Maaş farkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adam geçmişinden beri tanıdığın yıllarını verdiğin sevgilin degil.
Bu yeni tanistigin biri anladigim kadariyla.
Hem mantık hem aşk arayan birisin.
Bu adam senin standardina uygun değil.
Hayırlısı olsun.
Teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için😊

Olunca öyle bir oluyor ki😁
Mantıksız birine aşkin bir manası yok benim gözümde 😘
Şimdi birine aşık oldum diyelim üç çocuklu bosanmis adam olduğunu görünce mantığım devreye girer hemen şut 🤗
Aşka engel olmaz hiçbir durum. Evlilik dersen tabiki biraz dur düşün. Aşk başka evlilik başka.

Sorum çok açık aslında kafam da fazlasıyla karışık. Bir süredir biriyle görüşüyorum kendisi bankacı. Güzel gidiyor şimdilik aramızdaki iletişim ancak takıldığım bir konu var. Ben 25-26 bin civarı maaş alıyorum kendisi 15 bin civarı maaş alıyor. Sizce maaşlar arasındaki bu fark ilerde sorun yaratır mı? Ben aşırı kararsızım. Siz tecrübeli kk üyeleri ne der bu konuda acaba?
Ben 35.000 aliyorum esim 15.000 aramizda hic sorun olmadi

Bizim toplumda kadının kendisinden fazla maaş almasını sorun etmeyen ya da gurur meselesi yapmayan çok az erkek vardır bence. Kadının maaşına çökmek isteyenler bile bunu ego meselesi yapar ki bu daha fena of. Bir de yani eğri oturup doğru konuşalım bekarken sahip olduğum standardı evlenince kaybedeceksem evlenmem. Ekstrem durumları hariç tutuyorum. Evlendikten sonra işler bozulabilir dünyanın bin türlü hâli var o ayrı mesele. Zorda diye kocayı kapı önüne koyacak halimiz yok. Ama evlenmeden önce belli sınırları korumanın gerekli olduğunu düşünüyorum. Hayat toz pembe değil, o romantik filmlerin gerçekle ilgisi yok. Belli bir mantık çerçevesinden bakmak gerek dünyaya.

İş evliliğe gelince öyle oluyor malesef. Evliliğin sosyo ekonomik yönü var.
Ama bence aşk başka evlilik başka.
Cok etkilendiysen ve arada eğitim farkı yoksa bu kaygı ile hareket etme derim. Sen bilirsin tabi.
Duygumu ve mantığımı biraz daha ölçmem gerektiğini düşünüyorum, hayat salt maaşlarla geçmediği için iyi düşüneceğim ama şu gerçeği inkar edemem olumlu yaklaşırsam maddi anlamda kısıtlanacağım. Şimdilik bilmiyorum ne yapacağımı zamana ihtyacım var

Duygumu ve mantığımı biraz daha ölçmem gerektiğini düşünüyorum, hayat salt maaşlarla geçmediği için iyi düşüneceğim ama şu gerçeği inkar edemem olumlu yaklaşırsam maddi anlamda kısıtlanacağım. Şimdilik bilmiyorum ne yapacağımı zamana ihtyacım var
Bence de kendini seçim yapmak zorunda hissetme.

Sorum çok açık aslında kafam da fazlasıyla karışık. Bir süredir biriyle görüşüyorum kendisi bankacı. Güzel gidiyor şimdilik aramızdaki iletişim ancak takıldığım bir konu var. Ben 25-26 bin civarı maaş alıyorum kendisi 15 bin civarı maaş alıyor. Sizce maaşlar arasındaki bu fark ilerde sorun yaratır mı? Ben aşırı kararsızım. Siz tecrübeli kk üyeleri ne der bu konuda acaba?
Bu durumun tam olarak neresi kafanizi karistirdi anlamadim?
Neden sorun olsun, insan birini sevince onunla ayni maasi mi kazanmali? Hic anlayamadim

Yorumlar komedi 😄 ne alaka geçinmeye gönlün var mı ondan haber veri maaş para cart curt hepsi bahane.. sevseydin bunu sormazdın demekki sevgi yok yeterince

25 bin öyle dudak uçuklatan vaovv dedirten bir maaş değil
bu kadar tepede görmeye gerek yok kendimizi
adam bankada kariyer yapacak olursa 2-3 sene içinde senin maaşını kaça katlar konuşmaya gerek bile yok
yani sen de uzaya bişey göndermiyorsun , atomu parçalamıyorsun , karda kışta dağda teröriste karşı savaşmıyorsun yada toplumların kaderini değiştirecek icatlar yapmıyorsun. sen hemşiresin o bankacı . ikiniz de sıradan vatandaşlarsınız yani önce bunu kabullenmek lazım :)
kafana uymuyorsa ayrıl gitsin bu da zor değil
toplum zengin adam dolu

en itici bulduğum insan tipidir benim maaşım şu kadar onun maaşı bu kadar muhabbeti yapanlar

25 bin öyle dudak uçuklatan vaovv dedirten bir maaş değil
bu kadar tepede görmeye gerek yok kendimizi
adam bankada kariyer yapacak olursa 2-3 sene içinde senin maaşını kaça katlar konuşmaya gerek bile yok
yani sen de uzaya bişey göndermiyorsun , atomu parçalamıyorsun , karda kışta dağda teröriste karşı savaşmıyorsun yada toplumların kaderini değiştirecek icatlar yapmıyorsun. sen hemşiresin o bankacı . ikiniz de sıradan vatandaşlarsınız yani önce bunu kabullenmek lazım :)
kafana uymuyorsa ayrıl gitsin bu da zor değil
toplum zengin adam dolu

en itici bulduğum insan tipidir benim maaşım şu kadar onun maaşı bu kadar muhabbeti yapanlar
İtici bulduğunuz insan tipinin konusunda ne işiniz var acaba, iten şeylerle ilgilenilmez. Güle güle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X