- 20 Ekim 2009
- 4.510
- 5.179
- 723
Mid level developerlar 180 200 çok rahat kazanıyor öyle mi? Çok rahat? Mid level? Trendyolda?Konuyu tartışmaya çekmek için yazmıyorum asla. Ama cevap yazdığınız üye, eşinin en büyük e-ticaret sitelerinden birinde çalıştığını söylediği için yazıyorum. Benim Trendyol'da çalışan min 10 arkadaşım var ben de oradaydım 3-4 yıl önce. Şu an mid-level developerler 180-200 alıyor çok rahat. Hatta Getir ilk n11'i alınca Trendyol'dan adam çekmek için yüksek teklifler yaptı ki normalde rekabet anlaşması var. Ama oradan Getir'e, Getir'den Trendyol'a gelen/giden çok vardı (artık var mıdır bilemem). Hatta Getir 2022'de ilk layoff yaptığında kovulup Trendyol'a gelen bile var, o derece :)
Eşiniz ya sizi kandırıyor ya da şirket batmak üzere ondan para veremiyorlar. Kendini bilen, yaptığı işe güvenen hiçbir "yazılımcı" o paraya çalışmaz.
Beşkardeşler vs üstüne gülmeler dalga geçer gibi ne çirkin bir üslup. Gerek var mı bu şekilde bir iletişime? Çok saygısızca değil mi?Benim mutlu ya da mutsuz olmamla ne alakası var?
Beni mutsuzlukla 'itham' etmeye çalışarak saldıran sizsiniz şu anda.
Beşkardeşler vs üstüne gülmeler dalga geçer gibi ne çirkin bir üslup. Gerek var mı bu şekilde bir iletişime? Çok saygısızca değil mi?
Tamam karışmam.Siz benim mutlu ya da mutsuz olduğunu benimle aynı evde yalayarak mı deneyimlediniz?
Siz kimsiniz ki insanları mutsuz olarak etiketleyip itham edebiliyorsunuz? Zaten insanları mutsuz şeklinde adledip itham etmek neyin nesidir?
Benim yazdığım şeyden bu denli incinip saldıracak durumdaysanız kırılgan egolarınızla topluma karışmayın
Bu bilgi yeterli diyorsunuzen düşük 43 en yüksek 110 bin aralığında
olabilir. 2013 yılından beri Türk Telekom 'da çalışıyorum. Çok ütopik rakamlara çalışanda var o kisiler malum... x bakan biseysi y mudur tanıdığı vsvsvs... düm düz insanlarsınız standart mülakatlar ile birinin referansı olmadan gelmişseniz durum bu... keske daha cok verseler. Söylediğim rakamlarda ortalama skala nerde iyi tanıdığın var o kadar iyi maaş Telekom için yazıyorum. Hic is değiştirmeyince piyasayı bilemiyorum şuansize de inanmayacaklar şimdi
Yooo hiç öyle bir şey demedim,evlilik yoluna girince her detayı öğrenirsin. Tam flört bile değilken adama maaşını sormak saçma diyorumBu bilgi yeterli diyorsunuz
Türk telekom 16 maaş mı veriyor?olabilir. 2013 yılından beri Türk Telekom 'da çalışıyorum. Çok ütopik rakamlara çalışanda var o kisiler malum... x bakan biseysi y mudur tanıdığı vsvsvs... düm düz insanlarsınız standart mülakatlar ile birinin referansı olmadan gelmişseniz durum bu... keske daha cok verseler. Söylediğim rakamlarda ortalama skala nerde iyi tanıdığın var o kadar iyi maaş Telekom için yazıyorum. Hic is değiştirmeyince piyasayı bilemiyorum şuan
Genel Müdürlükte bazı birimler için evet... İl- Büyük İlçe müdürlükleri için bilgim yok...Türk telekom 16 maaş mı veriyor?
Bayram ziyareti için abime gittiğimde çok eski tanıdıklar vardı, kadın bana ne kadar maaş aldığımı sormuştu herkesin içinde. Şok olmakla sinir olmak arasında gidip gelmiştim.Kızlar bir süredir görüştüğüm biri var. Kendisi Türk Telekom'da mühendis olarak çalıştığını söyledi. Dedim nasıl koşulları vs ücret yeterli oluyor mu memnun musun gibisinden sorular sordum. O da yetmiyor asgariye yakın alıyorum gibi bir şey dedi. Ben Türk Telekom'da çalışan bir mühendisin o kadar alacağını hiç sanmıyorum. Neden böyle bir şey söylemiş olabilir? Ya da doğru olabilir mi? Hiç oradaki maaşlar hakkında fikri olan var mı?
Vallahi16 yıllık evliyim bende hep unutuyorum. Daha dün akşam “işte çok yoruluyorsun çık işten 100 bin maaş alıyorum idare ederiz”falan dedi o sırada öğrendim mesela. Ama iki güne unuturum yine.Ben hala bilmiyorum maaşını , o söyler ama yine unutuyorum
Vallahi16 yıllık evliyim bende hep unutuyorum. Daha dün akşam “işte çok yoruluyorsun çık işten 100 bin maaş alıyorum idare ederiz”falan dedi o sırada öğrendim mesela. Ama iki güne unuturum yine.
Daha öncesinde bilmiyordum 60/70 falan sanıyordum ben. İş stresi falan konuşurken araya sıkıştırdı. Yoksa ben yine hiç sormam.Hay Allah.. Hiç de unutulacak bir rakam değil halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?