maalesef kan değerim düştü

işte bu nedenlerle 2.yi denemeye korkuyorum.bir yandan da istiyoruz.ne bileyim?bu işe başlamadan önce dr.ların söyledikleri yeterli geliyordu.normal gebelikler kadar sağlıklı bebekler deniliyor ya.oysa şimdi..çok kararsızım.kaş yapayım derken göz çıkarmak...eşim de çok tedirgin oldu.

dondurulmuş var mı

sağol canım.şimdi dr.umla konuştum.gelişimi durmuş bir gebelik , düşük yapacaksınız dedi.ilaçları kesmemi söylüyor.normalde testi yinelememe gerek yokmuş ama içim rahat edecekse perşembe günü yapıp onu arayacakmışım.ilaçları bırakayım mı?karar veremedim.bu arada senin kaç gün kaldı testine cemre?inşallah güzel sonuçlar alırsın.

çok üzüldüm yaaaa ağlamamak için kendimi zor tutuyorum annem olmasa yanımda kesin ağlayacağım bizim kaderimiz bu heralde dediğiniz gibi normal gebeliklerde bunlar hiç yaşanmıyor biz hamile kalınca da 9 ay boyunca bişey olacak mı diye düşünürken mahvolacağız

offf ya çarşamba günü yapılacak ama hiç yaptırmak istemiyorum umudum yok zaten ağrılarım geçti

cemrecim saçmalama
ilahi taktir diyecegiz
bir gun hepimizinkucakları dolucak ama sabır dileyecegiz guç dileyecegiz allahtan
bunu çok iyi anladım

bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim.bu sayede içimi döktüm,kaygılarımı paylaştım.şu an itibarı ile bandımı çıkardım.sigaramı da yaktım...evet antalyada yaptırdım cemre.ama senin sonucun benimkinden yüksekti.bakarsın olur.bilemeyiz ki..bu nedenle çarşamba günü tahlilini yaptır.offf ya niye gelişmedi bu bebek?

hayır dondurulmuşum yok.geriye 1 tane 1.kalite embriyo kalmıştı.dr. 4 tane olmadıkça dondurmadıklarını söyledi.2.yi dener miyim bilmiyorum..

canım benim benimde geride yok bende sıfırdan başlayacagım ama cesaret edebilirsem aksi takdirde kendiliğinden olur belki
allah buyuk ona sıgınıcaz o hepimizin hakkında hayırlısını verir

canım çok üzüldüm ama en azından sen hamiel kalabiliyorsun böyle ispat etmiş oldun 2.denemede inş olur saglıkla

Canım çok üzüldüm ama sakın ümidini yitirme bundada senin için bir hayır vardır.Bende ilk denememde tek embriyo ile hamile kaldım ama 8+4 günlükken gelişimi durdu.ıkinci kimyasaldı.Şimdi 3.nün sonucunu çarşamba günü alcaz hayırlısı olsun.Kimyasal gebeliği normal yolla hamile kalanlarda bizim kadar yaşıyorlar.Biz adet gecikmesi olmadan tahlil yaptırdığımız için öğreniyoruz.Normaller tahlil yaptırıncaya kadar değerleri sıfırlanıyo.Gebelik.org sitesi hafta hafta gebelik bölümü 4. haftada biraz açıklaması var.

sevgili dağlar 3 denememi de samsun ilkadımda yaptırmıştım.ama artık orda düşünmüyorum.kafama takılan çok şey oldu.daha kaliteli bir yer arıyorum.sende mi orda yaptırmıştın.

sağol emiro.inşallah bu denemen sana ve bebeklerine en güzelini getirir.bahsettiğin siteye bakıcam.bol şans canım.

dr.a sordum nedenini.benimle ilgili olmadığını,sağlıklı bir bebek olmadığı için bunun olduğunu söyledi.ayrıca genetik sebepleri de tekrarlayan düşüklerde araştırıyorlarmış.iyi de anlamadığım embriyolar 1.kaliteydi hani?...

Back
X