lütfennn yardımcı olun nişanlımm bana ve aileme küfür ediyor

Sakın bana 5 yıl boyunca hiç küfür etmedi yeni başladı deme.
Eğer öyleyse senin yüzünden küfüre başlamıştır derim

Önerim tabi ki ayrılman.. Küfürle ayrıl hatta yakışır böylesine.

Allah'tan kötü birine denk gelmemişsiniz.

Sizin iyiniz buysa kötünüzü tahmin edemiyorum, herhalde üç öğün dayakla kötü biri olunuyor.

Gerçi onu da özünde iyidir ama sinirlenince gözü dönüyor diye şirinleştirenler var.

Hiç mi beklentiniz yok Allah aşkına hayattan da karakteri bozukluklarla vakit harcıyorsunuz?

Nişanlıyken nasıl ayrılırım, yapamam diye düşünenlere hayret ediyorum gerçekten. Ya mahkemeyle, avukatla, davalarla mı uğraşmak istiyorsunuz allah aşkına. Şimdi ayrılamıyorsanız evlendikten sonra hiiiç ama hiç ayrılamazsınız. Ki düzeleceğini de hiç sanmıyorum. Daha ne huyları çıkacaktır kimbilir.

İyi demişsiniz, herkes özünde iyidir, kimse yoğurdum ekşi demez. Aşk gerçekten de insanın gözünü kör ediyor. Ama evlendikten sonra o göz bir açılıyor ki sorma gitsin. Hep derlerdi de garibime giderdi, " önce saygı" diye. Sevgi yeter sanırdım ama saygı yoksa sevginin hiç bir anlamı yok. Yol yakınken dön kardeşim. Gerçekten yol şu anda yakın, gözünde büyütme. Bir ömür ağlayacağına 1 gün bir hafta bir ay ağla. Unutursun merak etme kimse vazgeçilmez değildir.

NeMeSiS sen ne tatlisin Valla eminim ablan yada annen yasindayimdir. Ayni Kizim gibisin cok harikasin. Kac yasindasin acaba söylersen sevinirim.

Demek ki ayni sehirde olsaniz vay halinize.
Daha simdiden yolun basindayken böyle olan ilerde nasil olur sence, empati yapsana canim, aileler daha icli disli olacak, kardesler,dayilar,amcalar hic kimse yoksa arkadaslar....lar,lar... Eh birde yasam mücadelesi yani senin anlayacagin terbiyeden yoksun ve Aile kavramina saygisi olmayan bir adam ne kadar aile reisi yani aile babasi olacak nasil aile kuracak. Önemli mi, degil mi?
Zararin neresinden dönsen kardir, her serde bir hayir vardir..... Allah yardimcin olsun. onu bunu düsünmektense kimseye ayip falan olacagi yok, milleti memnun etmek icin yanlis yoldan mi gidersin yoksa yapman gerekeni mi yaparsin düsün bakalim.......

Saka gibi yaa ayrilmayi dusunuyorum diye girdi konuya ikinci sans diye cikti.. Emin ol evlenene kadar kufretmez evlendigin ilk gun gorursun anyayi konyayi.. Kkyi amacindan saptiriyosun tabi sogursun kkdan .. Benim erkek arkadasim boyum kisa diye ayrilmak istedi askimdan oluyodum hala ayrilamiyodum eylulde konusuruz daha ayrilmadik dedi bide yuzsuzce ..cok asiktim gozum bisey gormuyodu kufrediyodu bana s...git diye bende konuma yapilan yorumlari defalarca okudum ezberledim resmen ve ona icim sogudu eylulu beklemeye gerek yok bitti dedim. Bende yasadiklarimizi unutamamaktan korkuyodum agladim icimi doktum acimi yasadim ve inan bir haftaya icin soguyo ilerde dayak yiyen aciz biri mi olmak istiyosun?? Sen ona kufretsen bi dk durmaz giderdi emin ol zaten sana deger verse kufretmezdi sen onun icin degersizsin kendin icin de oylesin!

Şimdi küfür ediyorsa,evlenince şiddetin her türlüsünü görürsün
Ne demek babaya ,ablaya küfür etmek onlara saygısı yoksa sana hiç olmaz
Normal bi davranış bekleme evlenince bu insandan
Sinir oluyorum küfreden erkeğe resmen acizlik ...

Normalde benim nişanlımda küfür etmez ama bazen oyun oynarken maç izlerken agzindan kaçar bende hic sevmem sürekli küfür eden tipleri agzindan kactiginda bile uyaririm boşuna küfür ediyosun yapma diye aileme küfür etmesini düşünemiyorum

cok seviyorum onu normalde cooook iyi bir adamdır. ama tartısırken cok kötü oluyo hersey bide ayrı sehirlerdeyiz ve cok zor nişanlandım ailemi ikna etmem cok zor oldu. simdi utanıyorum nasıl ayrılım

Ailenizin neden istemediği belli demek ki bir şeyleri görmüşler önceden sezmişler. Nişanlınızı tavrı çok tebiyesizce ben de şu an sözlüyüm ve 5 yıldır beraberiz sözlümle düşünüyorum da anneme aileme filan küfredecek anında yüzüğü elinde bulurdu o kim ki benim aileme küfür edecek. Aileme küfür eden adam beni de hak etmiyordur yani.

kardeşim normalde ne demek adamı delirtmeyin, anormalde mi kötü bi insan, ne demek oluyo bu Türkçede, evlende gör yaa off bıktım bu sünepe nişanlı kızların konularından

hay çok yaşa nemesis ya anlamıyorum ben de adam ana avrat düz gidiyor bu tip kızlar neyin kafasını yaşıyor da hala böyle cibiliyetsiz, karaktersiz erkeklere kul köle oluyorlar? Şu ilginizi , sevginiz, fedakarlığınızı hal eden insanlara gösterin hak etmeye fazla değer verirseniz ondan sonra böyle saçma sapan konular açılır.

evlenmeden önce küfretmeye başladıysa

evlendikten sonra nasıl olur neler yapar bilmek istemiyorum

ailene küfretmek de ne demek ?

kendini kaybediyor da ne demek?

ben yol yakınken dönerdim

portakal orda kal yani....

Asla mutlu olamayacaksın bu adamla.
Açık, net. Ayrıl derim zerre vicdan azabı da duymam. Elalemin küfürbazını bu saatten sonra terbiye edemezsin. Ayrıl.

Eee sonuç ?
Ayrılmamış mı hala

Aileme küfür edecek adamın alnını karışlarım ben
Bu ne cüret

Kusura bakmasın da madem ayrılmıyo evlendikten sonra mutsuz olması sürpriz olmamalı o vakit
Bilerek, göze alarak evleniyo
Adam şimdiden yeterince sinyalleri veriş had sınırlarını aşarak

çok üzerinde bilgili olmasamda öfke kontrolü diye bir tabir var. bazı insanlar ne kadar melek ne kadar iyi olursa olsun sinir anında gözleri dönercesine kendini kaybederek ne dediğini ne yaptığını kontrol edemiyor. bu ufak bir parlama gibi görünse de aslında ciddi bir sıkıntıdır çünkü aynı seviyede kalacağının bir garantisi yok. üzerine eğilmesi ve gerekiyorsa tedavi ettirmesi gereken bir konu. tabii bunu siz söylemeyin bir arkadaşı ya da ailesi söylese daha iyi olur.

Ben arada küfrederim
kaldı ki ben bir erkeğin hele de nişanlım kocam olacak erkeğin ailesine küfretsem
ağzım burnum dağılır büyük ihtimal de aklım başıma gelince tiksinirim ben o adamdan saygı duyamam be
ailesine nasıl küfrettirir bu adam diye

sen de o zaman kadesa gibi bizi çatlatacakmısın
şimdiden sipariş veriyorum yorumunda aha o küfürcü koca diye yaz

Sen de onun ailesine sinirliyken küfür etsene amaaa yanında bi'iki koruma olsun cevabı seninki gibi olmaz çünkü

Ailene küfür etmesi ailesinden yeterince terbiye almadığını gösterir. Tamam küfür bi'yerde ağız alışkanlığıdır ama evlenme olgunluğuna (?) gelmiş kazık kadar bi'adam düşünmeden kelimelerini savurmamalıdır.

Benim erkek arkadaşım deli gibi sinirlendiğinde benden bağımsız bi'şeye sırf benim yanımda kötü cümle kurdu diye deli gibi kavga etmiştik biz. Benim dediğim bana saygın olsaydı yanımda bu tür konuşmazdın olmuştu çok şükür bi'daha ağzından hiç duymadım. Bi'şey nasıl başlarsa öyle gider, o küfür etmiş sen ne dedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…