Lutfen yorum yapar misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E bizim bişey yazmamıza gerek kalmamış ki. Zaten şu yazdıklarınızı sesli bi şekilde okusanız yetecek. Ama böyle vurgulu okuyun o şiddet içeren kısımları
Ailesini kaybettiği için psikolojisi ıyi değil. Destek te alıyor. Bugün çok ağladığı için açtım konuyu. Teşekkürler.

Allah razı olsun

Arkadaşınız mazoşist falan mı..?
Nedir bu canım yansın kafası,ve hala ne mal oldugunu nasıl anlayamaz okumuş kariyer sahibi bi kadın..

Ailesini kaybettiği için psikolojisi ıyi değil. Destek te alıyor. Bugün çok ağladığı için açtım konuyu. Teşekkürler.

Herkes yazılanı yazmış ama böyle şiddet dolu, psikopat biri toplumda geziyor, bu daha vahim. Bu canım kardeşimiz dövdüğünde silah çektiğinde şikayet etmeliydi. Şikayet etmeyen kadınlara sebep böyle tipler rahatça geziyor.

Kendi çocuğu ile gorusmeyen bir adamdan bir cacık olmaz. Arkadaşınız yardım alıyormuş daha da vahim bir duruma düşmek istemiyorsa numarasını dahi değiştirsin.

Adamda yok yok şiddet desen fiziksel de psikolojik de var, öfke sorunu da var, benim dediğim olur da var kusura bakmayın ama arkadaşınız bu adamla olmayı düşünmeyi bıraksın engellesin hayatından silsin. Allah korusun sonu kötü olabilir. Çok yalnızlık çekiyorsa hayvan sahiplenebilir bence onlar insandan daha iyi arkadaş dost yoldaş oluyorlar

Biraz müge anlı ve esra erol izlesin, korkup ikna olur, yok daha da olmazsa bizim söylediklerimizle hiç olmaz

Sen uzmansın ya bravo

Işte böyle kaliteli yorumlar da vat. Çünkü kendisi kaliteli belli net. Çok teşekkürler
Hayvan sahiplenme olayı çok güzel.fikir sagolun varolun

Çok doğru. Bugün bana yarın başkasına.

Ailesini kaybettiği için psikolojisi kötü. Tedavisi sürüyor. Çok Sağ olun yorumunuz için.

Bu arada arkadaşım diye bahsettgnz kişi siz olamazsınız dmi ?
Neden illa bir olay yaratıyor sen gibiler. Mutsuzdum burada insanlara saldırma. Ya illa mi olay çıkaracak sen gibiler! Burada güzel fikirler verenler varken git işine ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…