Maaş farkı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Prim alıyorlar.Geçen yıl 10 maaş ikramiye vermiş bazı bankalar.Bence çok fark yok ve ileride kapanabilir o fark.

Yok, o olsa kiradan açığı kapatırız diyeceğim ama yok😂
yaşlarınız kaç acaba?
İşte beklediğim yorum. Onun maaşı kira olacak ve ben geçindireceğim evi. Ama pek çok lüksümden feragat etmek durumunda kalabilirim. Şu an rahat bir hayatım var, evlenince olamayacak belki. Bilmiyorum çok karışığım🥹
bu şartlarda evlenemezsiniz zaten. en az15.000 civari iken kiralar

Sorum çok açık aslında kafam da fazlasıyla karışık. Bir süredir biriyle görüşüyorum kendisi bankacı. Güzel gidiyor şimdilik aramızdaki iletişim ancak takıldığım bir konu var. Ben 25-26 bin civarı maaş alıyorum kendisi 15 bin civarı maaş alıyor. Sizce maaşlar arasındaki bu fark ilerde sorun yaratır mı? Ben aşırı kararsızım. Siz tecrübeli kk üyeleri ne der bu konuda acaba?
İkinizin de aklı basındaysa yaratmaması lazım
Biri 15 diperi 125 olsa yatatırdı.

İkinizin de aklı basındaysa yaratmaması lazım
Biri 15 diperi 125 olsa yatatırdı.
işte çok yönlü bakıp tüm artılar eksiler değerlendirilmeli. Evet güzel gidiyor ilişkim, arada çekim var, duygu, heyecan var, ama ilerisi için sorun olabilecek şeyleri de düşünüyorum. Kafa karışıklığımı gidermek için çabalıyorum

Sorum çok açık aslında kafam da fazlasıyla karışık. Bir süredir biriyle görüşüyorum kendisi bankacı. Güzel gidiyor şimdilik aramızdaki iletişim ancak takıldığım bir konu var. Ben 25-26 bin civarı maaş alıyorum kendisi 15 bin civarı maaş alıyor. Sizce maaşlar arasındaki bu fark ilerde sorun yaratır mı? Ben aşırı kararsızım. Siz tecrübeli kk üyeleri ne der bu konuda acaba?
Maaş farkı sorun yaratmaz da eğitim farkı sorun yaratıyor bence.

işte çok yönlü bakıp tüm artılar eksiler değerlendirilmeli. Evet güzel gidiyor ilişkim, arada çekim var, duygu, heyecan var, ama ilerisi için sorun olabilecek şeyleri de düşünüyorum. Kafa karışıklığımı gidermek için çabalıyorum
Sevginizi o insanın kazandığı para mı belirliyor?
Eğitim önemli buna varım. Biri ilkokul lise mezunu diğeri üniversite mezunu olmaz. Arada vizyon farkı olur. Ama ikinizde üniversite mezunusunuz. Kazandığınız miktar mı değer belirliyor?
Yanlış bakıyorsunuz.
Ama bunu sorun edecekseniz de ilerletmeyin ilişkiyi kimsenin canını yakmayın

Sevginizi o insanın kazandığı para mı belirliyor?
Eğitim önemli buna varım. Biri ilkokul lise mezunu diğeri üniversite mezunu olmaz. Arada vizyon farkı olur. Ama ikinizde üniversite mezunusunuz. Kazandığınız miktar mı değer belirliyor?
Yanlış bakıyorsunuz.
Ama bunu sorun edecekseniz de ilerletmeyin ilişkiyi kimsenin canını yakmayın
Yanlış baktığımı düşünmüyorum, kusursuz evlilik yok ve ilerde sorun olabilecek pek çok şeyi düşünüyorum maaş farkı onlardan yalnızca biri. 20 li yaşlarda değilim ve elimden geldiğince hem duygusal hem manevi doğru kararı vermek istiyorum. Burda sadece maaş farkını gündeme getirmem tek yönlü baktığım para odaklı olduğum anlamına gelmemeli. Sadece maaşına bakıp karar verecek olsam zaten 2aydır görüşmeyi sürdürmezdim kendisiyle.

Bence yaratmamalı, tam tersi de olabilirdi, sizi maaşınız az diye istemese karşınızdaki kişi üzülürdünüz eminim. Evet, geçinmek zor ama bence bunu düşünüyorsanız çok da etkilenmemişsiniz karşınızdaki kişiden
Hayır sadece bunu düşünmüyorum elbette, burda gündeme getirdiğim tek konunun bu olması sizde böyle bir algı yaratmasın lütfen. Para odaklı bakmıyorum elbette öyle olsa ilk günden hiç görüşmezdim bile. Sadece sorun olabilir mi kısmı düşündürüyor ki sadece benim açımdan değil karşı taraf ilerde az kazanmayı sorun edebilir mi kısmıyla da ilgileniyorum

Hayı sadece bunu düşünmüyorum elbette, burda gündeme getirdiğim tek konunun bu olması sizde böyle bir algı yaratmasın lütfen. Para odaklı bakmıyorum elbette öyle olsa ilk günden hiç görüşmezdim bile. Sadece sorun olabilir mi kısmı düşündürüyor ki sadece benim açımdan değil karşı taraf ilerde az kazanmayı sorun edebilir mi kısmıyla da ilgileniyorum

Anladım, karşı taraf sorun etmez bence bu ekonomide. Senin,benim maaşım yerine “elimize kalan para” şeklinde bakarsınız o durumda problem olmaz ama “seninki bitti, benimkinden devam edelim” gibi muhabbetler olursa o zaman sıkıntı olur.

Yakında özel sektör maaşları kamudaki maaşları geçeceği için uzun vadede sorun olmaz. Hemşireyseniz az bir derece kademe farkı, enflasyon farkına talim ederken bankacı bey şube müdürü vs olur prim mirim derken katlar sizi.

Bence sorun şu. Siz 50 o 35 alsa sorun olmazdı. Sorun maaşının düşüklüğü. Evlenseniz her şeyinizi kendiniz karşılayıp eve de ekstra siz bakacaksınız. Bu adam size hediyeler alıp tatillere götürüp sürprizler yapacak bir para kazanmıyor. Sizce sorun olmayacaksa bu konu ki bence her kadın için olur, diyecek bir şey yok.

Erkekler genelde kompleksli oluyorlar bi yerden sonra hazmedemiyor içindeki mağara adamları.

Kadın benden aşağı almalı uga uga diyorlar 😄

Geliyor aşağılamalar, haketmediğin halde yüksek alıyorsunlar, aldatmalar vs vs

Sözüm ona ‘sen benden üstün değilsin’ i kanıtlamaya çalışıyorlar.

Bankada kariyer yolu açıktır, tanıdığım 30 senedir gişede düşük maaş ile oturan adam da var, 5.yilinda hızlıca yükselen maaşını üçe katlayan da var
Eğer çalışkan ve azimli biri ise çok değil 2 sene sonra sizin iki katını maaş alır, portföy yönetmeni arkadaşlarım 60 bin tl maaş alıyor şu anda
Ama siz paraya bu kadar düşünseniz ve bunları hesapliyorsaniz bence hiç evlenmeyin, bırakın adami gerçekten seven biri ile mutlu bir yuva kursun

Ha bir de bankada yan haklar iyidir , özel sağlık sigortası, primler , izinler vs , senede en az 5 maaş prim alırlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X