- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.708
- 798
- Konu Sahibi winonaryder
-
normalde iyi ne demek, bi insan ya iyidir ya kötüdür seninki bide terbiyesiz, ne demek anneye ablaya küfür etmek, sinirlenince kendini kaybediyomuş seni dövse öldürse napıcan, hala akıl istiyosan ayrılmaya niyetin yok demektir, mantıklı olsan zaten tanımadığın insanlardan akıl danışmaz tekmeyi basardın
NeMeSiS sen ne tatlisin Valla eminim ablan yada annen yasindayimdir. Ayni Kizim gibisin cok harikasin. Kac yasindasin acaba söylersen sevinirim.
nişanlım normalde cok iyi bir insan melek gibi çömerttir. ama sinirlenince kendini kaybediyor. biraz önce yine tartıştık aneneme ve ablalarıma küfür etti. onu cok seviyorum ama bu huyu yuzunden ayrılmak istiyorum. 5 senedir beraberiz 4 aydır nişanlıyız.. lütfen akıl verin ne yapmalıyım
1 ay sonra 28 olucam kısmetse
cok seviyorum onu normalde cooook iyi bir adamdır. ama tartısırken cok kötü oluyo hersey bide ayrı sehirlerdeyiz ve cok zor nişanlandım ailemi ikna etmem cok zor oldu. simdi utanıyorum nasıl ayrılım
kardeşim normalde ne demek adamı delirtmeyin, anormalde mi kötü bi insan, ne demek oluyo bu Türkçede, evlende gör yaa off bıktım bu sünepe nişanlı kızların konularından
nişanlım normalde cok iyi bir insan melek gibi çömerttir. ama sinirlenince kendini kaybediyor. biraz önce yine tartıştık aneneme ve ablalarıma küfür etti. onu cok seviyorum ama bu huyu yuzunden ayrılmak istiyorum. 5 senedir beraberiz 4 aydır nişanlıyız.. lütfen akıl verin ne yapmalıyım
konu sahibi hiç yapmadığım bişeyi yaptım ve adını hafızama yazdım evleniceksin sen bu adamla belli, sonra gelip buraya ağlak konular açarsan yok küfür etti yok dövdü yok aldattı diye sana oh demek boynumun borcu olsun, kadın ırkının bu ağlaklığını ben hazmedemiyorum sindiremiyorum kusura bakmayın, öz annesi babası en ufak bişey diyince aslan kesilen haykıran kızlar bu adamlara gık diyemiyo o zaman müstehak yani ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?