Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm benim evin çok güzel çok beğendim..rabbim sağlıklı,mutlu,huzurlu,sevdiklerinle beraber güzel günler geçirmeyi nasip etsin inşş..evin büyük galiba öle geldi bana ben çok beğendim güle güle otur bitanemopuyorumnanaktan
cnm benim evin çok güzel çok beğendim..rabbim sağlıklı,mutlu,huzurlu,sevdiklerinle beraber güzel günler geçirmeyi nasip etsin inşş..evin büyük galiba öle geldi bana ben çok beğendim güle güle otur bitanemopuyorumnanaktan
evet canım ben yapmıştım aslında o resim ekleyeyim dedim ama sonra vazgeçtim ..o eski evimdeki ölçülerde dikili olan hali daha bi güzel aslında bu evde biraz kornişllerim kısa tutulunca böyle oldu....maalesef ama hatırlamana çok sevindim canım ya allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah huzurla mutlulukla kal!