lütfennn yardımcı olun nişanlımm bana ve aileme küfür ediyor

adam abisini niye aramadın dıye senınle kavga ediyo,senin elin adamına anana ablalarına küfür ettiriyosunilginçç valla

aaa bak guzel tespit

abisinin hal hatirini sormadi diye kiziyor
ailesine o kadar kiymet veriyor yani saygi duyulmasini sevilmesini istiyor ailesinin

konu sahibi ise ailesine kufur ettiriyor

evlenince dusunemiyorum bile

suan zaten aramıyorum aradı acmadım.. mesaj attım bu işin böyle yurumeyecegini kousalımda demedim direk sonumuzu göremiyorum dedim kestirip attım.. ya adam olacak yada bu iş olmayacak

arkadaslar.. nişanlıma mesaj attım bayagı sert oldu... sonuc olarak burda cevap yazıp vakit ayırdıgınız için bunları yazıyorum.. oonunla konusucam bu bir sans olmayacak son sans olacak aynı seyi tekrarladıgında bilecekki bitti ... bilmiyorummm allahım hayırlısı hiç böyle bişey basıma gelcegini düsünmezdim.

canım ben o sözleri yazamam malesef.. evet bencede bilerek söyledi bi anda agzından kacmadı

bir insan küfür ediyorsa saygı yok demektir onlar senin ailen küfür etmesine izin vermemelisin saygı olmayan insanda sevgide olmaz.yavastan baslamış terbiyesizlesmeye ilerde daha kötü seyler olacak gibi geliyor.ailen biliyor mu böyle küfür ettigini

belki biraz fazla sordum ama
nasil gelisti olay

direk sen benim abimi neden aramiyorsun diyip sonrasinda kufurmu etti
yoksa tartistinizmi

Çatlıcam merakımdan,konu başlığını şifreli verirmisin canım??

Küfür etmektede bayağı cömert anlaşıkan, anne, abla Allah ne verdiyse.

Sakın taviz vermeyin ne demek nişanlınızın annenize, ablanıza küfür etmesi, kabul edilecek birşey değil.

Ağzına biber mi koyarsınız, bant mı yapıştırırsınız, yoksa tatlı dille mi ikna edersiniz bilemeyeceğim ama affedilir birşey değil.

Küfürün bahanesi olmaz. her ne sebeple olursa olsun küfür edemez size. Size ayrıl ya da ayrılma diyemem ama devam edersen bil ki bu küfürlerin sonu gelmeyecek. Ve merak ediyorum ailenize küfür eden bir erkeği nasıl sevebiliyorsunuz. Askimdan ölsem bile bu benim için nefret sebebidir. Askim da sevgim de orada biter.

Nişanlınızı boşverin, terbiyesi o kadarmış, kişiliksizmiş, herneyse. Anlamadığım, bir insan ailesine edilen küfüre nasıl göz yumar? Hele bir de nişanlısınız ben olsam ilkinde bitirmiştim. Elin lağım ağızlısı gelecek ve anne babama küfürü geçtim, ters bişey söyleyecek...

Siz anne babanıza saygı duymazsanız foseptik çukuru tipler hiç saygı duymaz bunu unutmayın.

cok seviyorum onu normalde cooook iyi bir adamdır. ama tartısırken cok kötü oluyo hersey bide ayrı sehirlerdeyiz ve cok zor nişanlandım ailemi ikna etmem cok zor oldu. simdi utanıyorum nasıl ayrılım

en onemlisi aile sevgisidir kusura bakma ama kufur en affedemiyecegim sey
ailemede biliyorum ben istedim cok zor Kabul ettiniz ama Adam zannediyodum degilmis size kufreden bi adamla evlenemem
bu Adam yarin dahada Ileri gider bunu unutma

Gerçekten melek gibi bir insanmış...
Ve fakat lütfen nazar değsin...
Böyle melek olmaz çünkü..

Sinirlenince kendini kaybediyorsa lütfen bir uzmana görünsün.. Öfke ve sinirini kontrol altına almayı öğrensin... Yoksa kesinlikle evlenmeyin... Daha nişanlıyken böyle ise, evlilikte düşüreceği maskenin ardından ne çıkacak gerçekten öğrenmek istemezsiniz...

Siniri için ilaç mı kullanıyor, biriyle mi konuşuyor... Derinde yatan sorunlarını mı paylaşıyor bilemiyorum...
Eş adayının annesine ve kardeşlerine küfür... kabul edilebilir bir şey değil...

konuşmayı dene yine aynı olursa ayrıl bence çünkü senin ailen onunda ailesi olur kendi ailesine küfür etmiş gibi olmaz mı sencede ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…