Lutfen yorum yapar misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burdan bizim yazmamızla olmaz
Arkadaşınız eğitimli akıllı bir kadın
Bunun çözümü belli bir piskolog hatta psikiyatr yardımı almak
Kendi özsaygısınu kaybetmiş
Çocukluktan gelen birşeyler var
Bağımlı kişilik bozukluğu geliştirmiş belki de tabi ben terapist değilim
Lütfen acilen bir doktora yönlendirin!

Benu bu sitede bilen bilir. O güzel kafanızı yormayin.
Yok kafamı yormadim zaten .Sizde ailemi kaybettm gibi bişey yazmstnz o yüzden
Neden illa bir olay yaratıyor sen gibiler. Mutsuzdum burada insanlara saldırma. Ya illa mi olay çıkaracak sen gibiler! Burada güzel fikirler verenler varken git işine ya
Ne ayıp ya niye bu kadar saldryrsunuz ki yazık kötü bir şey soylemedim

Tv kumandası çok güldüm
Alemsin

Anlamıyorum cidden. Birkaç tıp cıkmış sen yardım edemezsin, sen bu kişi olmayasın vs vs. Ne kadar mutsuz kadınlar var ya. Huzur verin Allahaskina! Illa mi konuları mahvedebeksiniz ! O kadar kadın yardımcı olutken 2 kişi siz mi süpersiniz! Yazık ya

Ne agrasif terbiyesiz insansnz ya hata bende ki sordum iyi niyetle sormustm üstelik

Yok kafamı yormadim zaten .Sizde ailemi kaybettm gibi bişey yazmstnz o yüzden

Ne ayıp ya niye bu kadar saldryrsunuz ki yazık kötü bir şey soylemedim
Sen beni yalancılıkla suçladın
Sen olmayasın nedir! Ben olsaydım da yazardım. Herşeyimi paylaştım ben. Bilen biliyor beni

Ne agrasif terbiyesiz insansnz ya hata bende ki sordum iyi niyetle sormustm üstelik
Iyi niyeti yok bunun! Ayrıca terbiye konusunda diyecek söz yok çok yazık. Terbiyesiz yazan kadına yorum yapmak hata.
Ayrıca konudan çıkın lütfen faydalı yazılar yerine lütfen meşgul etmeyin.

Zaten ne mal olduğunu siz yazmışsınız bir bir başka açıklamaya ne gerek var anlamadım

Iyi niyeti yok bunun! Ayrıca terbiye konusunda diyecek söz yok çok yazık. Terbiyesiz yazan kadına yorum yapmak hata.
Ayrıca konudan çıkın lütfen faydalı yazılar yerine lütfen meşgul etmeyin.
Cikarm ya da çıkmam siz buna karisanazsnz.

Ve yemin ederim konu açdığımız pişman oluyoruz! Gerçekten çok yazık. Çok yazık!

Arkadaşın ne yapıyor da yardım istedin anlamadım ben...Yani zaten uzun süredir iletişime geçmemiş arkadaşın zaten kilo yüzünden...Peki şimdi bişi mi yapmak istiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…