyabilir normaldir
Normal olmayan şey farklı bakışlar yakinlasmalardir böyle durum yoksa ortalığı karıştırmanın anlamı yok

Kardeşimin oğlu evet. Büyük ihtimalle hayranlık ama aşkla karıştırdım heralde dedi. Özür diledi. Ama yinede bu beni o kadar büyük ölçüde rahatsız etti ki. Yaşı daha çok küçük. Bencede aşık olmakla hayranlığı karıştırıyo
Siz 30 yaşındaymışsınız, çocuk 17 yaşında, kardeşiniz sizden küçükse o kaç yaşında evlendi de bu çocuk dünyaya geldi? Ay kendimi Z zxshermine gibi hissettim 🙈

Hayır, konuyu farklı algılamayın, mesele allah korusun cinsel anlamda değil. Daha çok duygusal bi yakınlık hissediyormus, bi psikolog arkadaşım bunun geçici bi dönem olduğunu söyledi
Bu yaşta tam mastürbasyon çağı gece gündüz akıl orada, internet alemi teyzemle yattım halamla yattım fantezileri ile kaynıyor maalesef olaya bu şekilde yumuşak yaklaşmayın..

Ensestlik bi durum yok. Cinsel bişeyler hissetse özellikle dikkat ederdi anlaşılmasın diye.
O yaslarda duygusallık yoğun oluyor. Birini seviyorsan da hep uçlarda yasıyorsun.
Bende amcama aşık gibiydim sevgililerini feln kıskanırdım
Allah korusun cinsellik felan aklımın ucundan geçmezdi.
Hemen ortalıgı velveleye vermeyin bence

Ben ilk yorumum da bunu yazdım zaten

Çocuklar büyüklere hayranlık duyabilir normaldir
Normal olmayan şey farklı bakışlar yakinlasmalardir böyle durum yoksa ortalığı karıştırmanın anlamı yok
Haklısınız. Kimseye soylemedim zaten. Çünkü başka yeğenlerimde var. Hepsine aynı şekilde davranıyorum. Çok şükür öyle saçma sapan bi durum değil. Daha çok duygusal yaji

Allak korusun. Öyle bişey değil. Terbiyeli, sakin bi çocuktur. Ama biraz asosyal ve bi psikolog arkadaşım bana bunun ergenlikte çevresinde yakin gördüğü büyüklerine karşı hissedilen geçici bi duygu olduğunu söyledi. Öğretmene aşık olmak gibi. Ama sonrasında geçer dedi. Ama yinede nasıl bi tavır almaliyim. Tamamen uzaklaşmali miyim bilemiyorum
Halasi misiniz?

Ensestlik bi durum yok. Cinsel bişeyler hissetse özellikle dikkat ederdi anlaşılmasın diye.
O yaslarda duygusallık yoğun oluyor. Birini seviyorsan da hep uçlarda yasıyorsun.
Bende amcama aşık gibiydim sevgililerini feln kıskanırdım
Allah korusun cinsellik felan aklımın ucundan geçmezdi.
Hemen ortalıgı velveleye vermeyin bence
Hay Allah razı olsun. İşte böyle bişey. Hani o da aynı şekilde söyledi zaten. Bi duygusal yoğunluk dedi.

Sizi eleştirmek için söylemiyorum,
Bunu gelip itiraf ediyorsa bir cesaret almış olmalı. Ya siz -genelde kullanılıyor diye söylüyorum - aşkım balım diye seviyorsunuz.
Ya da bir arkadaşından, belki isim vererek belki gizleyerek, açıl be oğlum diye gaz almış durumda.
Kendinizi geri çekin. Tabii ki kocayla barışmayın. Ancak samanthanin da dediği gibi hormonların en coştuğu zamanda sizinle ilgili fantezi kurmadığına inanmak çok büyük saflık olur.
Teşekkür ederim. Hayır, bu konuyu görüştüm psikologla. Bu durum daha duygusal yoğunluk gibi. Yani kimseyle paylaşamamak, fazla sevgi hissetmek gibi. Cinsel fantazi durumu farkliymis

Bu yaşta tam mastürbasyon çağı gece gündüz akıl orada, internet alemi teyzemle yattım halamla yattım fantezileri ile kaynıyor maalesef olaya bu şekilde yumuşak yaklaşmayın..
Yok Allah korusun, onu özellikle sordum. Bu durum daha çok kimseyle paylasamak, fazla duygusal yoğunluk durumuymuş. Cinsel fantazi durumu farkliymis. Gerci böyle söylemek bile beni rahatsız ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X