Teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız içinBu adam geçmişinden beri tanıdığın yıllarını verdiğin sevgilin degil.
Bu yeni tanistigin biri anladigim kadariyla.
Hem mantık hem aşk arayan birisin.
Bu adam senin standardina uygun değil.
Hayırlısı olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız içinBu adam geçmişinden beri tanıdığın yıllarını verdiğin sevgilin degil.
Hayırlısı olsun.
Hem mantık hem aşk olir mu ay?Bu adam geçmişinden beri tanıdığın yıllarını verdiğin sevgilin degil.
Hayırlısı olsun.
Ucundan kıyısından olur bence ya, imkansız değilHem mantık hem aşk olir mu ay?![]()
Olunca öyle bir oluyor kiHem mantık hem aşk olir mu ay?![]()
Aşka engel olmaz hiçbir durum. Evlilik dersen tabiki biraz dur düşün. Aşk başka evlilik başka.Olunca öyle bir oluyor ki
Mantıksız birine aşkin bir manası yok benim gözümde
Şimdi birine aşık oldum diyelim üç çocuklu bosanmis adam olduğunu görünce mantığım devreye girer hemen şut![]()
Ben 35.000 aliyorum esim 15.000 aramizda hic sorun olmadiSorum çok açık aslında kafam da fazlasıyla karışık. Bir süredir biriyle görüşüyorum kendisi bankacı. Güzel gidiyor şimdilik aramızdaki iletişim ancak takıldığım bir konu var. Ben 25-26 bin civarı maaş alıyorum kendisi 15 bin civarı maaş alıyor. Sizce maaşlar arasındaki bu fark ilerde sorun yaratır mı? Ben aşırı kararsızım. Siz tecrübeli kk üyeleri ne der bu konuda acaba?
İş evliliğe gelince öyle oluyor malesef. Evliliğin sosyo ekonomik yönü var.Ucundan kıyısından olur bence ya, imkansız değil![]()
Duygumu ve mantığımı biraz daha ölçmem gerektiğini düşünüyorum, hayat salt maaşlarla geçmediği için iyi düşüneceğim ama şu gerçeği inkar edemem olumlu yaklaşırsam maddi anlamda kısıtlanacağım. Şimdilik bilmiyorum ne yapacağımı zamana ihtyacım varİş evliliğe gelince öyle oluyor malesef. Evliliğin sosyo ekonomik yönü var.
Ama bence aşk başka evlilik başka.
Cok etkilendiysen ve arada eğitim farkı yoksa bu kaygı ile hareket etme derim. Sen bilirsin tabi.
Bence de kendini seçim yapmak zorunda hissetme.Duygumu ve mantığımı biraz daha ölçmem gerektiğini düşünüyorum, hayat salt maaşlarla geçmediği için iyi düşüneceğim ama şu gerçeği inkar edemem olumlu yaklaşırsam maddi anlamda kısıtlanacağım. Şimdilik bilmiyorum ne yapacağımı zamana ihtyacım var
Bu durumun tam olarak neresi kafanizi karistirdi anlamadim?Sorum çok açık aslında kafam da fazlasıyla karışık. Bir süredir biriyle görüşüyorum kendisi bankacı. Güzel gidiyor şimdilik aramızdaki iletişim ancak takıldığım bir konu var. Ben 25-26 bin civarı maaş alıyorum kendisi 15 bin civarı maaş alıyor. Sizce maaşlar arasındaki bu fark ilerde sorun yaratır mı? Ben aşırı kararsızım. Siz tecrübeli kk üyeleri ne der bu konuda acaba?
İtici bulduğunuz insan tipinin konusunda ne işiniz var acaba, iten şeylerle ilgilenilmez. Güle güle25 bin öyle dudak uçuklatan vaovv dedirten bir maaş değil
bu kadar tepede görmeye gerek yok kendimizi
adam bankada kariyer yapacak olursa 2-3 sene içinde senin maaşını kaça katlar konuşmaya gerek bile yok
yani sen de uzaya bişey göndermiyorsun , atomu parçalamıyorsun , karda kışta dağda teröriste karşı savaşmıyorsun yada toplumların kaderini değiştirecek icatlar yapmıyorsun. sen hemşiresin o bankacı . ikiniz de sıradan vatandaşlarsınız yani önce bunu kabullenmek lazım :)
kafana uymuyorsa ayrıl gitsin bu da zor değil
toplum zengin adam dolu
en itici bulduğum insan tipidir benim maaşım şu kadar onun maaşı bu kadar muhabbeti yapanlar